13

Анонимен

преди 6 години

Цецо и Баце май усещат тежката зима и почнаха да настръхват още от сега, протестите чукат на вратата и не се знае какво ще последва. Оставката му се е показала от джоба!

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя Цецо ми идва даже малко по-противен и нагъл от Баце. И двамата трябваше отдавна да са в затвора заедно с другите червени кратуни от БСП.

11

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО СТЕ ПО ИДИННИ В ЛАКОМИЯТА СИ ТОЛКОВА ПО-ВЕЧЕ НАРАСТВА НАРОДНАТА ЗЛОБА ! БОГ ДА ВИ УБИЕ И ВАС И ПАРИТЕ ВИ ! НАРОДА ГЛАДУВА А ВИЕ СИ ТУПАТЕ ТОПКАТА С ОБВИНЕНИЯ А ВСИЧКИ ЗНАЕМ ,ЧЕ СТЕ НАПЪЛНО ЕДНАКВИ И ГЕРБ И БСП ! ЕДНАКВИ ВИ Е ЛАКОМИЯТА И МЕРАКЪТ ЗА ВЛАСТ !

10

Анонимен

преди 6 години

Следващия път, когато излезем на улицата ще разбия главата на провокативния Цветанов. България, българите, та дори и тези от герб наистина нямат нужда от тази *** особа

9

Анонимен

преди 6 години

Абе Цецо Крайслера защо е още на свобода?

8

123

преди 6 години

Най ми е любимо Цецо лъжецо като почне да защитава някой, по поведението вече ги познавам че лъжат тия мизерници.

7

хм до 1

преди 6 години

Такива трябва да са управниците на България ,че видиш ли ако са принципни и умни хора може да тръгне тази държава ,а тогава губят.

6

Анонимен

преди 6 години

Манджите на ГЕРБ са стари и миришат та не се трае, особено манджите им със калинки все са претоплени и те не могат да решат тоз проблем. Махат едни калинки и слагат още по-големи калинки и неадеквати.

5

Да на Цецка Цачева !

преди 6 години

Ние вече почти 10г. управляваме, не е редно все да се претоплят стари истории. Нека да не гледаме такива злословения, а да погледнем как българинът просперира и живее все по-добре, как животът у нас стана добър както каза Бойко. ХОрата вече масово ходят на море в Гърция, купуват си по няколко апартамента, не слизат от колите си и карат по новите магистрали. Това е по-силно от клеветите.

4

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ - истинското БКП

3

Анонимен

преди 6 години

Да,тя манджата е стара,ама още ври на котлона.Вече дори изкипява и смърди,та се не трае.

2

гербист от ЕНП

преди 6 години

Нека да не претопляме стари манджи и все да ровим какво било направено. Стореното - сторено, направеното отдавна е направено. Нека да забравим за миналото и да гледаме напред към най-важната за нашето управление задача - Дсотойното посрещане на европредседателството следващата година. За нас нищо друго няма значение и работим само за това.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя милициомер нека каже нещо за 100 те години трудов стаж на тъщата му.