82

Анонимен

преди 6 години

Турска нация няма и няма да има...Хайде сега да си преговориш дефиницията за нация.Хахахаха

81

Анонимен

преди 6 години

Хитлер по време на Втората световна източи цяла България ( въжените кофи тракаха до 89 година), после я остави на рснаците защото не остана нищо а вие дойчлнд та дойчланд, ами кефете се.

80

До до 109

преди 6 години

Абе човек ти си посетил любимите ви кюрдски местности щом си пътувал за Армения...другия път опитай от главните пътища а не селските...или си мислиш, че и те са като вашите селси магистрали с дупки...:-)

79

Анонимен

преди 6 години

В Анадола канализация няма, GPS-a не хваща, ...Ахахаха, ганчооо, GPS-a за да не хваща значи да няма спътници там горе. Като шеста космическа нация би трябвало да го знаеш.Хахахаха

78

Анонимен

преди 6 години

Само злато купувам от Турция, че са добри бижутери и не лъжат като българчетата.Честни са турците и става алъш-вериша с тях.Обаче колкото и да се напъвате да я рекламирате - Азия бе! Манталитет, обноски, ислям - мяни тая работа. Ако беше хубаво там, нямаше турците да бягат по Европа.

77

Анонимен

преди 6 години

До СУЛТАН ЕРДОГАНДо време когато всичко започне да се разпада..... по турски .

76

До АНОНИМЕН 107

преди 6 години

Според теб,това ли са българските интетеси? Това са бойковите интереси......А, бойковите интереси,не са българските интереси.

75

Анонимен

преди 6 години

Урааааа. Загубихме я. Завинаги .

74

До до 109

преди 6 години

Ти добре си ги видял ама я кажи в твоите "европейски и цивилизовани" селца колко от тях нямат канализация и дали знаеш, че в едно харманлийско село още нямате обхват...пък камоли канализация...

73

турчин

преди 6 години

Ееее ! Доче Веле голямо плюване прави ! Турция била диктатура, нямало демокрация......Ами кажете си направо бе германя че Ердоган ви изгони от турските бази и сега нямате никакви позиции в близкия изток . Не е коректно така..ние ви знаехме като ентелигенти....

72

Лошото е,

преди 6 години

Че от 20 год ,нашата тъй наречена дипломация,работи упорито за чуждите интереси,а не за националните. Фактите са болезнени и са налице. Оставете Турция да си върви по нейния път,а ние по нашия.С турците си приличаме само по примитивизма.

71

Македонски

преди 6 години

Много важно!

70

Анонимен

преди 6 години

Не се връзвайте повечето са платени кучето ердоган е развързал кесията.Много сме турци ама по хубаво от БГ паспорт няма.Имам много приятели Български Турци, мога да кажа че двама са ми истински приятели, на които винаги мога да разчита, както и те на мен.Приятелството ни е доказано с годините, мисълта ми е никой не изпитва симпатии към ердоган, напротив всеки казва че този ще запали Балканите.Вие си възхвалянайте ердо и колко е велика турзия, за това ви се плаща.

69

Анонимен

преди 6 години

"В Анадола канализация няма, GPS-a не хваща, излезеш от магистралата, селата им с дупки, без поминък, "Явно си бил в наще села...:-) :-) :-) :-) ко си дирило в турските села бе:-) :-) :-) :-) или пък си мислиш, че всички села са като твоето:-) :-) :-) :-) :-)

68

Анонимен

преди 6 години

Султане,и аз хванах от дъвките "Турбо" и от истанбулските дражета "Бонибон". Ама само с шекери и шербети не става. Нито пък да правите aкумулатори Bosch, Made in Turkey, дето 2 години не изкарват. Ти сигурно си Хасан Сюлейманоглу, а при бай Тошо си се викал Асен Стоянов, натоварил си покъщнината и си чиракувал след 89-та на агите у Турско.Добре, че беше бай Тошо да ви изучи.Като е толкова хубаво в Анадола, какъв го чиниш в БГ форума?! Стой си там, Хасане, яж си баклавата и дерзай.

67

Анонимен

преди 6 години

Турция винаги е била голям стратег и имала думата...срещу Америка, Европа и Русия...но по някакъв начин се опитваха пак да я контролират...но откакто Ердоган е навласт това се ЗАТУДНИ и от това ви боли:-) Но специално за Русия мога да кажа...Султан Абдюлхамит е искал добри отношен с нея...но хоп пак на някои не му е харесало това!Ердоган води НЕЗАВИСИМА политика...ако има интерес ОК ако не чао...не като България да се клани на този и онзи да изпълнява желания на този и онзи...Ейваллах на Ердо!

66

Анонимен

преди 6 години

Султане, точно щото сте стигали 2 пъти до Виена (безуспешно да я превземете), затова 84% от австрийците казват "НИКОГА ТУРЦИЯ В ЕС".Диваци си бяхте и диваци ще си останете.А ти не се прави на турчин, чисто ени*чарче си! Продажно!

65

До 96:

преди 6 години

. Турция си е абсолютно светска държава, уважаваща и учителите си и военните си.=========Ха-ха-ха-ха. Преди една година имаше едни брадати, които разнасяха отрязани глави на турски войничета. На мен ми стана жал за тези убити деца повече, отколкото на варварите в Турция. Да не говорим за унижените турски военни съблечени голи и събрани като *** в конюшните - ето ти го турското "уважение"Не ти вярвам, че си професор - дай ми линк!

64

шматка

преди 6 години

Аааа не сме изгубили много.

63

До реалист

преди 6 години

Tурция не е Измир, Истанбул или Бурса. *** в Анадола да видиш какъв леш е - Диарбекир, Ерзурум, долу по границата с Иран - времето е спряло там.