31

Анонимен

преди 6 години

Капитал за над два трилиона евра е позициониран в Дъблин,знаете ли колко им пука на ирландците кой им е премиер ,бас хващам ,че половината даже не го знаят.Високи доходи ,ниски банкови лихви,ниска престъпност и един огромен минус,нямат доктори

30

Anton kura

преди 6 години

Koshmari......ne moga da poviarvam. I tova v Irlandia. Ujas.Indiec-gay, premier. Hahaha

29

Циник до 42

преди 6 години

В Германия е точно обратното!25 годишни афганистанци ( като този дето кла с брадва китайското семеиство във влака) се регистрират като 17 годишни непълнолетни...и като непридружени деца - струват МЕСЕЧНО НА НЕМСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ 8 000 ?!!!А тука някакъв т ъ пак ми говори как щели да работят!

28

Анонимен

преди 6 години

До *** до 40Тези дето отиват сами отиват тъпичък си малкия освен за форумна мишка за друго не ставаш.

27

Анонимен

преди 6 години

Ирландия не я мислете,законите и са много по стегнати от тези във Германия и Франция. Това което днес във Германия наричат социална реформа във Ирландия е свършено от десетилетие назад,там няма как бай швед да отиде и да лежи на помощи без да е работил и внасял данъци две години да не говорим ,че тези дето не работят не могат да влязат във PPS системата.Държавата много дава но и много взема и НЕ ПОДАРЯВА.

26

Циник до 40

преди 6 години

Тези дето стават келнери - работят!А серсеми като теб - чакат дядо Коледа да ди мушне шкембето в комина!Доста си т ъ пичък, и ти личи!

25

Анонимен

преди 6 години

До *** до 33Овчи глупав си и то много, щом такива като тебе ходят да стават келнери на запад и камиларите ще станат. A ти си вервай на тебе някой ти е заврял моркова в *** първо после те е цапнал с тоягата през главата.

24

Анонимен

преди 6 години

#31:Аналогията с късния Рим е само привидна.Сега положението е далеч по-ужасно,защото заразата е обхванала целият Свят!Тогава Рим е загинал,но е имало незаразени народи,които са заели мястото му,а сега няма откъде да дойдат,а това означава,край на така нареченото "човечество"!По-скоро аналогията е с Атлантида,или Лемурия,но даже и те не са били глобални цивилизации и тогава е имало незаразени територии!!!Сега Планетарното "човечество" е пред гибел,освен,ако нещо не се "взриви" отвътре!!!

23

Циник до 37

преди 6 години

Точно!

22

Анонимен

преди 6 години

Като станем повече от вас ще видим кои са ненормални и развратени

21

Циник до 33

преди 6 години

Ще ги изритат - като цъфнат на баба ти налъмите! Хапчета за теб - още не са открити!Кьоролсун табелата бе ***?! Черно на бяло са ти го написали - след 10 години - поданство!Изритал те е някой...като си бил.бебе в ***!DDDDDD

20

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има кой с кого си ляга? Поне си ляга открито с някого, за разлика от нашите премиер и бивш президент, които ми хрумват на прима виста. Винаги е имало обратни и винаги ще има. А по лични наблюдения - тези, които най-яростно плюят по темата, са си прикрити хомосексуалисти, на които не им стиска да се разкрият. На нормален човек не му пука сексуалния живот на околните. Личността си е личност.

19

Анонимен

преди 6 години

До *** до 26Някога аристократите не искаха да работят банкери и лихвари тая чест се падна на евреите тъй цели кралства станаха заложници на еврейските банкери и алчност , после знаеш какво стана. Хайде пий си хапчето и плаши гаргите. Щом няма д бачкаг ще ж и изритат ама няма да има къде да идат та ще работят.

18

Анонимен

преди 6 години

Най-ужасното е,че световният ционизъм,окончателно е превзел стадата от гои по света и вече ги върти на малкия си пръст,обработва съзнанието им със всевъзможни средства и стадата вече не съзнават в какъв свят живеят,мислейки си,че това е "техният" свят!Светът,с малки изключения,вече е умрял ментално,изпълнявайки в зомбирано състояние,заповедите на "богоизбраните"!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Лио Шмуговкарамцял е от последните пирони в ковчега на европейската християнска цивилизация. Това, което виждате днес, преди 2000 години е ставало в Древен Рим. Знаете как свършва историята на най-могъщата човешка империя. Днес е същото. И европейците мълчаливо вървим към гибелта си.

16

Циник до 26

преди 6 години

Даже никак няма да работят! Ще се множат като ***...и ще точат социал! Афганистанците вече организират наркомрежа!Арабин и работа - нещо като - евреин ръси пари...а арменец ги събира, и му ги връща!

15

Огън в Содом

преди 6 години

Ирландия - гей, Сърбия - лесбийка (предстои, номинирана), Белгия - гей, Люксембург - гей, Исландия - лесбийка, списъкът няма край, опитват се да внушат на нормалните хора разни неща, тази *** проклета... Огън да ги гори!

14

Анонимен

преди 6 години

До *** до 20В Грешния филм си, тарамбуките киxат по 5 000 кинта само на каналджии като им свършат всичките джобни ще работят и за една постна пица. Hякога кралството командваше цяла Индия с 2 полка войска. Седин мартър до някъде е 40-50 евро да речем от СА ти кажи кифа 5 000 еврака и защо.

13

Анонимен

преди 6 години

Малко прилича на конспирация, но ми се струва че никак не е случайно че нахлуванеот на тълпите с мигранти в Европа, съвпада с момента в който начело на Европа са гейове и бабички! Представете си по времената на Наполеон, Бисмарк, Вилхелм Втори и Хитлер дали е било възможно да има нахлуване на ислямисти??? Точно в такъв тежък момент Европа има нужда от истински мъже, а тях ги няма!

12

Циник до 20

преди 6 години

В грешния филм си!Германците им носят храната по етажите на хаймовете, че тарамбуките ги мързи - да си я вземат!