41

ктк

преди 6 години

Важното е,че е оцеляла най-важната екстра - хай-фай системата 4х200 вата,по която е гърмяла чалга със 150 децибела. Това доста качва адреналина при някои водачи с високи културни потребности.

40

Анонимен

преди 6 години

Ех, ако можеше всички които хвърчат с над 80 да спрат в канавката!

39

Анонимен

преди 6 години

Богатите и известните забравят, че законите на физиката важат дори и за тях и тези закони няма как да ги заобиколиш без значение колко си богат и известен.

38

Деян Куцев

преди 6 години

Дали Емилия ще му пее на уше докато го изпратят?

37

Анонимен

преди 6 години

Dobrite vinagi di otivst parvi bog da go prosti

36

ShaMana

преди 6 години

Тези които карат с висока скорост бързат само за едно място... Има едни закони от които не могат да избягат. Физиката не прощава.

35

Alf

преди 6 години

да караш с над 160 е самоубийство особено с джип

34

Шперплат

преди 6 години

до 32какво значение има дали са били на купон? Ако има шофьорска книжка и не е пил, все пак е на 19г.Пак стигаме до отговорността на родителя... Емилия в случая е пасажер.

33

зевзек

преди 6 години

До Анонимен 18"Много неясноти има:"кое не ти е ясно ? при над 120-130км/ч нямат голямо значение въздушни възглавници, колани и прочие глезотий ... те са за скорости около 80км/ч да се опазиш евентуално от тежки травми. искаш снимки и видео ли от трагедията на хората? и богатите също плачат - дето имаше един филм ... сигурно се е завъртяла и е ударена откъм шофьорската страна първи удар. вервай ми не ти трябва да гледаш умрели хора. в тубата има клипчета на изхвърчащи от колите ... потърси

32

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Шофьор,.....и търговец не се става,трябва да ти идва от вътре!

31

Анонимен

преди 6 години

До Шперплат"...всички младежи искат да се докажат,..."---В случая може и да не е така. Таткото и мащехата може да не са били в състояние да шофират след бурен купон.Фреди да им е бил шофьор ...

30

Анонимен

преди 6 години

Жалко за момчето

29

Деян Куцев

преди 6 години

Във фейса ли къде да чиститя на Емилия покойника? Не всеки ден се случва да си има човек араметлия.

28

до 18

преди 6 години

ти пък с тези "неясноти" така постави въпроса, като че ли сравни случая с лейди даяна. карал бързо, било и мокро - логично. жалко за младежа , а и за близките им.

27

Шперплат

преди 6 години

всички младежи искат да се докажат, но нямат рутината и житейския опит... жалко за момчето

26

Сократис

преди 6 години

И тези хора са се движели в добро настроение, приятна обстановка и през ум не им е минавало, че ще пристигнат с линейки а този млад човек ще загине...Това се случва всеки ден и на неизвестни, и на известни и заможни хора.Всеки ден за някой ще е последен, докато не се промени съзнанието, интелекта и техническата грамотност на младите водачи-все неща, които се пренебрегват, но вземащи жертви безмилостно и ежедневно...

25

Анонимен

преди 6 години

Ами ако вместо да лети ниско беше използвал главата си за да мисли, щеше да е още жив. Ама то така става като дадеш мощна кола на 19-годишен. Решава, че е безсмъртен и обикновено после четем за него в новините.

24

Деян Куцев

преди 6 години

Да даде Сайбията всеки му такава съдба. Аз затва не настъпвам много рунгалото да ми не прочетат талканя.Трябваше и Емилия и асоя там да си идат.

23

Анонимен

преди 6 години

Всичко се плаща. ...някои си плащат още в този живот.

22

Anonimnata

преди 6 години

АНОНИМЕНННННННЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО СИ ГАДЕН *** И ЖАЛЪК ***. ТИ УВАЖЕНИЕ НЯМАШ ДОРИ КЪМ МЪРТВИТЕ. НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ТИ МОЖЕ ДА СИ СЛЕДВАЩИЯТ!