99

ля ля

преди 6 години

куките не работят - какво протестират даже!!!!

98

Анонимен

преди 6 години

Истината е ,че имаме много полицаи,но нямаме полиция.

97

И

преди 6 години

Да се обърне към частна охрана. Полицията в България не е, за да пази обикновените хора, който още не го е разбрал.

96

Каракачанов

преди 6 години

В Русия съм ,в Русия съм

95

Анонимен

преди 6 години

За съжаление прекалено много станаха тези инциденти. За съжаление медиите се използват като средство за задвижване на държавния апарат. За съжаление хората масово искат пари, пари и пак пари. Искат власт. Никой не си мърда пръста за обикновенния човек. Малко хора останаха. Хора в истинския смисъл на думата. Безсилни сме пред прокобата която тегне над обществото.

94

Анонимен

преди 6 години

Истината е че полицаите ги е страх от ромите

93

1

преди 6 години

мддд, познато, не е изненада ромската агресия а безразличието на гражданите. в събота в парк Заимов, посред бял ден при пълен с народ парк на синът ми му откраднаха колелото от ръцете, детето го е подгонило и слава на Бога добре че не го е настигнал, защото кой знае какво щеше да му се случи (детето е на 15 а крадеца ром на около 40), но докато го е гонил из парка е крещял че му крадът колелото и някой да спре крадеца и ооо изненада здрави, прави мъже просто са стояли, като даже са му правилипът

92

НАГЛЕЦ

преди 6 години

СКОРО ИСКАХА ДА ИМ СЕ УВЕЛИЧЪТ ДВОЙНО ЗАПЛАТИТЕ.НА КАКВО ОСНОВАНИЕ.ТОВА НЕ Е ЛИ НАГЛОСТ.ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕШ,ЧЕ ВЪРШИШ НЯКЪКВА РАБОТА.ЖИВЕЯ НА 10 КМ. ОТ СОФИЯ.ИДВА ПАТРУЛ ОТ СОФИЯ,НО ВМЕСТО ДА ГОНЯТ БАНДИТИТЕ ,ЗАЩОТО ИМА МНОГО КРАЖБИ,ТЕ ПОЦЯЛ ДЕН И НОЩ СЕ ПРАВЯТ НА КАТАДЖИ.ТАМ СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ.ЗАЩО ДА РАЗКРИВАТ КРАЖБИ.АЗ ЩЕ РАБОТЯ ПО КАТ БЕЗ ЗАПЛАТА.

91

Анонимен

преди 6 години

Рома в затвора, а жената друг път да не купува от роми! Аз така правя и нямам проблеми.

90

ае стига глупости

преди 6 години

Патрулка нямало, министъра не дошъл на място да разследва и нам си още каво. Абикиралата държава с нас отново се ***. Колкото и гадно да звучи, напукай им кратуните шведски и се омитай, че да не дойде некой с униформа за да ги защити. Разберете бе хора, докато нашите управляващи не видят че взимаме нещата в свой ръце, такива неща като това във статията ще са ежедневие.

89

Анонимен

преди 6 години

HAIDE SEGA PAK ROMITE I POLIZIYATA VINOVNI,A MOGE BI I BOIKO BORISOV E VINOVEN.NARODAT BALGARSKI GO E REKAL--DA BI MIRNO SEDYALO ZA DVE KILA CERESHI BOI NE BI YALO.

88

аз

преди 6 години

Тази държава 27 години се управлява от мутрите и мафията.. Само че за разлика от 90те години на миналия век сега са по-прикрити.

87

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да си организираме НПО за защита на правата на българското малцинство.В крайна сметка сред младите български граждани тези от български етнос наистина са малцинство.Гледате старците, но те принадлежат на друг свят, а бъдещето е на ромите и турците.

86

morelini

преди 6 години

Госпожата да направи официално оплакване до министъра на вътрешните работи да се раздуха още случаят по медиите и резултат все ще има и който се е направил на глух да си понесе наказанието.Просто нещо трябва да се предприеме защото утре някой от нас може да е потърпевш.Не може само да се вайкаме.Може да му нацепиш канчето на продавача но тогава ти ще имаш проблеми.Уви такива са нашите закони...

85

слабоумен

преди 6 години

Ми то кат има само един патрул в целия район, кой да дойде. Някой от недоволните тук да иска да става патрулен полицай

84

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов 20 години плюеше всички министри ...айде нали сега ти отоваряш? Кво става ? Не било толкоз лесно да промениш манталитета на български гражданин в униформа.

83

жрът

преди 6 години

Скоро няма да има никакви полицаи за 600;700 лева заплата там ще има само корумпирани ***

82

Жоро

преди 6 години

КЪДЕ Е ВИЦЕПРЕМИЕРА ПО СИГУРНОСТТА КАРАКАЧАНОВ.

81

Анонимен

преди 6 години

Не купувайте нищо от шведи, или е откраднато или е измама!!! Социална смърт за тях. Нека си продават колкото искат, никой да не купува от тях. Докато Рапона е на власт ще е така, плаща им, пази ги, гласуват му.

80

Анонимен

преди 6 години

Поредният случай илюстриращ, че от МВР полза нямаме и най-добре е МВР да се закрие. Така и така нищо не правят, поне да не даваме милиарди за нищоправене.