219

Анонимен

преди 6 години

Шах и мат??? :))) С кое точно обявяваш шах и мат и на кой? :)))

218

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Много храбро писано,*** питай в Варна ако няма россиянин какво става? Не аз не съм разбирала за ваши туристи у нас,след като нии и газ даваме и туристи,вии нищо...това е честно,наистина? Туристи викаш проблем не са,ако спрем газа? Малко студенку нали ? Хаха

217

Анонимен

преди 6 години

до 218 Брат, не че нещо, но десертния сорт грозде,който е изключително вкусен се нарича БОЛГАР, а бай *** вика БУ.ЛГАР! Различно е.

216

Анонимен

преди 6 години

Така де, използвали старобългарски символи и гръцки букви. По-късно Климент Охридски и придава сегашния вид. Ама това не го знаеше, а! Шах и мат!P.S: Сигурно и Климент Охридски е от Луната,а?

215

Анонимен

преди 6 години

"Солун никога не е бил български град... Не думай, бе! Искаш да кажеш, че града е тракийски, не гръцки. Да не се изцепиш, че мето Солун е гръцко, защото вече ще се попилеем от смях в офиса."На килията в Раднево офис ли и викате? А колегите ти, да не е единия да се нарича Наполеон, а другия да е Марк Аврелий?Солун никога не е бил български град и това го знае всеки умен човек. Ако в офиса ти се смеете на това, значи просто сте TЪПИ!Кажи кога е бил български град, ако твърдиш обратното.

214

Анонимен

преди 6 години

Оставете го този нещастен нихилист. Опитва се да балансира от полуистини до откровенни лъжи, но никой не му се върза. Нищо чудно да е руски ***. От офиса му пускат фитили и той се пали. Пада голяма веселба.

213

Анонимен

преди 6 години

"Истината е, че кирилицата е българска."Пише се "Кирилица", с главна буква!!!Иначе, че е българска, българска е. За това спор няма. Обаче не е написана от Кирил, нищо, че се казва Кирилица. И също е истина, че Кирил и Методий не са българи.Баста, смeшник!

212

Анонимен

преди 6 години

До Анонименедната баба на "ромеите" била арменка, другата българка, те това е играта, но както е известно - научили български за месец на пазара. християнството е разпространено по земите до Фанагория още през първи век от Апостолите и техни ученици, но вчера един гений вартанишвилски ни увери, че грузинците и арменците ги изпреварили вероучейно из Скития още в същия ден на Разпятието, а греците се включили подире им едва когато Бизантион станал Константинопол

211

Анонимен

преди 6 години

Солун никога не е бил български град... Не думай, бе! Искаш да кажеш, че града е тракийски, не гръцки. Да не се изцепиш, че мето Солун е гръцко, защото вече ще се попилеем от смях в офиса.

210

Анонимен

преди 6 години

Сега започнаха и Мадарския конник да оскверняват,бил "тракийски".Тракийците НЯМАТ стремена.Мадарския конник е 100 % български,заради надписите около него,заради това,че коня му е със стремена,а стремената на коня са българско изобретение,въведено в Европа,тъпчещ лъва(Византия),както пише в надписа на Омуртаг "...Нека бог удостои божествения кан(Омуртаг) да натиска с ногата си императора, докато тече Туча и докато тя задържа многото български противници....",Омуртаг дори е получил титлата"Василев

209

Анонимен

преди 6 години

Тия модератори пък съвсем се смахнаха. Да ревизират "б-у-л-г-а-р" - сорт грозде и викът на Алеко Константиновия герой. Откачиха напълно!

208

Анонимен

преди 6 години

До ЯнаДеверенченкко"Ваша икономика зависить от нас,а вии напасть каждый день нас."Днес живеем във век в който има и други източници на енергия. А слава на Бог, руските туристи у нас не са определящо количество за икономиката ни.

207

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 210"Не бе, Кирил и Методий са от Луната или Марс"Не, само от село Яна са - живи българЕ до десето коляно! Дано това ви зарадва.И, нали знаете, че то и Господ е българин!...А се смеем на македонците. По-бетер сте от тях- незнаещи елементарни факти, но тупащи се в косматите гърди и ревящи "***, булга-а-а-ар!".Такива, като Божидар димитров, могат да ви водят за носа и за други анатомични части без проблем!

206

Анонимен

преди 6 години

Божо пак ги навря в на кучето заддника всички антибългари.

205

Анонимен

преди 6 години

Първо... Солун НИКОГА не е бил български! Ама НИКОГА!!! При НИКОЙ български цар не е бил български!Второ... Всеизвестно е за науката от къде са Кирил и Методий и че не са българи. За цял свят е ясно, както дори и за нашите историци, че те са визайтийци, а не българи.Отворете и прочетете КОЙТО и да било учебник по История. Никъде няма да намерите да пише, че са българи. НИКЪДЕ!Само обаче за някакви примитивни същества тук, те са българи. И видиш ли, даже повечето хора се съгласяват с тях. :)

204

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Гърция и Германия нямат у тях изискване к нас.Вии нали казвате скъп газ? А ако не идат и туристи у вас от наша держава ? Ваша икономика зависить от нас,а вии напасть каждый день нас.Руски гняв опасен,в Турция не виждате как се разпад держава? А или ако така обичат твой народ наш,защо не изтриете санкции ?

203

Анонимен

преди 6 години

Не бе, Кирил и Методий са от Луната или Марс, и видиш ли написали азбука с пълно фонетично покритие с българския език. Иначе са от Луната и са написали марсианска азбука. Нищо чудно Путин утре и това да каже. И македонците ще пляснат с ръце, защото нали Мрас и Луната са македонски.

202

Кирил не е българин!

преди 6 години

Кирил - Роден е 827 г. в Солун, Византия, като едно от седемте деца на висшия византийски военачалник, друнгария Леон (Leontios), (роден в Солун) известен в българската историография като Лъв (на гръцки: Λέων, Леон), подстратег (помощник управител) на Солун и областта, и на жена му Мария. Това многобройно семейство според житиеписеца на Константин е от добър и почтен род, отдавна познат на бога, на царя и на цялата солунска област. Те са високопоставени поданици на Византийската империя.

201

Анонимен

преди 6 години

за 204 Правилно- Кирил и Методий са от Мелмак- планетата на Алф, ***!

200

Анонимен

преди 6 години

Е нали Стефан Цанев каза, че е глаголица, а не кирилица. Вземете се уточнете, че и ние да знаем. А иначе руснаците си падат малко юакедонци в припознаването.