32

ян дцъ

преди 6 години

Ако някой от Китай прочете заглавието ще се смее цял ден....то бива глупости ама това е прекалено.

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Хи-хи-хи, след последната истреляна ракето от СК в Тихият океан, Китайй скръчна със зъби и Доналд Дък забрани на военните да правят каквито и да е било провокации на Корейският полуостров.

30

Анонимен

преди 6 години

Имат изход.Да започнат да му свалят тъпите ракети в моментът в които напуснат въздушното пространство на Северна Корея.Могат да го направят с кинетично,лазерно или конвенционално оръжие .Да му дадат да разбере,че при един евентуален конфликт ще предоставят или използват всякакъв вид оръжие за да спечелят бързо и без голямо количество жертви.Лошото е,че шиши е със статут на бог в северна корея и някак си не е сигурни дали наистина не вярва в това.Аз лично мисля,че ще се скрие и използва двойник.

29

факт

преди 6 години

Къде виждате световен ред?това което прави САЩ е касапница и хаос и колкото някой спре САЩ толкова по добре за света.

28

фейк

преди 6 години

Какво има общо мнението на този от Сингапур и подвеждащото заглавие!?

27

Анонимен

преди 6 години

По повод на купонжиите тази вечер весело изкарване на костов и компания там където сте наздраве на цялата бригада аз бягам да си зема бирата наздраве другари и весело изкарване

26

Анонимен

преди 6 години

Име Фамилия: Китай не смята, че има алтернатива на световния ред на САЩТака се пише заглавие. Не да подвеждате хората.

25

Анонимен

преди 6 години

Азиатците се изразяват по различен начин от американците, съвсем различен. И всеки е минал и се е доказал по всички стъпала на йерархията от най- ниска позиция, няма калинки, няма постановки.Кадрите решават всичко.

24

Анонимен

преди 6 години

Кой е Китай в случая? Мнението на някой, който си мисли, че може да види водещата идея в китайската външна политика, или? Може пък да не искат всички да ги мразят толкова много още от сега.

23

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛО

преди 6 години

До чъкиБългария може да нахрани и облече всички на нейната територия.Това, като за начало.Но, много се краде всеки ден !!

22

АНТИ

преди 6 години

Гаьо гледа Пхенянски парад.Чеше си *** по проста глава:Танкове много военни коли ?Бяха умрели от глад? Нали ??

21

хео

преди 6 години

Именно непредсказуемостта на САЩ при Тръмп е слабото място. Тази несигурност, принуждава режими като тези в Корея, Венецуели и ИРАН да засилват своята стратегическа сигурност. Америка печели само от спазване на ЗАКОНА и ООН, а губи, ако действа сама и непредсказуемо(цитата може да го окачите в Белия дом, с подпис от ХАН АСПАРУХ).

20

чъки

преди 6 години

Въри ги разбери някои българи.Падането на САЩ и Запада,означава по беден Запад,по бедна Европа,и по бедна България.Икономиката ни изцяло се държи на ЕС.Нямаме ресурси,нито технологии да се конкурираме с който и да било.Малка държа с малко население.Като оставим всичко на страна и се замислим как ние да сме добре,едни изтичане на капитали към Азия с много зле за нас.Защо някои българи биха искали да сме още по бедни,само и само руснака и китаеца да са добре,е мистерия.

19

Анонимен

преди 6 години

А СЛЕД ХОСЕ - КЕЙТ, ЛИНДЪН И МЕРИ.

18

Анонимен

преди 6 години

"Още малко му остава на САЩ много са зле 20трлн дълг сриващ се долар, нисък морал в армията, кървави протести за какво ли не и т.н."................Точно така ... и после САЩ се срива и настава световен комунизъм ... най-после !

17

Анонимен

преди 6 години

Вижте къде е публикувано това интервю, малко несериозно ми се мижда.Все едно моето интервюь да се напечата в хпприложението "Шев и кройки" на сп. Жената днес.

16

Анонимен

преди 6 години

А уж заклеймявахте фалшивите новини, днеса...

15

до агресори

преди 6 години

Имаш интуиция . Хосе наближавал Ню Йорк и до 4 дни щял да ги измете и разлюлее докато ги срине със земята .Ще гледаме шоуто "Възмездие".

14

Анонимен

преди 6 години

Още малко му остава на САЩ много са зле 20трлн дълг сриващ се долар, нисък морал в армията, кървави протести за какво ли не и т.н.

13

Анонимен

преди 6 години

Той е ръководил различни висши длъжности...........................ЧУДНО МИ Е КАК СЕ РЪКОВОДЯТ ДЛЪЖНОСТИ. ръководят се институции, фирми, министерства и пр.Все едно да кажеш, че Бойко Борисов ръководи длъжността министър- председател.