139

Макавей

преди 6 години

С 300 евро на месец,какво очакваш.А и до асфалта и досега стига само пясъка.А в парламента във Виена министрите ходят на работа с колело и с метрото,а не с коли за 200000 ,че и с охрана от НСО,за да правите салтанати и да нямате сношение с всенародната Любов.

138

Анонимен

преди 6 години

А най-якото богатеене в най-Бедната държава Как става Бе горанов?

137

тръъъъъъъъътт

преди 6 години

"Няма как да имаме виенска инфраструктура с пернишки данъци", настоя Горанов.А има ли как да си завършил ПУЦа за селскостопански счетоводители в Свищов и да си министър!

136

Анонимен

преди 6 години

Данъците са в проценти,а таксите са в номинална стойност и се актуализират за адекватност на пазара,а пазара е адекватен когато има търсене и предлагане,а не терсене предложено,а дали е сравнимо и тези-онези с виенската инфраструктура може да се направи справка в отношение и съотношение относително и обемно премерено.

135

Винкело

преди 6 години

Виенски данъци с пернишки заплати - забрави, гробарче крадливо!

134

Анонимен

преди 6 години

"По думите му облагането на имуществото в България е изключително ниско и неадекватно. Той поясни, че има драстична разлика между облагането на имуществото в България и в други държави от Западна Европа."То и заплатите са неадкватни ,а?

133

Malee

преди 6 години

Само оглеждам в коя държава да избягам да ви кажа! Заплата 795лв и панелка в края на Сф на която ще ми вдигат и данъците, защото съм паралия! Да не говорим колко безпомощни се чувстваме всички тук! Страх да не ни оберат, пребият, или да се саморазправя с нас някой самозабравил се Батка на светофара!

132

Активист на БКП

преди 6 години

И колко данък плаща той за къщата си от 1 000 000 ? ???

131

Анонимен

преди 6 години

1 000 LV. DANAK NA GODINA ZA GILISHTE OT 60 KV. M. V PROVINZIATA I 2 000 V SOFIA NE E MNOGO I SPORED MENE E NORMALNO.VSEKI HARCI TEZI PARI ZA MORE,NO TREBVA DA MISLI DA POMOGNE NA DARGAVATA SI,ZASHTOTO TYA E NEGOVA.

130

Анонимен

преди 6 години

Горанов- Той поясни, че има драстична разлика между облагането на имуществото в България и в други държави от Западна ЕвропаМи то същото като с доходите на хората бре. Направетеги съпоставими с тези в Западна Европа и тогава вдигаите данъците.

129

Анонимен

преди 6 години

А заплатите и пенсиите какви са бе ***?!Да не са виенски?!

128

Malee

преди 6 години

И същевременно четох вчера нови аудита и мерцедеси за миностерствата за 1 мил. и още не знам колко милиона за ушеви, щото много ни пазят и много заслужават и се чувстваме сигурни видиш ли. А за бабите добавки по Великден ***.....нямало пари!!!

127

Анонимен

преди 6 години

Министърът обаче не казва че в БГ има и данъчни оценки които са по високи от пазарната стойност на имота

126

Анонимен

преди 6 години

Тиквата няма ли да се завърне в *** най-накрая от безкрайните си безплатни световни обиколки и да даде обяснение на народа до кога ще продължава геноцида му над трудещите се?Че да знаем да бягаме ли окончателно оттука..Тез еничери ще ни унищожат окончателно..

125

Анонимен

преди 6 години

16 милиарда от ДДС бяха откраднати през последните години. Със знанието и участието на такива "министри". И не е вярно, че България е бедна. Просто има много крадци и ***, които изсмукват по-голямата част от изработеното. От къде на къде тоя надут пуяк мисли, че може да вдига данъците? Аман от ***!

124

Анонимен

преди 6 години

Ще стане като с винетките. Цените нови, дупките стари!

123

Поручика Балканец

преди 6 години

Европейска държава с крадци и некадърници във властта не става!

122

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика, давайте повече за крадене :)

121

АЛОО

преди 6 години

Горанка, проблема не е толкова да се вдигнат местните данъци,за да имаме "виенска инфраструктура",а това,че въпреки по високите налози пак НЯМА да имаме това,което имат запада,поради простата причина,че вече НИКОЙ не вярва на институциите и парите пак ще отидат за калпави ремонти и така пак ще си чешем езиците,ше си изберем нещо друго за извинение и така.....

120

Анонимен

преди 6 години

За да плащаме виенски данъци трябва да имаме първо виенски заплати.