67

Анонимен

преди 7 години

Букмейкърите могат вече да предлагат залози до кога ще изкара това"правителство".Вариантите са три.До това лято,до тази есен или до следващата пролет.Аз лично залагам до есента.

66

Анонимен

преди 7 години

Ко става с танковете, наборната служба и заплатите и пенсиите, защо ни изъгахте бе нацисти ? Мислите да държите пенсиите гладни като в Бухенвалд ли ? 400 евро минимален доход за ЕС, направете пенсиите 800 лв за да сме в крак с ЕС.

65

Анонимен

преди 7 години

тъй, тъй. въпросният нацист си е правил снимката и е марширувал под носа на бсп и дпс преди 10 години, по време на тяхното управление и не само че са го търпели, ами и са го назначавали на по-висока позиция. тогава не им е пречело, ама сега като няма власт и парички, собствените им хора са криви. и наистина, бсп ясно казаха, че искат да управляват с патритотите преди изборите, ама сега гроздето е кисело. ама какво да очакваш от агенти от бсп и дпс - само интриги, скандали, нищо градивно.

64

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов,това не е достатъчно - говори, че това е един недозрял, кух и празен ***!Аз не приемам този човек за пример, нито да управлява, защото не се знае как ще ме представлява някъде.Може да си тикне розова опашка в *** и да дефилира на гей -парада и пак ще получи инфаркт от това, че просто трябва да продължи напред, защото ти е удобен!Не можеш да пренебрегваш мнението на обществото, без това по милост сте във властта!Намери достоен човек, откъде ги вадите тези нещастници!?

63

Анонимен

преди 7 години

Фигурката в музея също е подигравка и ислямски фашисти разстреляха вестника Шарли заради карикатурите на Мухамет.

62

Анонимен

преди 7 години

Ако си направиш шега - сложиш изкуствена брада, наденеш бял чаршаф и насочиш пръст към небето, това прави ли те симпатизант на ИДИЛ? Не, правят те убежденията, изказванията и действията ти. Не мисля, че такава снимка е показателна за официална или неофициална партийна линия в Обединените Патриоти, подкрепяща нацизма или геноцид над който и да е. Нека се разгледа проблемът и да се реши бързо и по разумен начин, не да се раздухва за заблуда на масите. Имаме много по-належащи и сериозни проблеми.

61

Един

преди 7 години

Брей! Много сърдечни кризи-много нещо! Значи, искате ли да се хванем на бас, че ако утре отида пред НС и почна да марширувам с нацистки поздрави ще ме окошарят на мига! Обаче, въпросния кризополучател- него ще го защитават!? Бил добър човек и примерен баща. Браво! Ами и аз съм примерен баща, ама на мен ще ми лепнете поне 5 години, нали? За фашизъм. Браво! Утехата ми е, че не съм гласувал за нито една от партиите в НС. Съвестта ми е чиста. И, не- не съм симпатизант на БСП. Срам ме е...

60

Анонимен

преди 7 години

Въпросния артист се подиграва с Хитлер и немците.Прави разлика между изкуство или комедия в случая и симпатизанти на хитлеризма.Много е различно.А и доста удобно да вадим филми които косвено са осмивали нещо отречено.

59

Анонимен

преди 7 години

Нищо не работят освен избори и след като ги изберат за 4 г. само се занимават с глупости.

58

СССР

преди 7 години

Каракачан, спри да защитаваш някькьв си твой лакей! Знаем ви вас самонареклите се патриоти що за подлизурковци сте вие! Иво загуби парче от мазната баница и веднага почна да получава припадаци! На нас не ни трябват политици с изкуствени номера, на нашата страна и трябват политици като Левски и Ботев!

57

идеалист

преди 7 години

Трябва голяма чистка във всички министерства. Да махнат всички от СДС през БСП, ОДС, ДСБ, ГЕРБ, ДПС, НДСВ, и чак до ПФ. Тобява България ще се оправи

56

Анонимен

преди 7 години

.....то това МО за какво ли ни е вече......

55

Анонимен

преди 7 години

Демографската криза стигна и до парламента и правителството. Сигурно въпросният човек не убеден фашист, но какъв г.лупак трябва да си за да публикуваш такова нещо.

54

Анонимен

преди 7 години

Като е болен трябва да се пенсионира инвалидно. ББ имаше инфаркт през 2013 г. и сега е с фалшиво медицинско.

53

Анонимен

преди 7 години

"Имам въпрос: а позволено .."....Позволено е в киното.Немислимо е в държавни институции.Жалко, че не го схващаш.

52

Анонимен

преди 7 години

ами прав е каракачанов, само че не умее още да се изразява като политик. едно е да махнеш някого от позиция министър или да не го оставиш, друго е да уволниш ИЗЦЯЛО човек от работа, назначен преди 18 години от същите, които сега искат да го махат. в нормална държава, след 18 години в институция или фирма, обикновено растеш в кариерата; издънил се е, ще си плаща и няма да заеме по-висока позиция. уволняването на болен човек не е разрешено по закон и това е постановка, за да обере друг парсата.

51

Анонимен

преди 7 години

Само си представете каква им е ценностната система на т.н.обединени патриоти. Тия имбеццили дори не схващат колко е опасно да се заиграваш дори и на шега с неща като хитлеризма.

50

Анонимен

преди 7 години

До Тато из ПравецББ е юнкерист и тръмпис.

49

Анонимен

преди 7 години

ПатрЕоти, къде е пудела от луфтханза да не разпуска в Куба

48

Тато из Правец

преди 7 години

Aми то в правителството са само комунисти и хитлеристи ...