36

Анонимен

преди 6 години

Моше,на не Даян а Ник.

35

Психодиспансер

преди 6 години

БАЩА ВИ СИГУРНО СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА .... Срамът г-н Кобурготски е смирение, продал сте душата, продал, но бъдете поне тих и възпитан

34

Анонимен

преди 6 години

Абе, вие не разбрахте ли, че на дядо Мони му е през... за българите! Той дойде, взе си имотите и сега му е все тая за нас!

33

Анонимен

преди 6 години

Много неща се промениха - царят-агент на Държавна сигурност и КГБ си върна горите, дворците, синовете му и Милен Велчев, изкараха стотици милиони евро, за да загуби българският народ милиарди през сделката с външния дълг. Изобщо едни голтаци, обитаващи по 1 кв.м кабинети в чужбина, се върнаха в България и ги направихме богаташи като Крес. Така че този стар мuндuлuн изобщо не го показвайте!

32

Анонимен

преди 6 години

вън от българия плешиво недоразумение на природата

31

Анонимен

преди 6 години

В новата си история, Българите живееха най-добре именно по време на управлението на НДСВ. И за това има цифри.Най-голям разцвет на икономиката, най-ниска престъпност, най-високи доходи, най-висока покупателна способност.Но комунистите (БКП + ГЕРБ) никога няма да признаят това.

30

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък кой го изпусна от нафталина?!

29

Анонимен

преди 6 години

Всички *** мразят Царя.Факт.

28

Умнник

преди 6 години

Факт е, че Кобурга е много долен, но е и факт, че в годините на неговото управление се живееше добре. Може да е било съвпадение, заради благоприятния период като цяло за Европа, но беше далеч по-добре от комунистическите правителства преди и след него. Тогава цените още не се бяха изстреляли, а пък заплатите и работните места тамън се съживявяха.

27

Анонимен

преди 6 години

"Българите не приемали новаторството". Е евала, че си го проумял вече. В края на краищата паднаха толкова назад, че гласуваха "Да си върнем Царя!".

26

анонимен

преди 6 години

80 процента гласуваха за този ***===ил на 9 септ 1944 бьлгария е 111 000 кв кми 7 милиона изводите са за 20 процента

25

Анонимен

преди 6 години

Мадридският пъдарин с каква мазна усмивка го раздава. Кеворкян да му пусне записа от всяка недяля с интервюто му в Мадрид. За да си види лъжите които му наговори. Този запис го има на БНТ в архива. Това влечу.го дино кроко завър не заслужава да тъпче българската земя. Но племето е евано и затова такива като него си живуркат на гърба му! И не само такива ами всички селски тарикатчета от седенките.

24

проктолог

преди 6 години

Симеоне, кога ще си смениш чипа?

23

Анонимен

преди 6 години

Помня как Царя дойде да си вземе имотите, но нещо се обърка с номерата на банкнотите..Дойдох за парите ви, да ги д*ха славата, ше пратя един миленски да ми вземе наградата

22

Ф.С.В.

преди 6 години

На царя внучето се казва -- как мислите ?? Царя на България ?? как се казва внучето ? Зет му *** и дъщеря му Калина -Симеон-Хасан Имбрахим Мухамед Ахмед - )) браво на нашият български цар- явно сега е цар и на Маврите от Африка )) Калина толкова ли не видя един хубав българин от 7 мил ?? ама ние сме простолюдие.... забравих !

21

Анонимен

преди 6 години

Това е истинският Цар на Българите.Останалите са комунистически шутове.Включително и бившият му бодигард.

20

Анонимен

преди 6 години

Браво, малко е научил българския език. Спрямо сегашния му бодигард, направо е гений.

19

Анонимен

преди 6 години

Тайните в биографията на Петър Стоянов до 1989 г. Как агент Виктор се добра до властта? ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА НЕРЕАЛИЗИРАЛИЯ СЕ ПРЕХОДТОЙ СЕ ДВИЖИ С ПО-ГОЛЯМА ОХРАНА ОТ БОЙКО,ТОЙ ВЪРТИ ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПОД НОСА МУ. ТОЙ СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ. ТОЙ Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛ ИМПЕРИАЛ, НА 5-та ПАЛАТА В ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР, НА ГОРАТА В ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА И НОВИЯ ХОТЕЛ НА КЦМ-ПЛОВДИВ СЕГА ИСКА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ. Ген. Семержиев унищожава досието му от ДС.

18

Българин

преди 6 години

Да върне държавните имоти, баща му е абдикирал. Дойде, нагуши се и си замина.

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя прилича ли в на човек с извадена душа?Аз виждам 80-г. хитро старче с розови бузки и пращящ от здраве!Но като гледам клетият български народ виждам, че душата му наистина е извадена от такива като крадливия дядка от Мадрид!