33

Анонимен

преди 6 години

при първия зет и проф. Петров даде фира, а има още две дъщери. Ако продължава с този късмет да попада на завряни зетове ще е в панделата до живот. Смешно е заради един заврян зет да злепостави член-кореспондент, професор, генерал и национален консултат. Мили дъщери на известни личности, гледайте от какво семейство произлиза зетя. Ставате за смях със завряни зетове, като една култова семейна двойка от Драгалевци.

32

до 32

преди 6 години

Най-вероятно и него ще го самоубият в близките дни.Просто знае прекалено много.Подобно на другия крадец, предшественика му Тонев,подобно на Мишо Бирата, Ало Ваньо и оня обесения на катершуката пред блока Професор.

31

Анонимен

преди 6 години

До 33. Глупос.ти. И какво - идват чистите и честните БСП и ДПС.

30

Бай Хей

преди 6 години

До 26. И как реши, че е незаконно? Минаха ли проверки, разследване, присъда? Много лесно ги вкарваш нещо. И между другото този не е кадър на ГЕРБ. Айде стига и ти като червения конгрес за всичко да е виновен ГЕРБ

29

Истината боли

преди 6 години

До седмица трябваше да има ОСТАВКА на кабинета, ако сме поне малко нормален народ. Но Калинките да са спокойни, българите сме глупави роби и нищо няма да направим. Протестираме само, когато има 50 лева на ден + пиячка и трева за "младите и красивите". Това сме ние. Срам за Левски и Ботев. Не народ, а ***!

28

активен

преди 6 години

ГЕРБ е мафия която изхвърля честните. Дано не свърши като ген. Тонев

27

Анонимен

преди 6 години

Наказателен кодексЧл. 283. Длъжностно лице, което използува своето служебно положение, за да набави за себе си или за другиго противозаконна облага, се наказва с лишаване от свобода до три години.Така че само със замитане под килимчето и с широка усмивка НЕ ТРЯБВА ДА МИНАВА !!!

26

Анонимен

преди 6 години

Защо в нас се смята за морално ако замесен в разни делавери е достатъчно да си подаде оставката. И вече говорят за него, че е ангел и още малко ще му порастнат крила.В такива случаи прокоратурата трябва да се самосезира, да бъде заведено дело срещу извършителя, а парите конфискувани.

25

Анонимен

преди 6 години

Докато си директор на държавна болница помагаш на неофициалния си зет да печели поръчки и след това казваш:"Няма да позволя да ми петнят името"Извинетеее!!!??? Тези хора живеят в друга реалност.Ами, името ти вече е опетнено. За какво говорим??!!!

24

Анонимен

преди 6 години

До 17 анонимник. Дали все пак да не изчакаме някакви доказателства. Щото те много хора бяха заклеймени предварително и после какво: Масларова, Софиянски, Бисеров, Овчаров, Цветанов и още и още. Някой да е осъден???

23

:(

преди 6 години

Дал незаконно 2 милиона на зет си и после ми говори за име. В нормална държава, този след 1-2 месеца щеше да спи в затвора, заедно с родата. Герберска наглост!

22

Lightseeker

преди 6 години

Тяма нито един беден лекар,или политик.Това трябва да ви говори нещо?Айде сега доктор Опули Очи-Москов и Миро Ненков пак да излязат в негова защита и да кажат колко бил почтен.

21

Байфидан

преди 6 години

До 15 червен анонимник. Е, нали е казано, че във всяко стадо има черни овце, но ГЕРБ бързо се чисти от такива, дори и когато нищо още не е доказано. А Манол Генов, уличен в политическа корупция за купуване на гласове, си седи в парламента, нали? Е, кой е по-читав, а?

20

Анонимен

преди 6 години

Припомням - Спас от Кочериново го разнасяха 2 седмици по всички телевизии и го осъдиха жестоко, с цялата строгост на закона.И вече излежава ефективната си присъда в Затвора в Бобовдол.Припомням - откраднал 429 лева.

19

Размисли и ако

преди 6 години

Срам нямаш ли?Замесен си в схеми и името ти вече е опетнено.Жалко,че не сме правова държава,за да бъдеш изправед пред Темида и да отговаряш за далаверите ти.Ясно е от какъв материал си направен,щом Москов каза,че си почтен човек.А той междудругото защо още не е в съда?На Ненков му тръгна делото,а неговото се бави и май нещо започна да намирисва.Дали не искат то въобще да не тръгне,щото опуления е пуснал връзките за да отърве панделата?

18

поп

преди 6 години

До 123Оправи ВМА като всички ние платихме дълговете и натрупани от др. Генерал който го самубиха.

17

Анонимен

преди 6 години

Ох сладкият ми той! Не се притеснява от това, което е надробил,а за кариерата си. Опетни се драги! Аз ли дадох тези пари на дъщеря ти или беше твоята ръка.

16

Анонимен

преди 6 години

Ей, много нагли същества това Суджуците ... хем го хващаш, че краде милиони, хем продължава да говори за някаква чест и достойнство.

15

Никк

преди 6 години

Егаси и достойнството дето го има този... за съжаление много малко достойнство има сред хората вече, най-вече сред "елита"

14

Анонимен

преди 6 години

Накъде повече да се опетнява - гербераст и крадец стига за цял живот!