33

Пепо

преди 6 години

Само болен комунистически мозък може да сложи Русия в такава класация. Още след 1989 г. тази страна спря да е важен критерий за образувание и живот за българите(другите я посещават заради евтиния начин на живот)!Вземете за пример децата и внуците на бившите и настоящи комунисти къде учат и живеят. Благодаря за вниманието

32

Тролите им прилоша

преди 6 години

До Анонимен"обикновена бг завист, нали"не разбирам? поясни.Или загубихте и ума и дума :)Ха ха!

31

въпрос

преди 6 години

"според испанската неправителствена организация "Репютейшън институт"хахаха, тая организацийка от къде ли се финансира , да не е като агенцията на Червен Кольо , Кънчо Стойчев и Андро Райчев с червонци ?

30

Ватенка и ушанка

преди 6 години

До куриозЕ какво и е на Росссия ???Евтин черен хайвер,жените им жени при това хубави хетеро, водка я филтрират със сребърни йони и нощи барове евтини украинки колкото щеш!

29

дааа

преди 6 години

До куриоз - и защо ли изобщо споменават россия, като тя не е сред 55-те държави с най-висок БВП?!

28

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Най-добре си се живее на британските южни острови - офшорни зони!

27

Анонимен

преди 6 години

До Тролите им прилошаобикновена бг завист, нали

26

Тролите им прилоша

преди 6 години

Съединените Щати и Русия приравнени по престиж!Ха ха!Какво ще напишете по въпроса?Какво става с митологията за бедна Русия?

25

реалист

преди 6 години

До Емил 4.Като нямат слънце в Канада и Швеция, те си ходят по няколко пъти в Годината в луксозни курорти да си го набавят. А *** кога пари за по-далече от ИскърО?

24

Има правда

преди 6 години

Где е нашата смачкана държава където народа гледа да оцелее с 600 лв заплата и 200 лв пенсия?Баща ми е работил цял живот в ( българия- на хартия се води за държава) и получава 200 лв пенсия.Ако не му давам пари човека ще е принуден да рови в кофите за смет.За това който може и има възможност да хваща пътя към чужбина.Така направиха над 2 млн. наши сънародници.Много се радвам за тях.Да са живи и здрави

23

куриоз

преди 6 години

Най- голямата смешка е , че Русия изобщо се споменава ,защото няма по -ужасно място за живеене от там , доказателство за което е , че всеки по -замогнал се малко руснак бяга да живее даже и в неспомената България .

22

Анонимен

преди 6 години

Най -добре е в родния дом .Каквито и изследвания да направите американеца от Ню Йорк няма да замени Манхатън за шанзелизе или пък парижанина Мон Мартр с Таура.Или Британеца с Барселона .Италианеца от Рим няма да пожелае Атина на Перикъл .От България по -хубаво няма и няма да има .

21

Ф.С.В.

преди 6 години

13 европейски членки са сред първите 20, но България не е включена в класацията--- AMA как може такова безобразие?? - явно Пеевски е забравил да плати там - Очерня името на ГЕРБ )) ---в БГ се живее най добре - (за разбойниците с бели якички)

20

до 2

преди 6 години

В Швейцария не обичат българите, поради простата причина, че българите там работят най-допотопния труд и то крайно некачествено. Не знаят език, държат се като мaймуни, обличат се зле за обноски- да не говорим. Работя по швейцарски проект вече 2 години- как ли не ме молят да отида да се заселя там. Прекарвам по няколко месеца годишно там командировки и на почивка. Мисълта ми е, умните хора с обноски са ценени по цял свят. ***, които ни срамят по света, само създават лошо впечатление.

19

реалист

преди 6 години

*** пак хейтва, че била фалшива класацията - щом Панелистан не е на първо място и негпвите господари от Русия и САЩ са изпаднали, значи е манипулация. А истината е, че *** е на 1-во място по мърсотия, мизерия и злоба, колкото и копейки да му дадат <--- ФАКТ!!!

18

Анонимен

преди 6 години

До 8Това не е съюз на най богатите *** :) "Русия е добавена за периода 1998-2014, през който период той е наричан Г8. "СА е много по богата от руската степ. Тя е там по милост или некви интереси на запада.

17

ех

преди 6 години

Има един дискретен расизъм към бедните страни- те са и корумпирани съответно.Поетът е казал: "Богат" е казва, пък го не пита колко е души изгорил живи...."

16

Анонимен

преди 6 години

Русия и реноме :) хахахаххаха Сигурно само в България и Румъния се пиши толкова за тая провинция.

15

АМАН ОТ FAKE NEWS

преди 6 години

Новината е сериозна като top 10 класация на някое регионално радио...

14

Анонимен

преди 6 години

Русия отдавна не е в Г8, тя е БРИКС28 ! У