36

Анонимен

преди 6 години

Бе вие в Пловдив фонтани нямате ли си :)

35

.

преди 6 години

Може би не е покрил всички хигиенни норми.

34

Анонимен

преди 6 години

Лято е, решил е да се изкъпе най накрая, дошъл в България, не му се получила процедурата.

33

шматка

преди 6 години

Бански си купил.хаха.А ромката дали нямаше да влезе с всичките си фустиТази година във Варна тълпа роми влязоха в морето с всичките си дрехиДънки рокли ризи.Беше отвратително.

32

n

преди 6 години

Имаме много хубава новина. Тоя вече няма да се връща в Бг Чудесно, е тов е демокрация , не те пускат , не се натрапваш Този ми е единствения симпатичен от племето

31

Анонимен

преди 6 години

Това е една много добра реклама за басейна, всъщност.

30

Анонимен

преди 6 години

А кой би влезнал след тях в бадейна?

29

комунар

преди 6 години

А евреи пускат ли? :)

28

анонимен

преди 6 години

щом е Мустафа ефенди на басейн в Турция а пък щом е *** още по на там майтапа настрана ,но критериите за хигиена ако ги спазват навсякъде повечето въобще няма да се класират

27

Реалист

преди 6 години

Журналята,които отразяват събития, нанасящи вреда на нацията ни,трябва да бъдат линчувани.Защо не отразяват поведението и морала на малцинствата,които са стигнали до нечувана наглост.

26

Иво

преди 6 години

Като не са се къпали от 50 години минимум, как да ги пуснат?

25

Анонимен

преди 6 години

D А дисриминация ли е пишещите новини да имат право да наричат ромите циг..знаете как, а коментиращите новини-не.Ами същото е станало на басейна.

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото в Германия например,преди да влезеш в басейна,задължително минаваш първо през банята..............И в България е така...ама друго си е да ни стане ясно, че си бил на байсейн в Германия

23

Анонимен

преди 6 години

каква дискриминация,какви 5 лева!?айде стига с тази толерантност,че ни *** по главите вече-отиваш на море-готвачките цветнокожи,камериерките-цветнокожи и нахални до наглост!!и не само там.време е да си научат мястото!!

22

Анонимен

преди 6 години

Ако наложат глоба на басейна е също дискриминация. Частна собственост може сама да решава , кой да влезе. Другото трябва да се докаже в съда . *** да докажат в съда , че става дума за дискриминация ? Поне 10 човека се намерят да свидетелстват за поведението им.

21

Анонимен

преди 6 години

D Дискриминация ли е?А дискриминация ли е да не разрешавате да се яде сладолед, докато го рекламирате?

20

Анонимен

преди 6 години

Като си е купил бански за 60 лв.,преди това минал ли е през банята?Ако въобще има такава.Или разчита на басейна,за да се изкъпе.Защото в Германия например,преди да влезеш в басейна,задължително минаваш първо през банята.

19

Анонимен

преди 6 години

Тея ако станат някъде мнозинство и всички други ще се махнат.Те във Франция ги нарекоха "криминален контингент", но това не е дискриманция...Тук понеже няма кой да следи за спазването на законите и тея си правят каквото си искат. Ами ако са мръсни как да ги пуснат? Те някой отиват на басейн да се изкъпят. В смисъл влизат вътре в басейна и това го водят "баня". Отделно някой от тези вътре си извършват и биологичните нужди. И после ти ползвай този "басейн". Мерси. Нема нужда.

18

Анонимен

преди 6 години

Добре ,всички имаме права , но.. мръсен , държи се неприлично , хвърля *** , почва да се мята в басейна като невидял и пречи на другите ..какво го правиш , независимо какъв е , а държиш на заведението си??? Да го изкъпеш преди това , и да го пуснеш ... ами къпете го господа толеранти, и тогава го водете , където си искате , вие стои те настрани и давате само препоръки , истинския проблем го избягвате с надеждата , че някой друг ще го реши.

17

Анонимен

преди 6 години

Браво на басейна. Само така. Дори и да получи глоба ..обществото в Пловдив трябва да го подкрепи , като ходи на този басейн. Смели Българи все, още бе липсват. Аз ако влезе *** на даден басейн ...повече крака ми няма да стъпи там.