67

До Бойко Борисов

преди 5 години

Който се смята за Бог, рано ли късно си плаща за арогантността.И да знаеш по времето на Станишев се живееше нормално. Като дойде ТИ на власт НЕ се спря да крадеш и съсипа България.

66

Анонимен

преди 5 години

Но накрая си си изтеглил парите именно защото Бойко вече беше застъпил от власт и държавата гарантира влоговете.А при Виденов изтегли ли си влоговете, някой изплати ли ти разликата в инфлацията - 5 000 %.Това е разликата между ГЕРБ и БСП. При вашето управление на БСП държавата фалира и всички обедняват, докато при ГЕРБ хората са доволни и всички просперират!

65

До анонимен

преди 5 години

БОЙКО да е спасил нещо???? Не помниш ли, че хората, които имаха сметки в КТБ, за обикновените българи става дума,ЦЯЛА ГОДИНА НЕ можеха да си изтеглят парите от сметките. А тоя Василев си живее като цар в Сърбия.

64

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, данъкоплатци. Наспете се и утре пак на работа, че трябва да храните много безделници. Нищо, че ви пречат да се прибирате от работа. Вие сте свикнали на всичко.

63

Анонимен

преди 5 години

Грешиш. КТБ фалира когато Бойко беше на власт. Парите си ги разделиха:Бойко, Бареков, Цветанов , Василев и Плевнелие----------Ти грешиш. КТБ фалира края на Юли 2014 г., когато Орешарски все още беше на власт.Направи си справка, червен *** на БСП!

62

Бойко Борисов

преди 5 години

Фабрики, заводи, предприятия да ти работят? Отдавна затворили с продадени машини. В България дори НЯМА икономика.------Така ти си мислиш, червен анцуг. При вашето управление на БСП имаше дефлация минус 2, 5 %. При нашето управление имаме ръст с 4,8 %.При вашето управление на Орешарски мин заплата беше 320 лв, при нашето 450 лв.Когато фактите говорят и боговете мълчат.Разбра ли, червен анцуг!

61

До 60

преди 5 години

Грешиш. КТБ фалира когато Бойко беше на власт. Парите си ги разделиха:Бойко, Бареков, Цветанов , Василев и Плевнелиев.

60

Бойко Борисов

преди 5 години

До ОСТАВКАМандат 4,5,6!

59

Анонимен

преди 5 години

Уж протестират срещу горивата, пък хукнали с колите.. Егати протестиращите... Утре да не решат да протестират срещу ниските температури, като излязат с къси ръкави?

58

Анонимен

преди 5 години

До До 43Напротив, точно Бойко спаси нашите спестявания в банките от Орешарски. КТБ фалира тъкмо при Орешарски. Бойко ни спаси от хиперинфлацията, която е обичайна за всяко управление на БСП!

57

Анонимен

преди 5 години

Вече не им е достатъчно да им осигурявам ежедневните нужди работейки вместо тях-те вече искат да им осигуря и по - висок стандарт

56

Анонимен

преди 5 години

И на мен започва да ми писва - хора, които живеят от моите данъци да искат да ми диктуват дневния ред, да ми пречат да се прибера след десетки часове труд... Все по-дясно се настройвам-писна ми от всякакви социално слаби хрантутници.

55

До 43

преди 5 години

Докато не свали Орешарски не се спря Бойко. Всеки ден протести от първия ден, в който той дойде на власт. Като не искахте Пеевски да се беше махнал само Пеевски.ГЕРБ унищожи България и продължава.

54

До 43 Ти си Бойко

преди 5 години

Бойко ти ли си бре? Я кажи къде я видиш България ПЪРВА икономическа сила? Фабрики, заводи, предприятия да ти работят? Отдавна затворили с продадени машини. В България дори НЯМА икономика. Разни мутри с хотели, на които никой вече не иска да работи. И има да чакаш да ти се развива селския туризъм. Ако не са ти руснаците и туристи нямаше да идват. На Запад хората знаят Гърция и Турция. За България не са и чували.

53

ОСТАВКА

преди 5 години

оставка

52

Наблюдател

преди 5 години

Това не са майки, а женски ***. Истинските майки вечер са при децата си и не хайманосват по улиците, крещейки вулгарни изрази!

51

Анонимен

преди 5 години

52 Е не може да всички да са "умни"като теб.

50

Христо

преди 5 години

Аман вече от мало - умни "протестъри" !!!

49

До споко 45

преди 5 години

Софиянци като си видят изравнителните сметки на парното ще нададат такъв вой. И помнете половината ноември беше рекордно топъл месец. 30 града протестират сред които и Пловдив. Ама викаш щом не е София, Пловдив също е градче.

48

О*С*Т*А*В*К*А БОЙКО

преди 5 години

Отговарям на анонимен 38.