12

Анонимен

преди 7 години

бе крайно време е и този измислен сайт да го сезират, че пишат само лъжи и глупости

11

Бау

преди 7 години

Колко парички изкара Слави с няколко 'героични' изпълнения не е истина... Народа е толкова отчаян, че се вързва на всеки :(

10

Анонимен

преди 7 години

Много *** статия. Ква черна борса гони автора не мога да разбера. Това се нарича търговия и не е незаконно. Купуваш евтино и продаваш скъпо, къде е нарушението на законите? Кой да се сезира?? . Май журналистите в някой медии чупят ***.

9

Анонимен

преди 7 години

Защо никой не се самосезира,когато пр...тки седят необезпокоявани на спирки на градския транспорт в София,за да си ловят по-бързо и лесно клиенти пред погледа на деца и възрастни?Когато го казах на един полицай,той ми отговори:"Професия,какво да ги правиш".За сведение на когото трябва визирам бул."Ботевградско шосе".А сте се хванали за нещо,което е доброволен акт и от двете страни,не пречещ на никого.

8

Ди

преди 7 години

Тази обява я пуснах аз. Който ми отговори, го изтривам от Приятели...

7

Анонимен

преди 7 години

И защо в "Арена армеец" при толкова много желаещи, а не на нац. садион та да отидат повече хора?

6

По

преди 7 години

същата логика като се продават тук коли на цена около 2500 лв. пък са купени от Италия за 300 евро,кой трябва да се сезира?

5

Анонимен

преди 7 години

То пък един концерт...

4

fds

преди 7 години

Аз не схващам за какво да се сезират точно? Купил си някой билети за 4 членно семейство, излиза му нещо и няма да ходи, другите също, защо да не ги продаде за колкото си иска? Все едно да купя апартамент на зелено и след 1 година да го продам и някой да ми търси сметка защо продавам с печалба?

3

Анонимен

преди 7 години

И защо някой да се сезира?Ако друг е решил,че може да си позволи и желае да даде определена сума е свободен да го направи.Нали не бърка в моя джоб и никой не го кара насила.Пазарна икономика.Всичко за продан.

2

inatut

преди 7 години

Пак ще ми се напълни с провинциални чалгари на кръговото на 4ти км, които да се лутат като пилци без глави ..

1

ХАахХАха

преди 7 години

Що за *** ходи на такъв концерт? Славчо политика, които искаше влияние в ГЕРБ за да ги обслужва, ама не му се отвори парашута. Страшно *** народ сме.