18

Анонимен

преди 6 години

"След време НАСА почна да краде учените от СССР"Сигурен съм, че са ги причаквали в тъмните улички, и са им нахлупвали торби на главите ...

17

BigDuck4you

преди 6 години

"За първи път в историята на човечеството човешки крак стъпи на земния сателит - американец"Не знаех, че Луната е взела американско гражданство, но Днес Беге ме осветлиха!)А Марс кога ще стане "американец"!?

16

Анонимен

преди 6 години

До 123Тази поговорка се отнася за изостанали държави ... за съжаление :(

15

Анонимен

преди 6 години

Ако е американец ще го хвалят, но пнеже е българин го плюят.Нихилистични ***.

14

Пенчо

преди 6 години

По време на студената война САЩ загубиха битката в космическото пространство. Руснаците изстреляха първи човек в космоса натриха носа на краварите и постепенно почнаха да ликвидират космическата си програма. След време НАСА почна да краде учените от СССР участвали в изстрелването на човек в космоса и дори днес си купуват ракетни двигатели от Русия. НАСА е изцяло заслуга на БГ и Русия.

13

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е, защо човека не се е върнал в България. Нали след 9ти започва нова ера и иидва светло бъдеще ?

12

Анонимен

преди 6 години

След 15 г. червените в България ще са измрели и вече всичко ще се промени. До тогава, ако не стане накой да трепе червената гмеж ще си е все така гадно.

11

Анонимен

преди 6 години

Ех клета Луно, земьо българска ... и тебе ни те заха, как ни ги зеха Западните покрайнине.Занех си аз, че Луната трябва да е българска - ето статията го доказва.

10

123

преди 6 години

Ние сме най-голямото потвърждение на Поговорката: "Никой не е пророк в собствената си държава." За съжаление. Това е един от най-големите ни проблеми. Комплексарите винаги гледат да задушат можещите, че да не се види колко за нищо не стават. Затова и цялата ни работа е такава.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако някоя инстутуция в чужбина направи велико откритие, но се окаже че презимето на миячката на чиниите в кафетарията им е било българско, то няма как българите да не си го припишем! Иначе сън няма да ни хване.

8

Анонимен

преди 6 години

Дори и да приемем, че Джон атанасов, сам самичък е успял, да изкопае нужните материали, да сглоби компютър и да го свърже към интернет, фактът е, че каквото е постигнал, е нямало да направи, ако се бе родил в бащиното си село, та дори и да беше стигнал до БАН в София.

7

Анонимен

преди 6 години

Българите са нихилисти.Ако искаш да направиш зло на българин, похвали го пред други българи, те ще го убият от завист.Завист, злоба, нихилизъм, бездарие, "плодовете" на комунизЪма.

6

няма значение

преди 6 години

Все пак първите ръчни гранати хвърлени от нашите летци са върху турски позиции през Балканската война, а не през ПСВ. Та Одринската крепост пада пак през Балканската война. През ПСВ сме съюзници с Турция. Много неграмотни журналисти се навъдиха. Срам ме е от такова невежество.

5

Анонимен

преди 6 години

Скоро очаквам статия, в която БГ журналистите да ни светнат, че и самият Нийл Армстронг също е българин и е родом от Трънско. Истинското му име е Найчо Аргиров, но лошият Путин го е прекръстил така, защото не иска да се разбира, че българите са най-великото племе на Планетата.

4

м дам

преди 6 години

имаме ноавика от мухата слон да правиме ..... 1во беше комптъра сега Совалката а после какво ли не е открил българският гений ....само че доколкото виждам у БГ бъгларският гений ражда само простотии и далавери и схеми ...... а не нещо смислено ! така че много се съмнявам във версията на драгите журналисти .......

3

Анонимен

преди 6 години

Брей, аз пък си мислех че е дело на македонец.Направо надминахте и макетата. А относно другата разпространявана лъжа, че Джон Атанасов бил измислил компютъра, той е бил само част от 40-членния екип на проф.Клифърд Бери, който в цял свят е известен като Бащата на компютъра.Единствено в БГ с тази титла се кичи Джон Атанасов.

2

BG СМЕШКИ

преди 6 години

МЕГАЛОМАНИЯ примесена с тежки провинциални комплекси ..... изобщо бай Ганиовщина ..... то 1во се оказа че американците изобщо не са кацали на Луната и 2ро твърдението че ние имаме нещо общо с това просто е налудничаво .....но както знаем бъгларина разбира от всичко и октривател на всичко ...... писменост , история , математика квот се сетиш ....

1

123

преди 6 години

Сега родните национални предатели русoфилите, ще изквичат че и Джон Ночев е фалшив, както кацането на луната, и дори никога не се е раждал :D