23

До 19

преди 6 години

Не, но на жена ти и прави.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонименревете пучдемони хахахаха ви таковам мамата комунистическа проста

21

Анонимен

преди 6 години

В Понеделник Каталуния обявява Независимост! Да живее независима Каталуния!

20

До 9 Андрешко

преди 6 години

Скоро четох че всичкото злато на Германия било на съхранение във Федералния Резерв на САЩ. И германците сега искали само да пратят човек да го види ама ония отказали. Ха познай защо. И това е най-силната страна на Европа

19

Анонимен

преди 6 години

И естествено атлантическите тикви автоматично обявиха премиера на Каталуния за комунист. Изобщо не се изненадвам, тези хора нямат срам, все пак обявиха за комунист Орбан, който е лидер на демократична партия.

18

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ЕРДОГАН СЕ ПРАВИ НА "ГЪСТАК" с ПУТИН.........АМА, ПРЕДИ ТОВА ИЗТЕПА СУМА *** ОТ ПКК И ЦЕЛАТА ЛЕВИЧАРСКА ***..ТА ЧАК МАМА МЕРКЕР СЕ ВЪЗМУТИ И РАЗСЪРДИ И МУ КЛЪВНА ОТ ЕВРОПАРЕТАТА..ХА,ХА,ХА,ААААААААААААА.....КАТО ГЛЕДАМ И ПУЧДЕМОНЧЕТО ШЕ ГО СПОЛЕТИ СЪЩАТА УЧАСТ , КАТО НА ЙОДЖАЛАНА.....!!!

17

за 17

преди 6 години

До АнонименА ПРАВИ ЛИ ТИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ КАК ТИ ГО СЛАГАТ ПО РУСКИ ДОКАТО СЕ ЧУДИШ?

16

Анонимен

преди 6 години

Не им върви на англичаните в организирането на цветни революции. С Крим се получи същото - искаха да го отцепят, руснаците си го прибраха. Сега с Каталония същото се получава.

15

Анонимен

преди 6 години

Интересното е, че от Кремъл ни вопъл ни стон. Подозрително мълчат и това прави впечатление на фона на постоянните включвания за щяло и нещяло на суката Захарова

14

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПУЧ НЕ МИНА

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя е *** тъпия терорист хаха

12

Анонимен

преди 6 години

До 12МИ НЕКА ОБЯВАТ, ОЩЕ СЪЩИЯ ДЕН ПУЧДЕМОН ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ Е В ЗАТВОРА.

11

Демонът на Пу-тя....

преди 6 години

МНОГО ПАРИ СА НАЛЕТИ В ТИЯ КАТАЛОНСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТИКВИ , ЩОТО ...ПО ТВ-ЯСНО СЕ ВИДЕ КАК ВЛАЧАТ ЧЕРВЕНОТО РУСКО ЗНАМЕ СЪС СЪРП-а И ЧУК-а....!!!ПУ-ТЯ , И НА ФРЕНСКАТА ДЕСНИЦА ДАДЕ ПАРИ ...АМА И ТАМ НЕ МУ МИНА НОМЕРЧЕТО...ХА,ХА,ХААААААААААА.....СЕГА Е МОМЕНТА , НЕКОЙ ДА ГО ПОДМАМИ И ИЗЛЪЖЕ .....ТА ДА МУ ГУШНЕ МИЛИАРДИТЕ !

10

Интербригадистки сън

преди 6 години

На някой му се иска гражданска война.

9

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон ще се запознае с Йоджалан скоро.

8

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

На Пучдемон всичко майтап му се струва. А от Мадрид му готвят обвинителен акт и ако продължава да дестабилизира Испания не му мърда почти доживотен затвор!

7

Андрешко

преди 6 години

Тиквата и целия му "министерски съвет" говорят с умиление за ЕС,защото им пращат европари за крадене,а в замяна искат правителството да държи народа в подчинение. Дами и господа тази евровалута е само едни хартийки,които нямат никакво златно покритие от никоя банка. Един ден може би и ние ще се събудим като каталунците и ще разберем,че нашите т.н. западни приятели са едни неоексплоататори,но ще бъде късно,защото до тогава ще има създадена евроармия,която ще ни мачка.

6

Демонът на Пуча..

преди 6 години

.. май ще се окаже преоблечен Мечо Пух...

5

Анонимен

преди 6 години

"Мадрид каза, че по този начин ще освободи от длъжност членовете на каталунското правителство и ще поиска да се състоят нови избори в Каталуния до 5 месеца."И ако каталунската власт откаже да сдаде властта, Мадрид ще "изкара танковете", така по демократично му, нали? Дори БКП не го направи навремето, въпреки, че нищо не я спираше.

4

Андрешко

преди 6 години

Този му.хльо на снимката с нерешителността си само излъга каталунците. Трябваше да обяви независимостта на Каталуния,за да види дали Рахой ще стане втория Франко,който да тръгне с оръжие срещу народа,което значи край на ЕС. Така щеше да се развенчае мита за демократичния ЕС,в което искат да ни убедят и ще разберем,че е един клуб на неоколонизатори,какъвто в същност е.