219

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7Какво си създал ти бе ***. Всички комунисти лежахте на гърба на народа и го крадяхте. Сега синовете и внуците на старите крадци, хайдуци и разбойници продължават делото на дедите и бащите си а вашия изкуфял президент търси каква била причината за бедността. Ами такива като него и като теб е причината за беднотията, докато не ви изметем все ще бъдем бедни. На много хора не им издържаха нито нервите нито джобовете да хрантутят кимунистически нехранимайковци и напуснаха БГ

218

Членска карта №7

преди 5 години

до 246Наричате тези хиени, щрауси!???

217

Анонимен

преди 5 години

Добре бе когато човек назове нещата, такива каквито са, защо трябва да се правим на щрауси.

216

Край

преди 5 години

Генерала и Деси са от 10 те %който биха живели добре в България и без да са президенти. Обаче имайте предвид че в общеставата с латиноамериканско разслоение даже и богатите не живеят добре. В Бразилия и Мексико богатите ги отвличат, децата им отвличат живеят с въоръжена охрана и пр.

215

избирател

преди 5 години

" Момчеее,.../каза ми преди много години един поп по отношение на политиката/....разждане без кръв няма момче,Вие каква тиха революция смятате,че прилагате?!Та когато се сетя за отчето,винаги се се сещам за Румъния, Унгария, Чехия и т.н.

214

Членска карта №7

преди 5 години

до 255Това друго време, скоро ще свърши! Щото това, което ви оставихме за да крадете, го създадохме ние! Друго не сте създали! Стройте! Да видим кой ще живее в построеното!

213

Ега ти!

преди 5 години

Абе нямам нужда някакъв комунист да ми казва колко сме зле и от това да печели някакви политически червени точки. В крайна сметка именно комунистите ни докараха до това дередже. Второ, че сме зле, винаго сме си го знаели, за да ни го натяква поредният червен ***. Ега ти наглеца!

212

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света в първия, втория или третия свят няма лидери, единият от които е пожарникар, мутра, селски бандит с присъда за убийство, а другарчето му с помощно училище за бавно развиващи се, физкултурник, носач на папки, с апартаментна корупция, фалшификатор на избори, с ръкавели на ЦРУ

211

ЧукУндур

преди 5 години

Единствения политик, който призна, анексията на Крим, в целия свят, като каза, че там се вее руския флаг, демек, Крим вече е руски.Дори приближените до *** Белоруски и Северно корейски президенти ,не си позволиха, подобни изявления.

210

до 209

преди 5 години

До Членска карта 7Айде стига глупости!Вървял надолу!?Щото улиците са пълни с нови коли,хората се разчекват от пътувания в чужбина,строи се като за последно!Вие искате да има за ВСИЧКИ!И някой да РАЗДАВА!Няма такива работи!Сега е друго време!Който бачка ще мачка,а който не иска-писка!Така е по света,така е и у нас!

209

М, да ...

преди 5 години

До 235 АнонименВ Нигерия има природни залежи на диаманти, но населението на страната е бедно що ли? Ограбвани са!

208

Членска карта №7

преди 5 години

до 248Е как ще е свършила! Нали гледам, все наши момчета и момичета са Правителството! И как пък разбра, че съм комунист!??? Може да съм николапетковист!

207

Анонимен

преди 5 години

Той народа така е оскотял,че е готов и зеления чорап да прегърне и разцелува,ама спасение не се вижда отникъде...Напротив,ха на бас,че догодина ще е още по-зле

206

Анонимен

преди 5 години

Лудия генерал - президент!

205

Анонимен

преди 5 години

До КрайИ баш президента Радев с десито от кои са - От бедните или от богатите?А корнелия?А председателя на пловдивското БСП другаря руски гражданин Гергов?

204

Анонимен

преди 5 години

Изказването на президента е в десетката. Това си е живата дива действитерност в България. Прехода, послушничеството, демагогията на пишман политиците ни , ни докараха за 28 години до това беднотия, корупция, престъпност, безнаказаност, неработещи държавни институции - субсахарска Африка , че и по зле.

203

Членска карта №7

преди 5 години

до 240Разбрал си добре, личи си по пяната на устата и глуповатите аргументи!

202

Край

преди 5 години

Момчета в България забогатяването няма НИКАКВА връзка със способностите, труда и талантите.Обществата в който труда и успеха не вървят заедно са обречени. Нищо че са капиталистически.

201

Българин

преди 5 години

Ние българите не сме виновни, невинни жертви сме на светът и на обстоятелствата, виновни са светът и обстоятелствата, виновни са политиците и работодателите и системата и корупцията и безстопанствеността, ние не сме виновни!

200

Членска карта №7

преди 5 години

Колкото повече озверявате, като чуете разумна приказка, толкова повече вярвам, че ще доживея до следващия Народен съд и ще ви окачим по върбите!!!