49

Анонимен

преди 6 години

До Ми добре36 Паметниците на комунизма нямат нищо общо с паметниците на културата,защото са символи на един престъпен строй.

48

ДА ВИДИМ

преди 6 години

Паметника '1300 години България' е символ на България точка,другото е талибанщина и разруха-разрушат ли го корумпетата ще си носят последствията до девето коляно!

47

Аспарух

преди 6 години

*** си се, ***.Взел си пари,взел. Стига си занимавал всички.Върни парите и му намери други купувачи.А съсипахте паметника на загиналите заБ-я. Онова е било история, атози паметник е подмяна на историята.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен45 Държавата не се нуждае от комунистически паметници,които да плашат и застрашават живота на софиянци,в центъра на София.

45

Анонимен

преди 6 години

До t238 Защото комунистите избиваха и хвърляха в лагерите на смърта,само за един виц,камо ли за протест.По заровед на Москва,комунистите в БГ,избиваха всеки инакомислещ.

44

реджеб иведик

преди 6 години

значи на тази територия такава дезинформация и манипулация сигурно и през комунизма не е имало(по-старите хора да кажат) такива статии тип фалшиви новини сигурно и в най пропадналата африканска държава няма,един новинарски сайт в гугъл търсачката си аз блокирах този сайт е наред да блокирам и него!!!!хора чуете ли или видите някакъв си драскач да се изявява за български журналист,знайте че само един як побой и претрепване го оправя чупете им ръцете на продажните полоХи,айде триййте коментара!!!

43

гого

преди 6 години

до 41по лесно е теб да заличат, от колкото НДК, то отдавна не е комунистучедки паметник а мсшина за пари.Така че кротувай да не бастъпиш случайно некой по мс,золите, било син ,червен, оранжев.

42

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от паметник на българската държава, тъй като то вече държава няма.Там да се построи паметник на господарите от Брюксел.

41

ODESSA

преди 6 години

Първата *** държава ще е над сред София. Като няма какво повече да се краде, ще ти дойдат във къщата. При Тошо милиционерите пребиваха. И ако не включи разстрел. Да ви такова демокрацията и парадите. И комунистите ги избихте 56 година. Мафиоти.

40

:) :)

преди 6 години

ставаме смешни вече и на благодетелите ни на запсд.О къ ксха се с НДК и сега отвличст вниманието на нсрода.Ксто няма хляб дсй му зрелища на прис тия народец, дай му омраза комунисти демокрсти, русифили фоби и тн.

39

Анонимен

преди 6 години

Е-хее, тоя който ме триеше одеве не е на смяна вече!!!:))

38

Анонимен

преди 6 години

Този паметник е дребен спомен от миналото.ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА ДО ОСНОВИ ОНЯ ОГРОМЕН ПАМЕТНИК НА СОЦИАЛИЗМА - Н Д К.ТАЗИ ГОЛЯМА И ГРОЗНА СГРАДА Е КАТО ТРЪН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, КОМУНИСТИЧЕСКО ТВОРЕНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛИЧИ.

37

Да напомня ..

преди 6 години

..че г-н Старчев не е специалист по строителстство / това личи и по изключително некачествения му проект, който успява да устиска цели 2 години след построяването , преди да започне да се саморазрушава!/. Така че мнението му за цената на премахване/ремонт няма как да е меродавно. Напомням и това, че паметникът се демонтира не за да се унищожи, а за да се възстанови Мемориала на Желязната дивизия, който е бил разрушен, за да се издигне паметникът на г-н Старчев.

36

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се помисли нещо да се построи, дали завод или друго трябва да премахнем всичко построено от предишен строй. Иначе не може да дишаме спокойно. В цивилизованите страни всичко старо се използва да носи доходи. Даже и паметници на завоеватели си стоят

35

t2

преди 6 години

не мога да разбера защо никой не протестира когато са затрили паметника на загиналите войници, а сега за това грозно безумие чак кранове палят !?

34

Анонимен

преди 6 години

До МдааУважаеми сънароднико - идете някъде в центъра на София и започнете да призовавате софиянци да се противопоставят на премахването на този паметник и последващото възстановяване на Мемориала на Желязната дивизия! След като приключите с лечението в Пирогов - елате да споделите впечатленията си!

33

Ми добре

преди 6 години

Явно ще се сезират ЮНЕСКО и ЕК за безчинствата на Борисов върху паметниците на културата иначе ще останат само книгата Винету и моловете,абе този човек не се ли усеща че куха корумпирана лейка!

32

Мдаа

преди 6 години

Разбира се че е политически, опитваме се да изтрием и забравим неща от нашата история. Хората са стройли а ние разваляме. Кажете ми какви паметници са построени последните 10-15 години? Един народ който не си знае миналото, потъпква всичко направено преди тези дадойдат на власт.Хората от пистиня правят рай, ние от рай правим пустиня...

31

Хм

преди 6 години

Типично гербаджийска пр.о.ст.от.ия!Хайде ще го махат,както и да е,ама голямо мотаене и харчене на пари,пардон усвояване.Металните части можеха да се свалят за 3 дни,обаче тия не се напрегнаха и накрая им запалиха крана(най-вероятно и той на гербаджийска фирма).После,като направят новото нещо на мястото-каквото и да е,ще се развали за две-три години и ще имаме поредната грозотия.....

30

WtF

преди 6 години

Там ще има Бойконур генерал чукче за борба с нло градушките и бой по шопските прайдове с гайдите ......