173

ако бех шеф на охр

преди 6 години

ако бех шеф на охраната щех да сложим знак - забранено за майки с деца - откровено ви го казвам, бих сложил и знак в моловете - забранено е кърменето в мола, в IKEA в ресторат-столовата знак забранено за майки с деца и пенсионери алкохолици! къде ги мъкнете тия деца, бсе дето не им е мястото - селяния до шиия! ше помолим кметицата да ви напраи една трибуна в борисовата да се качвата и да кърмите публично, шом е толко зор, ама на тва му викат ексхибиционизъм и се преследва от закона!

172

Анонимен

преди 6 години

търся си съмишленик да нарисуваме Али Баба и 40 -те разбойника пред парламента ,няма знак нито табела ,че е забранено да си рисуваме по плочника

171

Anon

преди 6 години

Бе не е трябвало детето да рисува точно там ама и това не е бил начина да се "обезвреди" ситуацията. По принцип бизнес парковете са за отдих на работещите а не за детска глъчка. Ама трябва такт за тая работа - нещо което повечето българи не го владеят еле пък самоповярвали си "охранители".

170

Анонимен

преди 6 години

Извън емоцията човекът е прав.Ние сме в стар квартал на София."Излизахме" околоблоковото пространство, "забодохме" метални пейки-наши, боядисахме си сами катерушките и си направихме градинка в боядисани разноцветно стари гуми.Та да си повторя въпроса:Младост в София ли е?!Проблемът на новодошлите в София е, че не я чувстват като роден град и така възпитават децата си.Градината пред блока ни я копаеха родителите ни.Това се нарича възпитание и приемственост.

169

големите им паркове

преди 6 години

Напълно подкрепям това семейство,ако иска може и семки да чопли и балони с хелий да надува.Паркът може да е частен,но присъствието на хората там не се заплаща,тоест не е формулирано.Ако е частен парка,трябва да има входна такса иначе се води подвеждане на посетителите,иначе рисуването с тебешир не е престъпление.Няма как оцветена земя от дете да е престъпление

168

Анонимен

преди 6 години

Като сте си избрали да живеене в надценената презастроена панелена джунгла наречена Младост 4, ще се съобразявате, че там работят хора, които не искат да дишат прах и да почиват около врещящи деца. Ако не ви изнася малко по-надолу има обществено паркче, ама не било чистичко и поддържано? И без това по цял ден нищо не правите, вземете и си го стегнете и после децата ви ще си драскат там на воля и никой няма да ви гони и прави забележки!

167

Ася

преди 6 години

В името имало "парк",ама има и "бизнес". Тоест парк за бизнеса, а не зоо парк, дески парк, то има и авто ПАРК, пак ли е място за деца?

166

Боби

преди 6 години

Е и защо трябва хората да вървят по надраскани алеи и да разнасят с обувките си варовика дори и в къщи? Защо трябва да дишаме тебеширения прах който може сериозно да възпали бронхите и дробовете ви? Защо трябва да търпим глупостите на разюздените ви деца за които удоволствието е не да чистят а да цапат? Защо трябва да търпим Мамите-Кифли с невъзпитаните си деца и докато първите си пушат цигарата, децата им да драскат и цапат безнаказано?

165

Диди

преди 6 години

Нямало паркове в Младост и затова ходели там. Аз нямам телевизор и затова ходя при съседите, ама тези неещастници ми правят забележка, че влизам с обувки.

164

Маги

преди 6 години

Не работя в Бизнес парка, но последното нещо, което ще искам в обедната ми почивка е майки с врещящи деца да ми висят на главата. Според мен самата рисунка не е била самият проблем, а просто е преляла чашата и на работещите им е омръзнало да събират *** след мамчетата с хлапета, а сега е трябвало и да чистят цапаници. Е, нахални сте. Ако няма паркове обърнете се към общината, а ако ли не - дръжте се възпитано, за да не ви гонят.

163

Теди

преди 6 години

Просто не му е мястото там да рисува детето , не е подходящо.

162

ббб

преди 6 години

Това е обществено място. Все пак това е дете. Голяма работа, че драска с тебешир.

161

До Теди

преди 6 години

Абсолютно си прав. Ако днес минат оттам 30 деца например и всяко от тях започне да се упражнява, на какво ще заприлича това място. Все пак това не е детска площадка. Нима майката не е видяла, че детето драска. Ами това народно "творчество" взе да ни идва в повече. Мотриси, вагони, спирки, стени на сгради, паметници и т. н. всичко ошарено със спрейове. Като малко с тебешир, като порасне със спрей в ръка. И после се оплакваме, че не сме си възпитали децата.

160

Анонимен

преди 6 години

Този див див Капитализъм! Искахте демокрация на ви сега! Цункайте евроатлантическите ценности! От утре рисунките с тебешир са разрешени само за гейове!

159

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа. Тук дамо един ****т ли пише коментарите. Голяма критика, голямо чудо. Нарисувало детето рисунка. Вие деца щом нямате няма да разберете защо майката е разстроена. Охраната е действала в стил агент Смит от Матрицата, това нужно ли е? Ако имаше някой мутра който да псува и да обижда хората, нямаше да се намесят. Оставете децата на мира, и се занимавайте с този който създава истински проблеми. Тъ*и охранители без образование.

158

Минко

преди 6 години

Бизнес паркът е публична площ! Виждам имат доста наематели! Има ли примерно изискване за клиентите на фирмите - наемателки - ръст, гръдна обиколка, ханш, вид на маникюра, ниво на окосменост, здравен статус, облекло, обувки, цвят на кожата, до колко химикалки може да носиш, колко реда в бележника си имаш право да пишеш и т.н. Няма по - лошо от българските бизнесмени, издигнали се, като стъпват върху провинциализма и простотията си!

157

Теди

преди 6 години

Самото име Бизнес парк предполага, че не е точното място за детски рисунки с тебешир.

156

Сократис

преди 6 години

Рисуването с тебеш. върху асфалт трябва да се разглежда като сериозно замърсяване на почвата и застрашаващо здравето на хората.След дъжд или принудително измиване, рисунките се заличават, но по асфалта остават размитите вещества, които след повторно изсъхване се вдигат във въздуха под формата на прах и се вдишват от хората.Това е опасно най-вече за астматиците а след тях и за всички останали.Друг е въпросът от естетична гледна точка приятно ли е да вървите по надраскана алея.Къде е възпитанието?

155

Анонимен

преди 6 години

Че Младост в София ли е?!

154

Аз

преди 6 години

Това че сте си направили деца, неозначава че трябва да ги оставяте да цапат и се.рат където пожелаят. Парка е частна собственост. Точка. Не е обществен парк, а место с опредекено предназначение. Утре и кучетата си ще разхождате там. Много американски филми са гледали фейсбук лубералките. Ако у вас дойда да рисувам ще ти е огромен проблем нали?Аре котилото си го накарай да рисува с фулмастер по някой мол вътре да видим кво ще стане. Нямалобило табела, зя всеки олиго.френ табела ли трябва