42

Анонимен

преди 5 години

Може би е правилно да я оправдаят за убийството, но да я осъдят за кражбата. Тук не може да се вземе категорична позиция без да се знаят всички подробности по случая.

41

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше се полакомила за картата щяха да и минат лъжите. Все пак си мисля, че прикрива сводника си.

40

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдно време на мадама, дето я клатеха за дрехи от кореком, и викаха "парцалка".Учудвам се, че още ги има. Жени без въображение.....Няма да са вечно на по 18-19.

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗависи колко свидетеля успееш да докараш. Ако свидетелите кажат, че са чули "глей сега какво мога да направя" - ще е убийство по непредпазливост. Ако обаче са чули "ще те гръмна в главата бе гове.до" - тогава ще си го отнесеш за предумишлено убийство.Кифлата в случая е сбъркала, че веднага не се е обадила ревяща на полицията и е избягала от местопрестъплението с дебитната карта на чичото. И дори да не е знаела пина - отзад има CVV код, а с него също може да се правят простотии

38

Коол

преди 5 години

Тази ясно, че е виновна, но за Истинска Самозащита е простотия да те вкарат в затвора "Това го има само в България"

37

Анонимен

преди 5 години

Ами, ако на мястото на това момиче в ръцете на подобен из...род попадне вашата дъщеря или сестра???.Не всички дъщери са платени ***.

36

Анонимен

преди 5 години

Няма значение каква е, да сигурно не е идеална, обаче ВСЕКИ има право да се защити когато животът му е в опасност. Така, че това момиче е невинно ако ще и да е най-голямата к..ва, крадла и каквато там я изкараха.

35

Анонимен

преди 5 години

Можеше да мине тая версия за самозащитата, ако кифлата не му беше откраднала дебитната карта и не се беше опитвала 6 пъти да я източи !!!. Това вече говори за съвсем друго. Например чиста кражба и последващо убийство или нещо такова. За сведение от кафенето където е работила тази, разказаха доста в медиите доста интересна история как след първия работен ден тази си е заминала с целия оборот и после я търсили в полиция.. Като прибавим и закъснялото "предаване" в МВР 2 дни след убийството...

34

Анонимен

преди 5 години

Значиии, ако шофираш по тротоара и убиеш човек това не е умишлено и те грози условна присъда, ако изпреварваш на пешеходна пътека (забранено със закон) и убиеш човек пак условна но ако се защитаваш от изнасилване и убиеш виновника ЗАТВОРРРРР.Желязна логика за пореден път.

33

Анонимен

преди 5 години

Баси съдебната ситема!!!!!Колко момичета още щеше да насили този рецидивист, колко живота щеше да съсипе това животно ако не беше това момиче което го е убило при самозащита???Ами, ако на мястото на това момиче в ръцете на подобен из...род попадне вашата дъщеря или сестра???

32

Анонимен

преди 5 години

След като прочетох, че е взема дебитната карта на дъртия коцкар, ми стана ясно че не е невинна и си заслужва един престой в затвора.

31

Анонимен

преди 5 години

"смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена тежка телесна повреда" !?т.е. ако те гръмна в главата, а ти вземеш, че умреш ... това как се класифицира? аз не искам да те убивам, а само да те нараня тежко.

30

Анонимен

преди 5 години

Факт имах съученичка в гимназията, завършихме преди 3 години, и тя и не криеше. Идва с някаква нова блузка и като й честити някой от класа, казваше тая ми е от един 40-годишен примерно. Ми как така я питаме? Ми казва, водя го в мола, казвам искам тая блуза, дънки, потник... нещо за 30-40 лева, купува ми го и отиваме у тях. И нашата доволна. Момчетата от класа я бъзикахме, че ще й купим и ние един потник, но тя ни вика: А не, вас ви познавам, няма да стане тая работа! Така че и тука каква е и

29

за затвора е

преди 5 години

"в периода между 25 и 26 юли 2016 г. в условията на продължаващо престъпление тя използвала 6 пъти платежен инструмент - дебитна карта, издадена на името на Богдан Динев, без съгласието на титуляра, но не е изтеглена парична сума."в превод си е платила нещо с тая карта докато се обяснява на насилена .Този Бонъо е бил явно развратник и изнасилвач обаче " жертвата" го е убила с измама за се/кс.Карбовски къде е сега да каже че това ку/рве е невинно . Само си правят филмчетата а истината е друга.

28

a?

преди 5 години

"смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена тежка телесна повреда,"'начи , умишлено требва да се нанасят само тежки телесни повреди , които не водятдо причиняване на смърт по непредпазливост !

27

Заралия

преди 5 години

До гражданинПо нейни думи, Фаса й разказал за своята измислена дъщеря, с която уж бил скаран, а Мария отишла в дома му, за да ги сдобрява.:-)

26

zzzz

преди 5 години

Не вярвайте на нищо което излиза от устата на тази. Лъже и маже безочливо само и само да се измъкне от правосъдието!

25

Анонимен

преди 5 години

Аз си спомням, че Фаса беше някакъв бивш затворник, определено рецидивист. То, че и девойчето не е стока, не е, но е свършила едно полезно дело за обществото. Свобода за нея! Просто е нацелила артерията, лошо нанесен удар с нож....

24

Анонимен

преди 5 години

Nikoi nqma pravo na nasilva nikogo,kakvato i dae bula tq,no toz star zadnik nqma pravo daq nasilva,no SAMO nemie qsno tq kakvo pravela v doma na edin iznasilvach

23

extremist

преди 5 години

12 г. затвор грозят Мария, която уби Боньо Фаса! - В ТИКВИНЛЕНД Е ТАКА; А ИНАЧЕ ЦАЦАРОВ ТВЪРДИ ЧЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА