14

Имигранта

преди 6 години

Доста обикалям в Англия и досега веднъж невидях някой да кара в аварийната лента.Километрични задръствания а аварийната е празна

13

ДепутатитеСа бандити

преди 6 години

Поредни глоби за хора с висок депутатски стандарт или как БСП налага геноцид по поръчка на ГЕРБ!Та въпроса ми е защо точно 1000 лева,а не примерно 386.45 лева,или изчислено спрямо коефицент за опасност,защото това 1000 лева звучи като *** ще ви дерем кожите до дупка гладни сме озверели сме(депутатите)!

12

Момо

преди 6 години

Това за наркотиците е интересно.Пушил до преди месец трева... Хайде под ножа. :) Смях!

11

Анонимен

преди 6 години

Говори се за каране в лентата. Ако спреш и сложиш триъгълника на нужното разстояние (мисля, за магистрала беше 150 метра), нямаш грижи.

10

от Германия

преди 6 години

От 8 години живея в Германия, оправили сме си живота и живеем сега като западняци в Германия, като бели хора, да ви светна тука при мен на запад никой не кара в аварийната лента, караш ли в аварийната лента глбата е 10 хил евро!

9

Анонимен

преди 6 години

много хубаво ама като никой не следи да се спазва, чудо голямо

8

са

преди 6 години

До дсдсаБраво и аз съм за,но защо чак септември?!Каква ги е налегнала тия депутати-ваканцията ли какво ли?!!

7

Анонимен

преди 6 години

Ако ми аварира колата къде да спирам, върху мантинелата ли? Защото в аварийната ще преча на аварийните автомобили

6

Анонимен

преди 6 години

На теория ок, на практика-поредната глупост.

5

Анонимен

преди 6 години

Това не е достатъчно, защото докато няма контрол, няма да има и изпълнение. Много по-добър резултат ще се получи, ако върнете скапаното смъртно наказание и направите така, че шоферите да се сещат по-често за него!

4

Анонимен

преди 6 години

Не може неграмотници да карат коли, не може!!! Не чете, трудно му е, а писането невъзможно. Поне гимназия за да намалеят маймюните с купените книжки. Подаваш документи за нова книжка, малък тест по четене и писане. Диктовка. Не можеш, не получаваш книжката. Отиваш да се ограмотяваш.

3

пепе

преди 6 години

А дано, ама надали!Иначе с две ръце, за. Трябва да се изкорени начина на живот ТАРИКАТЛЪК в Българина, който се превърна за модел и пример за подражание.

2

Hex

преди 6 години

Проблема не е в законите и правилата, и дали ги има или не. Проблема е, че за нищо на света не може да се накара полицай, когато види нарушение да пусне сирената и да санкционира нарушителя. На никой полицай не му пука.

1

дсдса

преди 6 години

Браво!