202

Анонимен

преди 6 години

Наречете ме хейтър, но аз такъв медиен шум за един човек тръгнал на екскурзия и за жалост претърпял инцидент, нито съм очаквал, нито съм виждал. Лягаме и ставаме с драмата на Боян Петров и семейството му, е такова нещо дразни, едва ли това е най-важния човек на света. Накрая даже излезе, че съм длъжен и пари да давам за неговото спасение, а ако не го направя излизам лош!? Какви са тези "каузи", какво е това лицемерие, каква е тази простотия?

201

Анонимен

преди 6 години

Да се разпитат тези които са били последно с него и онези двамата с украинеца,които са видяли палатката му!Това трябва!И да се разследва този случай докрай!

200

Анонимен

преди 6 години

Айдеее... Нидалчо се извъди най-големият моралист. Моралист до моралиста майно льо. Всеки човек има правото да ходи където иска - дори в Хималаите и също така всеки човек има правото да изкаже мнение - това се нарича свобода.

199

До 212

преди 6 години

И кой според теб му е свил телефона на 7000 метра височина?

198

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАма ти откъде знаеш,че е тръгнал без телефон и не са му го свили умишлено?И защо преди никога не е тръгвал без телефон?Много станаха случайностите - с телефона,с палатката, с инсулина,с лагеруването и т.н.Неща,които никога не би направил.

197

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАма ти откъде знаеш,че е тръгнал без телефон и не са му го свили умишлено?И защо преди никога не е тръгвал без телефон?Много станаха случайностите - с телефота,с палатката, с инсулина и т.н.Неще,които никога не би направил.

196

Анонимен

преди 6 години

До СофиянеТова е типичен маниер на тази медия - така се прокарват идеи, ценности, проекти и т.н. В спора се ражда истината, са казали римляните, но тук истина не се търси, прокарва се идея и всеки несъгласен с нея става враг на народа, следват стандартни тактики за неговото унижение, обвинения, обиди, цензура и т.н. Като докарат двама подръжници на идеята, че Боян Петров е божество и всички трябва да се примирим, че това е неоспоримата истина.

195

Еднозъб ром

преди 6 години

Освен да се катери....Всеки е роден с някаква мисия. Един да прекарва градината с номер пет, друг да пътешества като Колумб, трети да прави научни открития, на Б. Петров мисията му е била да катери. Защото във всяка мисия има вплетен смисъл и поука за човека който я изпълнява. Не можем да гадаем, той до какъв извод е достигнал при изпълнението на неговата мисия.

194

Анонимен

преди 6 години

Че то във ФБ преобладаващото съдържание е канализационни консистенции с ниско твърдо съдржание.

193

Анонимен

преди 6 години

Ами четниците на Ботев са били българи. Дали не са очаквали някой да им се зарадва тук? И да са чакали не са дочакали. Отвсякъде са им хлопвали вратите. Дори храна не са им давали. Щото и онези българи тогава не са искали да си харчат парите на вятъра.Та и днес е така. Да ни крадат управляващите смятаме за нормално. И даже не протестираме.

192

Софиянеца

преди 6 години

Мисля, че страшното в случая е, че реално не съществува свобода на словото. Не съществува вариант да не си съгласен с нещо, веднага те заклеймяват с някаква титла. Слагат те в рамка - "седиш пред компютъра с парче пица на три дни и вече топла бира" или "седиш в кръчмата в малкия град и търкаш онези ужасни билетчета, защото това са ти реалните перспективи в живота". Брутално потъпкване на така нареченета свобода на словото. Сега дори не канят две противоположни страни на една и съща тема.

191

Анонимен

преди 6 години

Хора животът е отговорност. Този човек ентусиаст, болен тръгва без телефон, без джи пи ес, явно и без застраховка. Тази новина благодарение на журналистите пречупена през БГ манталитет ни негативизира всеки ден. Живея в Германия, тук новините са 20 минути и просто съобщават новините. Всеки си гледа животът, а законите и полицията са си на мястото. По БГ новините то едни анализи, разсъждения, ужас.

190

Анонимен

преди 6 години

Че фейсбук винаги си е бил отходна канализация. Прочие, остана ли още някой и друг, с реален профил в таза фунлива клoaка? Аз лично, съм със пет фалшиви профила, които ми служат да троля най-вече за тролене.

189

к

преди 6 години

До Софиянеще го намерят този смотльо да изкачва 12 инчови африкански заедно с 2-те изчезнали голд-дигърки от село Кьораво-нанадолнище

188

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че тук неудобните коментари се трият. Така, че не се пънете изобщо да пишете такива или пишете, че всичко е блестящо в държавата... Четете защото след малко това е възможно да изчезне....

187

Specter

преди 6 години

Някой беше написал, че не желае парите му да отиват за спасителни акции а за реални каузи. Всички подобно мислещи защо не казахте например СТОП или СТИГА сме издържали м***нгалите с нашите пари ами се хвахте, колко пари отишли за спасителната акция. Аз предпочитам с парите които ми отдържат да спасяват хора от колкото да храна една дузина манг***ли!

186

До 191

преди 6 години

И какви пък научните постижения на Боян Петров? Освен да се катери, да обикаля пещери и да надува гайдата по сигнал на Тома Белев срещу солиден хонорар, аз друго за него не знам.

185

ххахах

преди 6 години

Хейтър, това е диагноза, въросът е да се мрази. Днес целта ще е той, утре ти, вдругиден аз. Няма значение дали е беден или богат (и все пак най-грозните са си най-злобни), от коя държава е ..има значение само умствения капацитет- колкото по-*** толкова по- голям хейтър. Те са и лесно манипулируеми и заради това лесно управляеми. Разпознахте ли се?

184

Софияне

преди 6 години

Само не знам защо са поканили двама гости, които са на едно и също мнение и само си наливат масло в огъня един на друг. По този начин не може да стане нито продуктивна, нито правилна, нито значима дискусия, особено публична.

183

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 193Още по зле за учен и т.н предполага се че има някакъв мозък в главата и няма да си захвърли джипиеса и да тръгне като на сватба да изкачва 8000