285

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 333"Руски нефтохим"....Само той е руски и подарен от русомразеца лостофф... Всичко останало в България е западно и хамереканско - банки, хипермаркети, застрахователни д/ва, мини, електроцентрали, телекоми, ЕРП-та и кво ли още не! А собствениците им дават "огромни" заплати на персонала и хората все "доволни" от западните си началници! Та всичко все западно, вкл. политиката ни прозападна, но видиш ли "имало" руско влияние - Нефтохим!? Глупости на търкалета!

284

Тези от ГЕРБ

преди 6 години

Гербаджиите изтрещяха, заради титлата послушковци обявиха Русия за враг. ГЕРБ ще ни докара до кривата круша.

283

Бай Кольо

преди 6 години

До Ето пак"Заплаха за нас е сляпото пренасяне на западния начин на живот."Безспорно е така. Но сляпото преклонение пред Русия и пренасянето на техния начин на живот също е заплаха за България. Дали някой ще се кланя на ЕС, САЩ или Русия е все тая. Който се кланя и прекланя, не живее добре. Само този, който стои изправен и мисли със собствената си глава, той успява.

282

държавна измяна!

преди 6 години

Само агент на ЦРУ или Турция може да напише в доклад за националната сигурност на България, че Русия е враг, а Турция приятел!

281

BILL

преди 6 години

Най-после истината за Раша беше казана! Русия е на едно ниво с най-мракобесните държави. Русия винаги е ненавиждала стремящата се към европейски развитие България.

280

Ето пак

преди 6 години

Заплаха за нас е сляпото пренасяне на западния начин на живот. Затова населението намалява и беднее. Русия за нас е надежда. Заплаха е за тези, които са яхнали народа като кърлежи и възхваляват Европа

279

Анонимен

преди 6 години

За България,а и за Европа,има един враг.И той се казва САЩ.Мръсните *** ни разсипаха за 25 години и от 25-та икономика в света ни превърнаха в десеторазрядна територия,по-бедна и от Централна Африка.Страна без икономика и армия и население,намаляващо с темпове,за които дори книгата на Гинес е тясна.И то без война,епидемии и природни катаклизми.Това са фактите.Другото е козяшка пропаганда.

278

А Н Т И

преди 6 години

до 335Дано не ни освобождава повече, че ще е последно !...................................................................................Ама ние заслужаваме ли да ни освобождават ?!

277

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 332Абе ти имаш ли представа какви са жилищата в Русия. Сигурно ще се изгубиш ако идеш.

276

До НАРОДА яде асфалт

преди 6 години

Народа е обобщено понятие и не подлежи на субективни интерпретации, така че когато изразяваш мнение нека бъде от твое име. С понятия като Народ и Родина достатъчно се спекулира от знайни и незнайни патриоти с червена окраска и рушофилистични сърбежи и отклонения !

275

Един българин

преди 6 години

До: "НАРОДА АСФАЛТ НЕ ЯДЕ"Ами ако асфалтът беше по-качествен може би щяхме и да го ядем, ама нъцки, предпочитам да ям юфка - тя не е толкова къдрава колкото положения от бате Бойко асфалт!

274

Анонимен

преди 6 години

Русия освобождава три пъти България.....първият път - от турско, вторият - от българско и третия път от себе си - при Горбачов ! Амин !Дано не ни освобождава повече, че ще е последно !

273

SS

преди 6 години

Разелянето на обществото продължава с пълна сила, не се учудвайте ако до някой ден почнат да избухат конфликти по повод Русия и запада.Аз лично съм на мнение , че руснаците не може да са заплаха за нас и бих го отстоявал до край, или докато някой не ме обеди в противното.

272

Анонимен

преди 6 години

Руски нефтохим, проруски партии партии патерица на Русия в парламента, Руски поставени лица купуват Българската земя. Икономиката ние зависима изцяло от Русия, какво по трагично от това. Най-добре е тия РУснаци да вземат да инвестират в Камчатка и да оставят България намира.

271

Анонимен

преди 6 години

До морскиРадвайте се, че руснаци купуват некачествените апартаменти по моретов сравнение със землянките това са палати бе ушaнко

270

Анонимен

преди 6 години

До НАРОДА АСФАЛТ НЕ ЯДЕчемодан, вакзал, масква и ше си хепи бе :)

269

Глупости

преди 6 години

Доклад доказващ адекватното отношение на нашите политици към парите в брой.Браво, не знае че да си патриот е да служиш на чужди интереси.

268

Независим

преди 6 години

И щерката му, и внучето му и сестра му, и цялата му политическа свита са "красиви и умни " като него - Б. Б." Кралят Слънце ". :-) Да вземат малко да се поогледат в огледалата и да търсят специалисти, защото имат крещяща нужда някой да им покаже как да се държат в обществото или изобщо да не се показват.

267

морски

преди 6 години

Радвайте се, че руснаци купуват некачествените апартаменти по морето, щото и те ще се усетят както западняците.

266

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са болни комунисти, а американците са извратени циганяЕ тва е истинатаСпоровете са излишниБългари, мислете за собствената си държава