46

Сократис

преди 5 години

"Ако бъде признат за виновен"?! Допуска ли се, че може и да не бъде?! При подобно престъпление няма вариант "ако"...

45

Някой

преди 5 години

Липса на образование, липса на уважение, липса на култура води до такива случаи. Ситуацията по пътищата е подобна. Няма никакъв смисъл да се седи в тази държава. Абсолютно загуба на време. Какво като има ИТ специалисти с 5000 лева? Всеки се затваря като вълк в къщата си и само сумтим като животни. Затваряй

44

Бате Гойко

преди 5 години

Ужас. Дано измъкнат детето от този филм на ужасите. Според мен е по- добре да не го дават на роднините на родителите. Приемно семейство, което няма нищо общо с тези двамата, така няма да си припомня ужаса и с времето ще забрави. А за присъдата-10г. не е присъда за това деяние. Смъртта също не е присъда- това си е отърване. Доживот, строг режим, без право на обжалване, да има време да си мисли, да осъзнае и да живее с това, което е сторил.

43

Анонимен

преди 5 години

тази не е ли видяла 4е този е луд. Погледа му е на луд изпуснат от карлуково.

42

Анонимен

преди 5 години

До ВикашНе, Бойко управлява от 6 години държавата, първо и второ Бойко не е пребил тая наркоманка.

41

Анонимен

преди 5 години

Ивета била на 19, но имат син на 3 години.Интересно.

40

Дедо

преди 5 години

"момичето също е вземало от време на време" - от време на време по цялото време ще да е взимала така като я гледам.Толкова години да го търпиш тоя гавазин - боища,пиене,дрога.....Лика-прилика са си!Жалко за детенцето.

39

Викаш

преди 5 години

Бойко не управлява държавата 10 години? Или динозаврите са му виновни, че са изчезнали и му пречат да си оправи ***?

38

До34 Бог да я прости

преди 5 години

Че какво като вземал 5 000 лева на месец?! Имал две деца - колко дава на децата си и на жена си от тези пари?! Ако ще и 500 000 лв да взима на месец и голям апартамент да си е купил: това си е за него - другите около него какво ги топли, ще чакат за трохи като просяци ли? Аман от рекламата на такива скромни и високо образовани. Не е могла да му стъпи на врата, затова го е изоставила. Иначе никой не бяга от хубавото...

37

Анонимен

преди 5 години

До Страната ниВикаш, Бойко я е пребил тая?

36

Анонимен

преди 5 години

Кога ще въведем отново смъртното наказание? Питам докога ще храним такива урроди като тоя по затворите?

35

Страната ни

преди 5 години

уверено крачи към Европа. Мачкай, Бойко

34

ах

преди 5 години

Този е за разстрел !!! Няма смъртно наказание, няма и хора вече.. хора ама човеци!Останаха само зверове , защото кучето скача според тоягата!Ще го търсим комунизма!

33

Бог да я прости!

преди 5 години

Аз жените не ги разбирам!!! Ако ѝ дадеш пари ще купи най-скъпите обувки, чанти, дрехи, уреди и т.н., но ако реши да си търси партньор, то задължително ще избере комплексиран, със средно образование, без перспектива, че и деца му ражда. Имах такава съученичка, заряза един приятел, който беше компютърен специалист. Причината беше, че бил скучен, с очила, загубен. Сега той има 2 деца взима 5000 лв. заплата във фирма за компютъри скоро и голям апартамент си купи. А тя с един 10г. Ни пари ни деца!!!

32

Анонимен

преди 5 години

до 28 От поста ти излиза, че ако посегнем към алкохола и живота ни ще се превърне в ад. Както и ако посегнем към наркотиците. Или и към двете. Само че ти се надрусай до козирката и след това 100 грама концентрат ти трябва за да изтрещиш. Даже напротив, наркоманите пият много по-малко от един средностатистически пияч като мен.

31

Анонимен

преди 5 години

Вижте я тази на снимката пияна заляна. Той изглежда по нормално от нея.

30

до 24

преди 5 години

Защо изброяваш само немски философи и писатели? Пък и в БАН основно се занимават с друго!

29

white thrash power

преди 5 години

Не щем бежанци, роми, турци. Имаме си собствено производство не по-лоши кадри.

28

До 23

преди 5 години

Да ти е живо и здраво семейството. Нямах предвид да пийнеш малко.Но не можеш да му убедиш че тез двамцата са консумирали алкохол в нормални количества. Още повече сам го казваш:алкохол +наркотици=.........?

27

Аз

преди 5 години

До АнонименВиновен е единствено и само убиецът.