147

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7.......житейски опит.....Житейския опит е много относителна категория. Но много рядко засяга фундамента и ко променя. Стария ***, някога е бил млад ***, стария безродник е бил и като млад същият​ безродник, а стария руски лакей и като млад е *** с усърдие руски ***.

146

Членска карта №7

преди 6 години

до 352Нтц! Коментарът ми изразява спокойствие и презрение! Плод на житейски опит!

145

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7Коментара ти е ярка демонстрация на същността на "великата и православна руска култура". Както и на безсилие и злоба. А до чатала на споменатата армия може да достигнете единствено русофилите. Той е запазена територия на обслужващия персонал. Продължавайте да го обслужвате все така усърдно!

144

Членска карта №7

преди 6 години

до 350Можеш да се плюнчиш на воля! До чатала на Руската армия не стигаш!

143

Анонимен

преди 6 години

Паметника на съветската армия-окупаторка е традиционно място за събирания на хора с нетрадиционна ориентация. Не случайно гей-парада, 9 май, 9 септември и други руски празници се честват там.

142

дедо

преди 6 години

ВЧЕРА 10.06 2017г. /ден СЪБОТА/ в БЪЛГАРИЯ обидиха всички НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ /мъже и жени/ и техните СЕМЕЙСТВА! УПРАВЛЯВАЩИТЕ се подиграха с тяхната ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО !

141

МАЙНА

преди 6 години

ДИАГНОЗИ

140

Стамен

преди 6 години

Лично мнение:От една страна, не съм против хората да са такива, каквито те са решили да бъдат, в рамките на закона. Това е демокрация и права на човека.От друга, трябва да мислим за българските семейства, които се опитват да отглеждат деца. Те са бъдещето на държавата ни. Различните, нека си живеят живота, както са решили, но да не парадират с него: колко е лесно и удобно, да си гей и да спиш с дърти дядовци за пари. Яловата крава става само за месо, телета не ражда и не се задържа в стадото

139

До 320

преди 6 години

Когато арабите се биели в банди от по 300 камилари за вярата на един пустинен разбойник,българите строели градовете си в Северен Иран. А когато 250000 от високо развитите *** се довлякли до Босфора, хан Тервел просто ги изклал до крак.

138

varg

преди 6 години

*** плъзва,като зараза сред младежите.Това е й тяхната цел развращението на младото поколение,което няма опита и знанията на по-възрастните,за да се предпази от тази лоша болест.

137

Румен до 333

преди 6 години

Ти май много си падаш по руснаци от твоя пол.Къде ги намеси в гей парад. Такова чудо в Русия е забранено. Но за гладкомозъчни като теб има един универсален виновник за всичко.

136

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Защо някакъв парад на психично болни хора трябва да ме интересува ?!Нека психиатрите да се занимават със случая.

135

Анонимен

преди 6 години

Крачим с бодри стъпки към свободата и демокрацията вече 30 велики години.

134

Снимка 23

преди 6 години

Дълбок поклон!

133

Анонимен

преди 6 години

Тия всичките що държът румънското знаме?

132

dp

преди 6 години

Мале мале, толкова много коментари за нищо. Явно навсичкият нестабилен смачканяк умиращ от ужас да не го разкрият, че е обратен такива новини му натискат червения бутон.За отбелязване е, че такива са главно руските слуги, явно ги подбират от такъв контингент - споменатият страх от разкриване помага да бъдат контролирани.

131

Анонимен

преди 6 години

До Петя ***.льо . Не не изклаха защото сме НАРОД . Атакива като теб са разстройство . Бързо изтича .

130

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен314 А сега Банкянският Червен каскет ни лъже ,че сме преди румъния, а там двигат заплатите два пъти .

129

Анонимен

преди 6 години

До lol искаш да кажеш -заради ГЕЙ ОРГИ.ЯТА .

128

Анонимен

преди 6 години

До Руснак Не си руснак ами си някоя ,,демократична ,,под.лога . Сиреч -пид.ерас. Примитивен из.ратеняк. .