58

Аз давам. Нали давам

преди 5 години

И тая избръмча като Биби. И тя ще дава ама от чуждите пари.Като нашия. Пак от нашия джоб.

57

1234554321

преди 5 години

Великата Бяла Надежда, известен още като Доналд Тръмп, най-великият президент на САЩ за всички времена Ви го каза - "не трябва да допуснем САЩ да се превърне в жалка държава като Европейският (Съветски) Съюз" !

56

666

преди 5 години

Европа празнува рамадана, муахаха!

55

Makedon

преди 5 години

Ne ZNAM zosto cekate ... zemete parite a Dinko ke gi izprati vo Turcija

54

срашна картина

преди 5 години

напишете в Тубата "largest eid", и ще видите най-голямата молитва за рамазама, къде мислите - в Бирмингам! картината говори сама по себе си - това е армия по-голяма от армийте на всички държави в ЕС, при това е вътре като троянски кон и не работи, а е на социални помощи от данъците на работещите европейци.

53

Andreshko

преди 5 години

Тази тъ.па баба мидли,че другите са по-прости от нея. Тя казва вземете тези мигранти и ето ви едиколко си евро,а ще дава ли тя пари за тези мигранти докато те се намират да кажем в България или това е еднократна помощ и после гледайте си работата. На тази въдица може да се хване само нашия тъ.пак Тиквата,но не и Орбан,защото той истински защищава страната си и не е лакей на никого.

52

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

...Вoйната ще е кратка без твърде много жертви и ще завърши с примирие но в европейския съюз ще са останали само българия, филибелистан и източнен германистан.Планът ще е завършен - Европа ще се състои от малки независими държави които купуват пшеница от САЩ и нефт от близкия изток и русия а произвежда единствено ниско платена работна ръка.

51

свинята

преди 5 години

хора които не ядат свинско по религиозни причини са ми много съмнителни, още по-съмнително е, че ти дават пари да ги вземеш в държавата си, ако е продукта е качествен, защо ти плащат да го купил, това е опака логика... отивам да хапна малко свинско, че до закуска има цяла нощ...

50

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

...Единсвеното решение? крайно десни партии биват избирани да съставят правителства и съответно растящ национализъм. Обявяване на исляма извън закона в един момент е напълно вероятно. Ще започне третия етап- Избухват бутове на мюсюлмани които после биват удавени в кръв. НАТО (състоящо се от САЩ, Турция и Саудитска Арабия, защото Европейските страни вече са го напуснали) напада европейския съюз за да защити демокрацията и свободата на вероизповеданията....

49

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Меркелисата е ненужна вече. Тя нейната поръчение си го изпълни. германия и европа са наситени с *** - няма нужда от повече "мигранти". Наличните започват да се капсуловат защото обществото не ги приема и да вършат още по-големи безобразия защото вече са некотролируеми. Първият етап е завършен.Започва вторият етап - насочване на общественото недоволство към либералната политика, ще се появят отряди за защита, мащабни бyнтoве, може пък и малка гражданска вoйнa....

48

СЛИВИ ЗА СМЕТ

преди 5 години

ПАРИ ЗА БЕЖАНЦИИМА ЛИ ЛУДИ ДА СЕ ВЪРЖАТ?!

47

КОЙ ТИ ВЯРМА МА

преди 5 години

КОЛКОТО ПЛАТИХТЕ НА ТУРЦИЯ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ТОЛКОВА ЩЕ ПЛАТИТЕ И НА ДРУГИТЕ. ДРЪЖ СИ ГИ ТАМ В ГЕРМАНИЯ,ХРАНИ ГИ , ПО И ГИ , ДОНДУРКАЙ ГИ. ТЕ СА ТВОИ И НА ТВОЕТО ТЪПО И БЕЗОДГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ.НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ!!

46

Анонимен

преди 5 години

Първата сигнална лампичка трябва да ти замига още в момента, в който някой почне да ти предлага пари за да вземеш нещо. Значи нещо не е таман работата.

45

Мюмюн

преди 5 години

Европа я чакат следните 2 вариатна:1. Организиран геноцид над под-човеците, и под геноцид се разбира не изселване а безмилостно избиване. При този вариант "буржоата" могат и да запазят заграбеното.2. Дълги и кравопролитни граждански войни м/у бели и черни. Буржоата ще загубят всичко.Брюкселски зелки...вие избирате?!

44

Анонимен

преди 5 години

Сега ли разбра ,че китки и фитки на едно -не става ?!Как върви интеграцията ,Меркел ?

43

Анонимен

преди 5 години

Да изнасят в ръсия там мн празнии степи има. Пък и нали обичат диктаторите и последствията им да обичат.

42

Анонимен

преди 5 години

ЕС потьва яко Титаник Русия вперьод

41

Чочо падарина

преди 5 години

Да поканиш гости и да ги изпратиш да ядат у съседите, това е нейната работа.

40

Анонимен

преди 5 години

Следващата оферта ще е който приеме бежанци няма да му спрат субсидиите...

39

ЕС-осовец

преди 5 години

в Брюксел всички сменяме памперсите, изпускаме се безконтролно, нашата Фрау е пред сдаване на мандата и не само това, ами екзекуция за национално предателство!!