73

Анонимен

преди 6 години

Благой Рагин е пич!

72

****

преди 6 години

Сега този Ралф ли е,какъв е не го знам,но да му начешат трътката яко,че като чуе името,България,и да се подмокря от страх.

71

Интересно ми е

преди 6 години

Все пак, какво е казал шведът по този въпрос? В смисъл обвинил ли е в нещо жената и хотела?

70

Анонимен

преди 6 години

50 000? за съдията а не на жертвата и е заминал тихомълком

69

Анонимен

преди 6 години

Нали помните ония луд англичанин, който осакати с камък един барман - нашенец? Нашата Темида го пусна, и на острова си го освободиха! После един турски тираджия уби българско семейство на мотор. Нашата Темида го пусна да си иде по живо по здраво в Турция! Плюя на нашата прогнила Темида! По-добре да я няма!

68

Анонимен

преди 6 години

АСОЦИАЦИЯТА НА ХОТЕЛИЕРИТЕ СИ Е ИЗБАРА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ-ПРЕДАТЕЛ.ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ.ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО ТУК ИДВАТ САМО КОМПЛЕКСАРИ КАТО РАЛФ.

67

Анонимен

преди 6 години

поне 5 години вътре при *** н галите да си играят с него на доктори

66

Бай Ставри - строг

преди 6 години

На този не му трябва дългосрочна присъда. Трябва му 3 месеца в панделата. За това време, шутовете, които ще изяде в кухата си кратона ще е само една малка част от менюто. Какви по-дебели неща ще яде, кретена му такъв...

65

Анонимен

преди 6 години

Оня Рагин, където каза че трябва да си траем за да не пострадал бизнеса да бъде съден за национално предателство. Къде сте бе патриоти дайте шведите да ни ритат и да ни вземат държавата за да не пострадал някакъм хотелиер.Защо не сезирате Цацата въобще има ли държава ?

64

Анонимен

преди 6 години

Дали в ареста ще има джиджи-биджи? Дали ще е "нежна нощта"? А дано! Че комай шведа само с това наказание ще си остане. Нашата "Темида" е по-зле и от контейнер за смет!

63

Темида

преди 6 години

Как ще докажат, че е виновен незнам само. нали в нашата мила татковина видеозаписите не се зачитат като доказателство? ГЕНИАЛНИЯ ЗАКОН

62

Анонимен

преди 6 години

В Германия за същото деяние нашето ромче лежи вече в ареста 6 месеца, а бъдете сигурни, че ще го осъдят сериозно. А този *** задържан за 48 часа, познайте ще го пуснат с инструкция за 24 часа да се изнесе от страната и после *** го гони. Сега всички наши ....лизци се чудят как да го отърват този нали е Швед, синя кръв има,а ние тука сме изтривалките на Европа. Грях да е на за този мъж който го види този да ходи по улицата и не го нокаутира на момента!

61

А какво

преди 6 години

какво каза Ралф по въпроса? Не го защитавам! Искам неговата версия.

60

Сайонора

преди 6 години

В Тайланд един руснак вкара пръстче на друг непознат руснак ,който беше малко така от меките китки по време на тур Екскурзовода тайландец извика полиция и до вечерта руснака беше осъден на 100 000 $ компенсация за морална обида на съгражданина си.Докато не ги плати ще лежи в затвора -ако иска...

59

Анонимен

преди 6 години

Ако питат Рагин и нашите хотелиери - трайте си, че без подобни туристи ще ни стоят празни хотелите...Друг не би дошъл тук.

58

Анонимен

преди 6 години

РАЛФ ДА НЕ СИ НАЕЛ ЗА АДВОКАТ РАГИН?

57

Анонимен

преди 6 години

57 Първо и последно: жената даже не забелязва шведа, който минава покрай нея. Тоя оллигофрен се спира и се доближава до нея и й казва нещо, чак след което жената се изправя , казва му и тя нещо и започва пак да чисти пода.

56

Благо Ръгам

преди 6 години

Човека е дошъл в бананова република и може да си прави каквото иска ,нали е жива кво толкова..

55

Анонимен

преди 6 години

57 К'во значение има какво си казват? Ти добре ли си? Даже и да го е напсувала...

54

Анонимен

преди 6 години

Не ми е ясно какво се върна тоя да я пита, и тя какво му отговори. Нещо си казват. И тоя защо въобще се върна като беше отишъл напред, кое го накара да се връща при тази жена. Не го защитавам, просто се чудя на ситуацията. И на какви езици си размениха нещо.