175

До GD

преди 6 години

Изритването е било буквално, надявам се?

174

Анонимен

преди 6 години

Много държавническо изказване на втората, пардон - първата дама по въпроса за президентският котарак Чарли. Сега гейове, пенсионери и целокупното българско население са запознати обстойно с застрашеното здраве на Първия Котарак.С нетърпение очакваме подробности за приоритетите по превантивните мерки за опасността от СПИН в Президентството.

173

GD

преди 6 години

Когато шефът ти изведнъж, без причина те обиди пред целия офис и те подиграе, че си гей, а след това ти каже, че неговата фирма била негово семейство и не иска в него да има гей и те изрита от работа без други основания, разбираш, че има нужда от такива прайдове.

172

Kiki

преди 6 години

Евала

171

не се лекува

преди 6 години

абсолютна трагедия, а Чарли на 12, 39 или 49 процента се заразил със СПИН, докато играл шах с пешката

170

Анонимен

преди 6 години

изключително глупаво изказване, с преобладаващи елементи на преливане и свързване на теми с различни съдържания,които не доказват нищо.като е много отворена,можеше да си прочете изявлението във някоя телевизия, а не в тъпия Фейсбук,на който вече хората се кланят повече,от колкото на Библията.Нищо лично.

169

Анонимен

преди 6 години

Най ме е страх че ЛГБТ-то ще стане задължително. Аз съм стар ама младите с крехките задни части да му мислят.

168

Анонимен

преди 6 години

Я се успокойте! Всеки си мисли, че е прав и че знае много, туй е ясно! Ама честно, подхожда ли на жената на президента да прави такива изказвания? Ама за етикет на общуване тя едва ли е чувала, пък не ме и интересува от еди какво си семейство идела. Това да си Човек с главно Ч не иде само от възпитанието, то е нещо много повече и едни го носят в себе си, други не.

167

Анонимен

преди 6 години

брееее, сефте комунист да признае че ни дискриминира всичките ... след спиновата реплика на Кутев, това е новия бисер !

166

Анонимен

преди 6 години

всъщност г-жа президентшата страда от всякакви фобии.и мрази.

165

Анонимен

преди 6 години

Всички под дъгата!Хетеросексуализъм а трябва да се наказва със затвор. Той размножава хората които изяждат планетата и предизвикват климатичните промени. Хетеросексуализъм а е болест която трябва да се изкорени.

164

Браво на жената

преди 6 години

А през това време "патриотите" носят розови прашки и цветни знаменца на гей парада, за да не се скарат на шефа им Тиквун като го привикват по посолствата. Къде сте "смелчаци", защо не кажете и вие истината, а чакате една жена да свърши мъжката работа??????

163

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли на кого в България(и не само) наистина ограничават правата? За реални ограничения говоря, не за измислените фиктивни "ограничения" на ЛГБТ-тата.На младите жени, търсещи работа. Има МНОГО случаи, при които на жена е отказана работа, защото още не е раждала например. Или, когато забременее, се търсят полу-легални начини да се отстрани от работа. Там има ДЕЙСТВИТЕЛНО силна дискриминация, но никой не *** като ЛГБТ-тата. ЛГБТ-тата имат много свобода, много повече от бременните.

162

Change

преди 6 години

Разликата между БГ политик и чужд такъв е, че повечето чужди са по-добре прикрито лицемерни в изказванията си и ПР-ът им е по-излъскан. Колкото и отворена да се опитва да бъде въпросната дама, целият текст и скритата между редовете критика "лъха" на провинционализъм и на ретро, да не кажа направо соц. идеали. Не казвам, че Мелания Тръмп е по-добра, но ще се радвам един ден да имаме една по-широко скроена и интелигентна първа дама, доближаваща се поне малко до някой от ранга на г-жа Макрон.

161

Циник

преди 6 години

Ътишъл *** на сексолог...- Докторе, ъъъъ, харесва ми да мъ ..ъъъъ..таковат отзад! Кажи ся - гей ли съм?Доктора: - Артист ли сте..художник...политик?***:- Зидаромазач съм !Доктора:- Пфуууу...извратеняк!

160

Анонимен

преди 6 години

До Един българинБе вие ли ще казвате НЕ на 2 милиона годони еволюция???!!! Вие ли ще казвате че обратните били нормални, вие ли ще определяте дневния ред на обществото, вие зднозадвижените ??? Айде стига бе, вие ще казвате, че природата е сгрешила като е направила два пола!!!

159

Брутал Дилдо дот ком

преди 6 години

Добре, бе, хора, питах ли ви какво правите в леглата си, че излязохте да ми съобщите?! Ако сега на улицата и започна да говоря на непознати как през уикенда съм опъвал жена си, ще си помислят, че не съм нормален... За да не ви мислят за такива и вас, стойте си дома, правете си АБСОЛЮТНО каквато ви харесва ииии така...

158

Анонимен

преди 6 години

Много е наивна, да не кажа пpocта. Деса, пpocтакеса!

157

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименбе така като те зачетох, май си директно от кораба майка. айде, легай си.

156

Анонимен

преди 6 години

До БобоБобчо, "хомофобия" е дума, която в превод, означава страх от човека. Аз не виждам някой да го е страх. Просто болшинството хора не понасят обратните - нямя нищо общо със страх от хора.