143

Господин Никой

преди 5 години

Неблагодарните Чехи да се сърдят на Англия и Франция че ги предадоха в лапите на Хитлер през 1938 година с Мюнхенският договор . Русия ги освободи от фашизма и те за благодарност рипат против нея .Ето това са католишките Славяни долнопробни предатели ти им помагаш Те тичат да ти забиват нож в Гърба.

142

Анонимен

преди 5 години

Отвратително гнусен сайт!Кой го интересува за преди 50г.Пишете за настоящето,като името ви.Само че лъжите свършиха и като се огледа човек,България е една пародия пред заличаване!

141

lol до 162

преди 5 години

защото на измекярите в Кремъл им е много угодно да изнасят факти според ситуацията. когато 90% от СССР окупаторите в Чехословакия са украинци го повдигат като въпрос, след разрива с 'братята' в Киев, а когато 70% от жертвите на СССР през ВСВ не са етнически руснаци е друга работа, нали така? та скъпи путани, смятаме ли СССР за едно цяло през съществуването му или го делим както ни е угодно?

140

Трол

преди 5 години

Същевременно е интересно да се знае как е превзет Храдчани от червените барети. Това е замък, който се извисява над Прага. Ами просто хвърлят по фасадата войници и който уцели прозорец е жив.Ако успеваемоста е над 55% печелим.Тъй е и станало.

139

Трол

преди 5 години

До 159Ти явно не си в час.Чехите са фърляли камъни по нашите влакови композиции и машини.Германци също са въведени в Чехия, но при първия камък са стреляли на месо и са ги извели.Всички машини в Елхово са се прибрали без стъкла.Нормалните Бг и руски войници не са стреляли по цивилни.Аз съм слушал чешки офицер летец да обеснява как виждат, че русите водят десант, а военния министър им командва "Остави!".

138

Анонимен

преди 5 години

А защо никъде не пие, че по това време в в централния комитет на КПСС е имало само 1(ЕДИН) руснак и той е бил на н иска позиция, а ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА БИЛИ УКРАИНЦИ? Защо никъде не пише, че 90% от войските, влезли тогава са били украинци? Защо това ВИНАГИ се премълчава???

137

Анонимен

преди 5 години

Има документирани хиляди случаи на съпротива, в това число и снимки на подпалени танкове. Наскоро имаше фотоизложба в гарнизонното стрелбище в София.

136

шматка

преди 5 години

159Ама Ян Палах си запали партенките.

135

Анонимен

преди 5 години

Колхозните *** носят със себе си само разруха и мизерия. Който са поробили бял ден не е видял. Чехите бързо се отърсиха от тази проказа, а България е единствената държава в която има русифилистични ..

134

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно става въпрос за циклостил, който на английски понякога се казва копир и са го превели като принтер.

133

Анонимен

преди 5 години

А сегашното лице е дивашки глобализиран корпоративен капитализъм, в който няма средна класа. А ние всички имаме правото само да работим по над 12 часа на ден 6 дни в седмицита и да не се оплакваме защото имаме работа!

132

Споменавам

преди 5 години

Чехите имат 1968, германците 1956, поляците 1980( не съм сигурен точно за годината), а ние понеже още тъгуваме по Янко, си останахме под руска диктатура!!!

131

V

преди 5 години

А защо отгоре пише че има174 коментара а отдолу можеш да прочетеш само149? Някаква демократична цензура ли е това? Тоя сайт много демократично го раздава. В един материал пишеше че членове на БКП навъртяли сметка във валутен магазин за 70 000$,а сега един евродупитат взема над един милион евро за пет години. Медала има две страни господа,, журналисти,, какво са 70 000 $ на фона на милионите взети от евродупитати които никой дори не познава.

130

Сата НАТО

преди 5 години

През 89 руснак беше *** дума и всички им се подиграваха. Оставаше само да покажат зъби, за да ги сгази народа като луда крава теле.

129

Harri

преди 5 години

До АнонименСмешен и забавен. Че чак и жалък.Платен ***? Даааа... Оди да свириш на господаря ти.

128

Сата НАТО

преди 5 години

Следното питане имам: а какво ще стане примерно, ако България заяви, че излиза от НАТО, американските бази да напуснат България до седмица и че предоставя на Русия сухопътен коридор до Сърбия от там до Бондстийл в Косово? -Ше ти кажа какво, ама после ше сънуваш кошмари. Моли се да не ти се налага да разбереш.

127

Анонимен

преди 5 години

Това, войниците да си тръгнат срещу държавата не е работа ...

126

Анонимен

преди 5 години

Te па едни тайни агенти бяха. От 200 метра ги разпознаваш всеки ...

125

Анонимен

преди 5 години

До HarriСъщото трябваше да стане и през 1989-та в България че да поизтрепят малко к******.Ако през 89 русняците бяха направили опит да влязат в България, тук щеше да настане такова клане, че не само окупторската войска, но всички, който има нещо общо с ***, щяха да си прокълнат майчиното мляко. Тев Прибалтика не успяха, дето км е под носа, та тука.

124

Булгаристана

преди 5 години

Си беше болшевишка кoчина....и такава си останаЗатова умира от глад!Евала на чехите!