10

до 7 aa1830

преди 6 години

Така и неразбирам за какво ще го съди ? Това което го казва Стойчков го видяха хора от цял свят. Та кажи, че не схващам.

9

Анонимен

преди 6 години

Псувай обширно фашистите и герберите!

8

Анонимен

преди 6 години

И за какво ще го съдят, много ми е интересно ;)-Винаги съм смятал Стоичков за селско парче, ама в случая съм напълно съгласен с него. А ситуацията показа, че евроатлантическата демокрация работи само в едната посока - от другите към демократа. В обратната посока не работи добре. По скоро изобщо не работи.

7

aa1830

преди 6 години

Ицето си е ренде и винаги ще бъде. Обиколи целия свят, "научи" езици ама много малко е поел от цивилизацията. И като видя че онази се закани да го съди и знаейки че това не се случва в БГ, почна да се мазни с извинения. Иначе голям футболист, но като човек противоречив.

6

Томето Русев

преди 6 години

... Ицо Стоичков несъмнено е най - голямото име в футболната история на България. Никой НЕ го оспорва. Една от легендите и на "Барса". ОК. Обаче ... Май НЕ Е разбрал , че интелектуалния му потенциал стига единствено да си завърже обувките правилно и да удари някоя псувня ! Къде се бърка там , където ама ... изобщо ... НЕ му е работа ?!?! Това НЕ му е България , където може да ръси тъпотии и цинизми на воля и никой нищо да НЕ му прави !!! ... ОБЪРКАЛ СИ ДЪРЖАВАТА , ИЦКА ... Там НЕ става ... така!

5

до 3

преди 6 години

Кой ше го съди и за какво ? Че е казал истината а тя боли ? Видя целия свят какво значи демократични евроатлантически ценности в Испания. Какво ще измъцъш по въпроса ?

4

Анонимен

преди 6 години

Бтаво Ице, размажи ги

3

Анонимен

преди 6 години

Този си мисли май, че в Испания са му позволени волнистите както у селската ни държава. Ще го скъсат от съд и няма да има етрополски спасители..

2

Анонимен

преди 6 години

Какво означава... " скочи"

1

Анонимен

преди 6 години

Давай Стоичков, уволнявай наред. Да си подава оставката и кралят на Испания. Защо бийте каталунци бе, без разрешението на футболния бос?