34

Анонимен

преди 6 години

Е тия американци не разбраха ли че,тези ракети и бомби на корейците са си чисто руска технология!

33

vse edno

преди 6 години

До мУУУУУ: ако си мислиш, че си много оригинален с п.р.осташкия си коментар, много се лъжеш.Но от нискочели, брадати, космати, остригани, облечени в черно и преметнали през рамо диагоналки / едно време им казвахме хюмнетки/ индивиди /българи/ трудно можеш да очакваш цивилизовано поведение.

32

Анонимен

преди 6 години

Някой си "ГАДОРЯН" прочел нещо в новинарските сайтове за Италия и после "разговарял" с въображаемата си приятелка която уж "живеела" там?!

31

Трагедия

преди 6 години

Вече наистина е много смешно как Северна Корея разиграва сажд. По-голямо унижение и гавра краварите не са преживявали. Шамар след шамар и храчка след храчка в суратя. Ебасси позора.

30

До 1 БГ

преди 6 години

Много просто, през ВСВ японските окупатори са гласили корейките и сега Кимчо ще им го връща.

29

ГАДОРЯН

преди 6 години

На всяка нова санкция, ракетен пуск. Тоя е ега ти пича. Подиграва им се в лицето. Това скапано ООН, което е нищо друго освен продължение на политиката на ФАЩ заслужава именно това. В една видеоигра ООН беше разпуснато, а Китай беше нахлул в САЩ през Аляска. Това с ООН като нищо ще се случи след време. Може и да не го доживеем.

28

Един българин

преди 6 години

Така като гледам напоследък Северна Корея не се цели нито в остров Гуам, нито в Америка, нито в Южна Корея, а предимно в Япония.Какво са им направили японците та така да ги заплашват сега?Отделно дето в миналото е имало масови отвличания на японски граждани в Северна Корея!

27

мУУУУУ

преди 6 години

Гаврата с кашерния говедарник продължава с пълна сила. Безсилното МУУУУчене на говедоидите е МУУУУУзика за ушите на нормалните хора. МУУУУУнчовците реват, ракетите си летят. САЩ са МУУУУУхлясали мозъци и лапатт МУУУУУУхи докато Ким се забавлява. САЩ нямат МУУУУУскули.

26

Зозо

преди 6 години

Тука разни комунистически *** плюят Демокрацията, ама се възползват да си пишат глупостите свободно. Айде идете в любимите ви СК, Турция и Раша и пишете от там коментари, нещастнищи!

25

ГАДОРЯН

преди 6 години

Не че не ми харесва. И това не е мое мнение а на хора доста по умни от мен и теб. Финансисти. Я се замисли как така най уж могъщата държава има трилионен дълг вече. И не спира да расте. Но явно мисленето не ти се отдава.

24

до Гъзорян

преди 6 години

Като не ти харесва "капитализма" *** да живееш в С.Корея при "комунизма".

23

ГАДОРЯН

преди 6 години

След 30 години Кравария ептен нема я бръснат за слива. Пред очите ни е Залезът на поредната империя. А що се касае до Европа, майко мила. Снощи бях с една стара приятелка. Живее в Италия от години. Изнасилвания наред от емигранти. Няква снежинка й се правил на интересен. Взел й акъла. Капитализма е наистина прогнил строй. И ще доведе до ужасни последствия в световен мащаб.

22

Анонимен

преди 6 години

Заглавията в този сайт почти никога нямат връзка с реалноста. Пишат подобни глупости само за да въртят трафик в коментарите от психично болната си аудитория.

21

Зозо

преди 6 години

До ОНЗИВатник, а кой ги би по главата СК да нахлуват в ЮК 1950г.? За *** само глад и лабут!

20

Анонимен

преди 6 години

Сев. Корея изстреля 2 балистични ракети, на височина съответно над 500 и 700 км, т.е. в космоса, и после паднали някъде на хиляди км в океана. Въздушното пространство на една страна не е точно регламентирано, но се смята пределната височина за летене, към 30 км. Границата на атмосферата е 100км, а за обявяване за "астронавт" 80км. Предвид на това претенциите на Япония за космоса не изглеждат много основателни.

19

газ ... спирачки

преди 6 години

Да изчакат малко с пукотевиците азиатски - в неделя е състезанието от F1 в Сингапур.

18

Анонимен

преди 6 години

Прасчо пак се изгаври с Дони, пък и не само с него!

17

Уя му

преди 6 години

Кимчо е момчето за мокри поръчки на Кремъл, разбира се че руснаците няма да вземат мерки.Китайците могат да вземат мерки, но още се колебаят.

16

Анонимен

преди 6 години

Откаченият Жълтур вместо да дава пари за храни ги изстрелва в небето. Колко ли си мечтае Бай Суджук да превърне България в КНДР? Да си властва докато започне да се напикава на премиерското кресло. Но по изказването на американски сенатор, вдигнали са му мерника от САЩ заради Шиши и Цацата.

15

Българина

преди 6 години

Вчера още санкции за Русия а днес искат Русия да спре с кореа, лицемери неземни. Започвам да харесвам ким, щом сащ реват и се пяна имат на устата си но не могат да направят нищо