48

И отговор не чакам

преди 5 години

Никой не може да накара 200 000 човека да направят пак застраховка. Няма такъв закон.Тези 200 000 човека не са виновни,че компанията е фалирала. Има си държавни институции,това е тяхна работа.Представете си 200 000 човека пак плащат застраховка. И компанията пак фалира?Колко пъти ще плащат за едно й също?

47

Дали?

преди 5 години

Парите от застраховките в " Олимпик " дали не са отишли на оня остров или в една къща в Испания?

46

Анонимен

преди 5 години

До Балкански СеляндуриВодачът няма задължение да проверява елктронни регистри и няма задължение да следи новините. Ако водача не е уведомен по надлежния начин (с писмо с обратна разписка), че му е прекратена зстраховката, няма как да мине подобен АКТ пред съда. Всеки съд ще го отмени. Друг е въпросът какво става ако има произшествие и кой ще плати обезщетение на пострадалия.

45

Предложение

преди 5 години

Предлагам да изберем БСП като алтернатива на ГЕРБ. БСП повече няма да крадат, този път ще бъде по-различно. Гласувайте за БСП, с БСП винаги ще бъдем облечени и обути и децата ни спокойно ще се разхождат по улицата. Просто трябва да изберем алтернативата БСП и всичко ще се оправи.

44

Само питам

преди 5 години

герб още ли е без алтернатива? Кога ще почнем да мислим за алтернатива, когато останем голи и боси и ни избият децата по улиците? Или малко по-късно?

43

шматка

преди 5 години

Интересно как така нещо което е задължително не е под контрола на държавата.Как застраховатерите ще определят сами цената на ГО.Тя трябва да подлежи на държавна регулация.Сами да си определят цената на другите НЕзадължителни застраховки

42

Край

преди 5 години

А питайте Влади Горанов следното:Държавата и общините ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си застраховат имуществото /коли и сгради/и сега:Последните десет години колко са похарчили за застраховки и колко са получили като обезщетения. Разликата е над 30 ПЪТИ.През това кранче са източени стотици милиони държавни пари - мои и ваши.

41

Балкански Селяндури

преди 5 години

До Ко ? Не !Справка в електронният регистър, там пише че е прекратена поради несъстоятелност на компанията издател, печат подпис и ЧЕСТИТО. ;)

40

Явор

преди 5 години

След 2 месеца проверки и одити на "Олимпик" успяха да го фалират... след като падна най-коректния застраховател който имаше най ниски цени и 100% изплатени щети монопола веднага се активизира и си вдигна застраховките без причина !

39

Анонимен

преди 5 години

Некой от наш'те убавци прибра едни пари и хвана самолета, дръжте му петите. п.п. лекарството се нарича тояга!

38

Ко ? Не !

преди 5 години

Сега, как пък точно ще ми напишете акт за липса на ГО ?!?! Как точно ?! Имам перфектна ГО, която съм предплатил. Купил съм я с касова бележка от фирма притежаваща абсолютно всички разрешителни и лицензи. Хайде на бас, че акта ви ще бъде отменен от всеки, ама абсолютно всеки съд!

37

Майна

преди 5 години

Има нова поразия на ГЕРБавите със газовите бутилки, депутат от тях , вносител на газови бутилки е прокарал закон, че всички газови бутилки подлежат на задължителна смяна на 10 години! Бутилките на Топливо карат по 30 години, но не тези на колите се сменят задължително на 10 , блокират ви прегледа докато не я смените и след това новата не мине тестване с протокол, абе - 200 -300 лева от секи будала и камион нерви за кефа на един дипутатин от ГЕРБ. Ха пак гласувайте за Бойко.

36

Анонимен

преди 5 години

За забравилитеПомните ли, че преди няколк огодини ни вдигнаха застраховките заради Гаранционния фонд? Сега защо фонда не плаща, както е според закона?

35

До 33 zeus

преди 5 години

Няма връзка между това дали Олимпик са правели вноските или не. По Закон Гаранционния фонд трябва да плаща за фалирал застраховател. Пак по закон, Гаранционния фонд е трябвало да си търси вноските от Олимпик.

34

Чичата

преди 5 години

До Защо? пост 22 Защото Гаранционният фонд най-вероятно е празен, Горановчето тихомълком го е прибрало за да може некои да се тупкат в комстите гърди,че са имале мнноооого приходи. Така се опитаха да изпапкат и фондовете за втора пенция, ама се развикаха европейците та не стана. Така опапкаха и КТБ, що не фалираха ДСК? Щото е на Орбан, а оня гледа лошо, па Мустака си е наш. Борда не могат го свали щото после камъне и дърве ще играат, затуй се краде отсекаде дека има събран лев.

33

Valio

преди 5 години

За бога братя , не купувайте (нови застраховки) !

32

Анонимен

преди 5 години

герб са гласували такс закона, толкова е ясно кой е виновен

31

zeus

преди 5 години

До Защо?Ами защото Олимпик освен всичко друго не са внасяли и вноските с в Гаранционния фонд. Тук възниква въпроса защо контролните органи са проспали и това им нарушение?

30

Анонимен

преди 5 години

Мама им да И,БА. Заставят ме с пистолет на челото да си дам парите, след това аз съм носел отговорност за тая глупава покупка. И защо е задължителна тая застраховка? И защо е за кола а не за шофьор? И за какво са ми тогава тия стикери като трябва да "проверявам" дали ми е валидна полицата? И защо се спира колата от движение, като шофьорът не е изряден? Мало,умници са избрали мало,умници за политици и пишат мало,умни закони

29

Герб са виновни

преди 5 години

Защо някой е допуснал чужд застраховател да работи тук без да е гарантиран от фонда? Кфн за закриване. Няма никаква полза от тях. Заплатите им не са малки но за сметка на това безрезултатни. Все едни банка в Бг да не е гарантирана от фонда на влоговете, кой ще си държи парите там? Кой допусна кипърски мошеници да съберат парите и да си тръгнат?