91

Един от Северозапада

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Не знаех, че имаш техническо образование???пони знеш ли какво е Щанца и Абкант, и с какви машини се прави от рулото -лист? А руснаците не ги мисли-нация, която още в края на 60-те години на миналия век е конструирала и изработила двигателите на американските тежки ракети, може да си произведе и ламарината. Впрочем, какво е степен на разкисление , знаеш ли?

90

Анонимен

преди 5 години

Руснаците избили милиони... България в момента е към 6 милиона. От тях поне 1 милион са с криминални прояви, като половината поне са много опасни. При положение, че имаме най - много полиция на глава в цивилизования свят. В Русия териториите са големи и няма възможност да се контролира всичко. Можеш ли да си представиш какви са предпоставките за престъпност? Сталин доста криминални е избил. Над 95% от затворниците са си били криминални. Жалиш ли ги? Е те това е демокрация ;)))

89

Анонимен

преди 5 години

Сергей Лавров прикани всички които са без покана в Сирия да напуснат. "Всички чуждестранни сили, които се намират там без поканата на сирийското правителство, трябва да бъдат изведени", заяви Лавров.

88

Анонимен

преди 5 години

Сирийците вече свалиха един Ф 35 със старите ракети ;))))Тези самолети имат сериозни проблеми с маневрите за избягване на ракети. от тогава Израел спря да използва в ударите срещу Сирия Ф 35 ;)))С Ц 300 ще могат да го виждат още като излита и ще са в състояние да го свалят 2 минути след като са го видели. Идеята на Ц 300 е да бъде използвана като централизирано управление на сирийската противовъздушна отбрана, защото в момента няма такова. Ефективността им скача в пъти ;))

87

С– 1000

преди 5 години

руснаците избиха милионни от собствения с и народ че сза 15 човека .....

86

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Руската техника за нищо не става-дрънчи доста и ръждясва уникално бързо като Лада Нива щото нямат 50 долара повече да купят по-качествени рула стомана които са на листове за заводите когато ги минат на щанца и абканти за производство на детайли за военната техника и автомобили.Заради икономия от 50 Долара стоманените листове се скапват бързо на атмосферни условия.Те не са за коли и танкове а са за електрически табла и холни маси....

85

не-анонимен

преди 5 години

бе свалят не само 5-о поколение ами направо 15-о поколение, стелт, мелт и какво ли не, врабчета, лястовици, соколи. Що лъжеш хората тук, па и се правиш, че от нещо отбираш? С-300 са стар комплекс, руснаците го снемат поетапно от въоръжение в руската армия, заместват го с малко по-новия с-400 и го продават, където могат. не съм сигурен, че на сирийците би им свършил работа срещу израелската авиация. Саудитите пък направо купуват Ф - 35, така че и за там не стават. Вероятно им подаряват системата

84

xx

преди 5 години

руснаците пак си направиха хората на пушечно месо само и само да продават оръжие на арабите

83

Хан Крум

преди 5 години

На израелските летци им е през оная работа за С-300. те летят на F-35 които са невидими за руските бракми. Колко пъти летяха между С-400 и какво? - нищо и половина. те даже са се изхитрили и са направили в сирия земята да е кръгла, щото това пречи на руските ракети за засекат летящите F-35. Абе подли израилтяни - пердашат и арабеските и рашките когато си поискат. Слава на Великия Израел и неговата ЦАХАЛ.

82

смяхххх

преди 5 години

пак руски демагогии и лъжи.те нали закараха с-400 за закрила на руските бази?!! затвориха небето над целия близък изток и африка:)))))

81

Анонимен

преди 5 години

Унищожаването на разузнавателния ни самолет причини смъртта на 15 наши военнослужещи.Разузнавачите що не са се обадили на ушанката в сирийското ПВО да не стрелят? Или май нещо не им се е удало с разузнаването?

80

Анонимен

преди 5 години

С 300 е многоканална система. От м. Април са доставени и пазят Дамаск. След като коалицията се активира, с цел запазване на позициите на техните в Идлиб, и докато се надъхваше, че при евентуална хим. атака ще нападне САА, Русия спечели време с разобличаване на Белите Каски, военно учение в Средиземно море и договорките с Турция за демилитаризирана зона. През това време С 300 вече са на позиции. Вреоятно не са експортен вариант, и са с система "свой чужд". Всичко това е щото се очаква мазало.

79

Анонимен

преди 5 години

Кремъл: Доставката на С-300 в Сирия не е срещу трета странатака е - само руски самолети ще свалят :)

78

ьзц

преди 5 години

докато ИД владееха 80% от територията на Сирия Израел не направи нито една атака по техни позиции щом Асад почна да громи ислямистите Израел почнаха да атакуват Сирия... случайност нали

77

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Америка е рая.Не пропускайте възможността да отидете там. Ще ви посрещнат като братя. Всички са вежливи и много добри,не като гадните и начумерени софиянциАмерика е надеждата на човечествотоАмерика е много по цивилизована и напреднала страна от изостанала русия. В Америка всички са равни докато в Русия олигарсите са по-равни от обикновения руснак...Барак Обама и Тръмп са нашата светлина и благодат. От тях струи мъдрост и сила

76

факт

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРМалко да те светна-Мак(MACK) е от най долните марки камиони в САЩ,навремето ги подаряваха на Турция че влезе в НАТО.Виж Кенуърт(KENWORTH) е друго нещо.Всъщност повечето американски марки са собственост на европейски,което им повлия много положително-преодоляна бе технологичната изостаналост и най-вече високият разход на гориво.

75

С300

преди 5 години

Са сериозни ракетиБлядистанци ще ударят като нищо някое СУ 35Венсеремос:)

74

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Ами защото американските камиони са правени за перфектни асфалтови пътища да карат стоките си а не по непроходимите гори като нас със 4х4 задвижване като във непроходимия Урал поради липса на пътища....има разлика!!!. Американците имат и техника за такива терени,не им бери грижата.50 процента пътищата са асфалт другите 50 процента са бетон и изкарват 60 години без пипане

73

Ха-ха

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРРептилче,четеш ли си написаното?Щото даже вярното става смешно,както си го набрал:"Само погледнете в Америка какви пътища и магистрали има.Половината са със бетон или асфалт."А другата половина?Аз си мислех,че всичките са бетон и асфалт,пък то...А най-голямото строителство на пътища е при Рузвелт-като борба с безработицата през 30-те.Впрочем,в "демократично" Царство България НЕ Е имало нито един асфалтиран път.Един бонус от мен-селяните в СССР не са имали паспорти до

72

Анонимен

преди 5 години

C-300 е да се трепят по между си!Справка: току- що сваленият ИЛ!