156

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

До ВЕНИЗЕЛОСИнтегрирайте си бежанците в Гърция, нали живеете на заеми от ЕС, и то без да работите.... Като приемете бежанци ще ви изпратят повече парички, да имате за узо и сертаки.....

155

Анонимен

преди 6 години

Пуснат ли ги в България, ние ще трябва да бягаме като бежанци оттатък Дунава.

154

славянин

преди 6 години

Добре че влязохме в този ''цивилизован братски'' ЕС, за да видим как се ''грижат'' големите братя за малките - всичко втора и трета употреба и второ и трето качество е предназначено за нас! Съвсем по братско-атлантически!

153

Анонимен

преди 6 години

Нормално е за всички империи да прибягват до разселване на групи хора. Разселване е имало и при Османската империя и при Руската. Ще го има и в Европейската от която сме част.

152

ВЕНИЗЕЛОС

преди 6 години

НА БАЛКАНИТЕ СЛАВЯНИ НЯМА..ИМА САМО ГЪРЦИ И ДАКИ = РОМАНЦИ = ВЛАХОС ЛАТИНИС .

151

агент Павел

преди 6 години

Я па тая! Ска ли си, налъм ли си, ама вие защо не ги интегрирахте вече три поколения, а ви мачкат по улиците?

150

славянин

преди 6 години

Как се грижат за нас новите ни западноатлантически ''братя'', искат да ни оправят демографията, не са като ''злите и диви'' руснаци, които ни мислят само ''злото''!

149

Анонимен

преди 6 години

Нема накъде да мърдате дали сте си зад.ника под наем и ще ви го опъват квадратният с котешката глава. Когато в началото на 90-те години казвах на тези скачащите на един *** на х.я че ги чака много дебел с котешка глава те ми се смееха и ми казваха че съм луд за връзване! Да тогава аз бях лудият защото им казвах това което в последствие им вкараха от.зад! Същите тези скачащи сега се мъчат да го извадят дебелият с котешката глава но се оказва че колкото повече мърдат толково повече влиза.

148

до Томи Циг*нина

преди 6 години

Да не напълни гащите ? Такива резултати от маймунска чек*я като теб трябва да си знаят мястто. Това че *** на село докато е гледала кокошки са я е*али орди от циг*ни, не е оправдание да натрапваш циг***нията си на останалите нормални хора ! Като нямаш мъжко достойнство не се прави на голям по форумите да не ядеш хурката

147

Започна се

преди 6 години

Ето започна се, на всеки Източбо Европеец по 5 маймуни. Страхотна интеграцияще падне да знаете. На тези в Латвия сигурно им се е дръпнало лай..ното след такова изказване.Сега само си помислете колко ще ни изпратят на нас с тези слаби и продажни политици. Аз предричам че до 10г ще ни вкарат 100000 и ние ще си траем като послушни агънца.

146

ВЕНИЗЕЛОС

преди 6 години

МОЯ АМИГОС ДИМИТРИС АВРАМОПУЛОС ЩЕ ВИ ПИШЕ НА СМЕТКА НА БИЛГАРИА 1 МИЛИОН МИГРАНТИ..САМО ВИЖТЕ КАКВО ПРАВИ МОЯ ЧОВЕК.АКО НЕ ПРИЕМЕТЕ 1 МИЛИОН--ЩЕ ВИ СПРЕМ ПАРИТЕ И ШЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД И ОТ БЕДНОСТ .ДА ЖИВЕЕ МАЙКА ГЪРЦИЯ !

145

Тра-ла-ла

преди 6 години

Ше я пратя тая *** *** у Сибир! Такива бежанци ще и дам да я гонят, че да види...Ааа.. ша и са невиди мастията неначесана... Да си ги вземе да си ги обгрижва и обслужва!това не са бежанци, това е напаст, нашествие, завоеватели...

144

Анти-чалмар

преди 6 години

Баси скапа,ния прогнил евроге,йски съюз! Крайно време е да се махаме от там! Немска краво недо,***, ***,рите ги покани една друга немска крава - Изперкел! Та като сте си ги канили, си ги приемайте у вас си! Ние нито сме ги канили, нито ги искаме миризли,вците!!!

143

Анонимен

преди 6 години

Май е най-добре да направим Булекзит! И бе това стана модерна дума, пък ще сме и от първите. После ще ни смачкат в налицата от напускащи.

142

Томи Рогич

преди 6 години

До до Томи Циг*нинаШвепс на клечка не искаш ли?

141

Анонимен

преди 6 години

Що се нервите? Така е в ес и нато.Днес ще приемете бежанци, утре ще се биете срещу Русия. Защото сте евтин материал!

140

И сега какво

преди 6 години

Това ЕС ли е или ЕСССР ? Айде да не, ако не искат граждански войни.

139

Анонимен

преди 6 години

До Томи Рогич 172Нали не бъркаш площада със смесения хоремаг?!?!:))))))))))))))))))

138

СатаНАТО™

преди 6 години

Известно е, че зелените либерасти са на хранилка при Путин, така че тези провокационни идеи са поръчани от Кремъл.И да - войните в Ирак, Югославия, Либия и Сирия бяха поръчани от ***.

137

до Томи Циг*нина

преди 6 години

Дай кординати да дойда да се видим лично козое*ецо! На всеки 3 дни средно смазвам от бой по един като теб!