43

ahahahaha

преди 7 години

"По-ясно е как да правиш бизнес с тях", констатира експертът на "Царград"."Абсолютно вярно - отговорът е много рост - НИКАК. Нивото на чуждестранни инвестиции в последните 2 години го показва абсолютно.

42

Европеец

преди 7 години

Когато бяхме със СССР народа нямаше тоалетна хартия и банани и караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците народа се метка на яките западни коли да пътува в чужбина и си кара по магистралите построени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.

41

умен

преди 7 години

С БСП всичките им проекти потънаха, защото или не ги бяха съгласували със законовата основа в ЕС... или крадяха или не изпълняваха обещания по техния си нагъл начин!!!Те така си работят в българия от 100г. вече! Пирамиди, банкови фалити, кражби на фондове... Е КАК ДА ВЯРВАШ НА ТАКИВА ХОРА???

40

Анонимен

преди 7 години

След въпроса КОЙ сега трябва да се зададе въпроса ЗАЩО? Защо, аджеба, беше нужно цялото това упражнение, след като се върнахме в отправната точка; защо се похарчиха милиони; защо беше нужно да се блокира държавата за половин година (най - малко) и т.н. Положението се усложни неимоверно, ако преди патриотите искаха някакви там 300лв. (които после станаха 200, а можеше и кандисат на по-малко), сега ще искат и св... Да не говорим, че в Брюксел им щръкват косите като гледат как Симеонов ръчка бабите

39

Анонимен

преди 7 години

Мрънкате за младините си преди 25 години. Сега колите задръстват улиците, всеки се вози. Бабите мятат хиляди през балкона. 5 дена ваканция и хоп-в Гърция или Италия за кратка почивка. В магазините има какво ли не. Телевизии - много, вестници - много.Я опитайте се да съпоставите тези неща - едно по едно с преди 25 години? И тогава пак си помислете за "добрия" СССР, и НРБ дето толкоз тъгувате по тях.

38

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе, грешиш. ГЕРБ провалиха Южен поток.

37

Анонимен

преди 7 години

Русия не може да бъде никакъв пример за България, нито политически, нито икономически.Политически Русия е диктатура на озлобен кагебеец, а икономически е страна на шепа безмерно богати олигарси и над 140 милиона мужици и тетки, водещи сиво съществуване.Има ли българска емиграция към Русия? - Няма! Няма и да има!Хората ходят там, където има работа, доходи, демокрация, ред и законност!Такива има в Западна Европа, САЩ и Канада!

36

Анонимен

преди 7 години

Хората и в Русия разбират БСП и ГЕРБ по същия начин като западните си колеги - и двете партии са еднакви *** и крадци , но с едните поне може да се прави бизнес

35

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме със СССР България беше между 30те най-развити срани в света и на 27 място по качество на живот (HDI по данни на ООН). Днес след 10 години в ЕС в България цари само демографската криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

34

умен

преди 7 години

Ама Решетников, защо си мислите, че издаде *** Нинова пред Коритаров! Това не беше приятелски жест господа. Това беше "приятелски" жест! : )Просто правят завой към ГЕРБ! Защото това отдвана не е СССР, Русия и тя просто иска да прави бизнес и да разчита на сериозни хора. А не на Овчаров, Пеевски, Доган и глудницата крадци. Както са казали, не прави бизнес с крадци, по-добре по-малко, но в дълаг период със със серизони хора!

33

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Южен поток не е спрян от ГЕРБ. Не лъжи изеднико! Спряха го червените мухоморки. И знаеш ли защо? Защото онези от САЩ ги предупредиха че ще им конфискуват откраднатите пари намиращи се сега в американски офшорни зони.

32

ха ха

преди 7 години

Русофилът Борисов спира руски проекти от които България губи десетки милиарди евро, а Орбан прави договори с Русия само за 2016 за 11 миларда европ, при това унгарците най-много пострадаха от СССР, дори руски войски имаше в 50те когато се надигнаха.

31

Анонимен

преди 7 години

вътрешнополитическата ситуация в страната би могла да се стабилизира с помощта на Москва, посочва онлайн изданието.Не съм видял Москва да стабилизира каквото и да е, от Кавказ, през Крим, сега западните Балкани... Все стабилизират, сега и нас ли да ни пратят зелени човечета да станем стабилни?

30

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е остатъчната русофилска мрежа. Полша, Чехия и Унгария се ориентираха и изринаха остатъчната русофилска мрежа и дръпнаха. Ако и ние искаме да дръпнем като Полша, Чехия и Унгария трябва да изринем остатъчната русофилска мрежа, само така можем да дръпнем.

29

Анонимен

преди 7 години

Много точен анализ е направил този Решетников. Повечето гербаджии които познавам СА русофили. Но по един по-цивилизован и дори малко романтичен начин - харесват руската душевност, руската култура, като цяло считат Русия за велика страна. А тези от БСП са други - те харесват тиранията, бруталността и уравниловката - все неща свързани със съветска Русия. А м/у редовете Решетников всъщност тъничко казва, че БСП са лицемери.

28

гертруда

преди 7 години

Ей няма да има втори Тодор Живков и това е. Човека с един ловен излет направи така че да ни опростят дълг за милиони, беше на ти и с арабелите и с западняци и естествено Русия. Жалко че ББ не е усвоил хватките на ментора си ...

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ти що не мигрираш в САЩ, там нали е много яко? Или нямаш виза? Ааа, що така, а? Нали ЕС и САЩ имат договор за свободно безвизово пътуване? Или за България не го спзват и открито плюят в лицето на българите, а американците си влизат свободно без визи в България като че ли им е бащиния.

26

Bg

преди 7 години

Каква Русия,какъв европейски съюз?Някакви си руски социолози ще казват кой кого обича повече българския народ,това е меко казано подигравка с ценностите на един народ,но ако е вярно то горко ни!Ние трябва да обичаме и ценим нашата си държава,а не да се вричаме в любов и вярност на други,иначе ето така ще си ни третират като домашни любимци!

25

Анонимен

преди 7 години

От долу е с бронежилетка.

24

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"Русофилите" от ГЕРБ спряха "Южен поток", "Бургас-Александруполис" и АЕЦ-Белене.Това понеже са "русофили" .. :)Ако бяха русофоби щяха направо да обявят война на Руската федерация ... :)