14

Анонимен

преди 7 години

Хората на очите си ли да вярват или на "учените"? И у нас така ни лъжат от родната статистика, че ромите били само 300 000, а те вече гонят милион и половина сигурно. От топлите кабинети нищо не се вижда!

13

Сонсон Жумо

преди 7 години

Мали малии..а едно време бой ядяхме дето ги слушахме Д веле и Св ефропа...Това,незнанието е голяма сила!Колко сме биле проости и наивни..

12

Гюнтер

преди 7 години

Хе хе хее..Че то е ясно,не ми трябва,някой да ми го казва.Идете.и вижте!Холандия,Белгия,Германия..то бели няма бе хора!То е очевадно че нещата натам отиват.И първо ще се усети когато мнозинството което гласува ще са т нар "мигранти"!И преминаването ще,стане плавно и по законен ред!Добре е измислено.

11

Ели

преди 7 години

Дано да са пълни глупости, но малко се съмнявам...

10

Анонимен

преди 7 години

За съжаление Германия е една победена, окупирана, обезчестена и скопена нация, която ползват като общия работен вол на селото Европа. Дори ги ползват да произвеждат безплатно подводници за Израел като "обезщетение" за някакъв измислен "холокост" и то да плаща репарации на държава, която не е съществувала през ВСВ.

9

Анонимен

преди 7 години

Честит рожден ден чичо Ади. Видя ли докъде я докарахме :(

8

Skunka do 14

преди 7 години

Мюсюлманите в Русия са там от пантивек.

7

Анонимен

преди 7 години

В Германия мюсулманите са около 6% и преобладаващата част оттях нямат гражданство, в Русия мюсулманите са. 18% и почти всички са с руско гражданство, само за последните 15 години мюсулманите в Русия са се увеличилу с 5,5-6 млн, като има региони в който те са мнозинство

6

They call him skunka

преди 7 години

Дали не искат точно това да мислите? Че това е абсурдно. Та по статс без такъв поток от хора се увеличават драстично, какво ли остава сега?Европа е прецакана. 4ever:(

5

Анонимен

преди 7 години

Тия може и да успеят да направят по-голям геноцид към собствения си народ и от Хитлер ако продължават да ръсят същите либерастки глупости отново и отново...Всеки, който е бил в Англия например ще ви каже, че в повечето големи градове става трудно да видиш самите англичани по улиците и кварталите...Германия ако иска, нека си експериментира до 2050 година, да си се самозатрие бавно.

4

юбералес

преди 7 години

10% които да готвят, перат и чистят е нормално

3

Анонимен

преди 7 години

Значи могат още да поемат.

2

Анонимен

преди 7 години

Дойче Веле ще излъчва своята дезинформация от минарета.

1

Анонимен

преди 7 години

Германия щяла да стане ислямска държава през 2050 г.? Глупости!Не става въпрос за Германия а за Русия. Днес бг се извинява за допуснатата грешка.