59

фр

преди 6 години

лека му пръст! оба4е и стажанта надали ще стане медик!!

58

Анонимен

преди 6 години

До кандидат програмиста: Пич, ако си мислиш, че машинното инженерство е по-леко от софтуерното се лъжеш жестоко! Казвам ти го като машинен инженер и програмист едновременно.

57

Хм...

преди 6 години

Съпругата ходила по лекарските кабинети, а не болният... Джипито пуснало изследвания... Анемия... Стажант-медик... Кардиограма..., която никой не видял... Странно... Всички имат вина за смъртта на човека. Дори самият той е проявил немарливост към здравето си. И после.. "Олеле, какво стана?!" И най-важното: Дошъл му е Часът. А той дойде ли, нямаш ли си дни, все ще има причина за смъртта. Съболезнования на близките!

56

Джони Инглиш

преди 6 години

До СтаршинкатаАко един стар лекар го беше прегледал щеше да живее още .Кръвен съсирек във вените е запушил съда и то не напълно но седмица не е успял да бъде прегледан от истински лекар.И това военен в висок чин и се разчу.

55

Анонимен

преди 6 години

до анонимен 51цените в Германия са по-ниски от България , заплатата е по-висока , а здравната вноска в България е точно около 18 лева , която дори не покрива разходите за тоалетна хартия на месец .

54

Анонимен

преди 6 години

да знаете,че като напишете мнение срещу неграмотно написани статии в днес.бг, ще ви изтрият коментара

53

a

преди 6 години

До байАз мразя такива като теб.

52

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е подвеждащо. Смъртта е настъпила поради липса на лекар. На човека не му се е ходело, защото го е страх, че ще го правят на ***.

51

Диспансеризиран

преди 6 години

Протестираш за една партия ,плюеш и риташ полицаи ,сваляш правителството и хоп партията те прави шеф на Болница с фълшива диплома .Закриваш хемодиализата за да може частна клиника да хване клиничната пътека .Продаваш апаратите на фирма с адрес на неграмотен ром.И след това летиш на Малдивите на почивка и нагло от летиштето звъниш че не помниш подробности .Този реален случай от Дупница беше в новините вчера и уписва състоянието на здравеопазването и държавата ни.Младежи съвета ми е учете езици.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Нелепо е да правиш подобни сравнения.Цените в България и Германия не са еднакви.Освен това вноската определено не е 18 лв.

49

Генади

преди 6 години

Едно време при соца нямаше лекарски грешкихората си умираха без никой да задава въпроси, защото ако много питаш, може да свършиш в лагера БеленеИмаше един виц:Двама работници при соца гледат на стената на завода некролог, единия пита:- Абе ти знаеш ли, от какво умрял Иван ?- Как от какво, най-отдолу пише "От профсъюзното и партийно ръководство"

48

Дипломата

преди 6 години

на Т.Н. доктор не означава, че той МОЖЕ да лекува!!! Пациентите умират от ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ.И то много пециенти. Някой умряли от грешките им, а пък други - инвалиди от същите ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ!!!БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!

47

Анонимен

преди 6 години

Стажант или слушател-надблюдател е бил студента или на някого човек щот има и други студенти,които би трябвало да влизат по таз причина свободно придружаващи някое лице за преглед без да са на работно назначено време в болнично заведение или с преподавател предружител за определен кабинет и час за посещение по определена дисциплина за практически познания,ако наистина в трети курс ги приемат вече за стажант,пълноправен стажант е след 5 години учение на 6-та пред дипломата с време и надблюдение.

46

Анонимен

преди 6 години

с 18 лева на месец здравеопазване не се прави . в Германия вноската е 350 евро и пак не покрива всичко

45

монолог

преди 6 години

Като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на доктор.

44

Киро кофражиста

преди 6 години

Хайде сега и некролози да четем, не стига друготоСякаш този е единствен починал от лекарска некадърностАз имам двама роднини умрели от лекарска грешка, да ви пратя некролозите ?

43

бай

преди 6 години

мразим колелетата и техните водачи в центъра на софиятрябва книжка каска и номер технически преглед и гражданска отговорности постоянни проверки по спазването на правилата за движение

42

Поне стажантът

преди 6 години

НЕЩО е направил -ЕКГ.В спешното другите КАПАЦИТЕТИ били заети с други спешни!!!СМЕШНО ИЛИ ТЪЖНО в спешното в бг?????????Бог да го прости пациентът на българското здравеопазване !!!!!!!!!В бг болниците НЯМА ЛЕКАРИ!!!!!! ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ!

41

Анонимен

преди 6 години

Нелепо е как си отиват хората в БГ! И все търсим виновни , и все няма!!! Е.ати държавата.А "здравеопазването" ни вече не трябва да се нарича така.Първи по смъртност сме в Европа.

40

Анонимен

преди 6 години

Белодробната тромноемболия не е инфаркт!