13

Анонимен

преди 6 години

Доместик терористи са тия наркомани от концерта. А този си е направо борец против простотията и тамошния еквивалент на чалгата.

12

Анадолски

преди 6 години

"И като крадеш Ник какво постигаш с това?"Бъркам ти в простия Анадолски мозък, как какво. Това е най-малкото което мога да сторя за отпадъци като теб. Ще направя да (изглежда че) си говориш сам.

11

Анонимен

преди 6 години

Според мен го утрепаха за да му конфискуват парите, иначе системата не работи.

10

АТАКИСТ

преди 6 години

до 14 Dark, Така значи? А тия които вярват че ако избият правоверни самоубивайки се в териристичен акт, Господ ще ги възнагради пребогато, като им осигури 40 двевственици на небето? Това не са викаш болни мозъци? Ай ссстига , беее!

9

Анонимен до 8

преди 6 години

Брайвик някой ден ще се изучава в училищата, ако има все още такива християнски.А думата с която ти го нарече важи напълно за теб.Прочети книгата му и после се изхождай.

8

АТАКИСТ

преди 6 години

до 13 Ха-Ха Викаш терористите които го играят камикадзета и които са готови да убият теб, жена ти и децата ти на някой площад, взривявайки се до вас не са болни мозъци? Ай сссстига, беее!

7

DARK

преди 6 години

Защото глобално определението за тероризъм е когато деянието е извършено с идеологическа/политическа цел а в случая говорим за масов убиец психопат който поне съдейки до момента просто е решил да отиде в ада взимайки още цифра народ със себе си без никакви мотиви и цели.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Човекът не е терорист. Той си е типичен американец - болен мозък с мания за величие, изживяващ се като Господ и решаващ кой да живее и кой да умре.Нима това не важи за всички американци ?Знаем, че държавата им се държи така по цял свят ...Гражданите и не са по-различни.Болна нация от ненормалници, които си мислят, че живеят във филм на Холивуд и имат по 9 живота.

5

АТАКИСТ

преди 6 години

До всички "възмутени" : Терорист или психично болен човек е едно и също. Това са синоними, но откъде толкова акъл у вас!

4

редник

преди 6 години

Тестват си програмата за зомбиране , следващия ще стреля по Тръмп !

3

Анонимен

преди 6 години

Ами защото от много демокрация ,слънчасал . Тоест откачил в най-прогресивното демократично общество .И не е първият .

2

Анонимен

преди 6 години

"Много потребителите в социалните мрежи обаче са уверени, че ако Падок беше мюсюлманин, той практически веднага щеше да бъде наречен терорист, незабавно свързвайки нападателя с ислямските екстремисти дори без каквито и да са доказателства,"И това показва "демокрацията" на сащ и ес!

1

Анадолски

преди 6 години

Еми как защо... Ако името му беше Ахмет, Мехмед щеше да е терорист... Ама името му е Стивън затова е "много болен"... Просто е психично болен... Лицемери...Против съм радикализацията... Тези от идил ги мразя... Ама този случай е едно доказателство, че ТЕРОРА НЯМА РЕЛИГИЯ!!!