25

Анонимен

преди 7 години

До Въпрос-Вие сте нападнати още от 1878г

24

МНОГО МАЛКО

преди 7 години

са направили службите. ЗАЩО НЯМА АРЕСТИ, щом има ОРГАНИЗАЦИЯ...

23

адолфо

преди 7 години

Интересно щеше да бъде, ако тези индивиди случайно се загубят в прекрасните Родопи. Завинаги..

22

До 9

преди 7 години

Колко чиста религия е това бе, ***? Кое и е чисто, убиването на съвсем невинни хора, коит дори нямат отношение лъм исляма, даването на децата си да се взривяват сред други, рязането на глави и ръце от И.Д, хвърлянето на различните от покривите, или запалването им живи между стари гуми, или разстрелването на десетки за назидание, или посичането с мачете на случайни граждани в Германия, Франция, Белгия, кое е чисто?Забрана, категорична забрана на исляма и забрана да влизат у нас на имами и ходж

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакъв бумеранг, бе? Кой ви прави нещо на вас, кой ви забранява да си говорите акбарските езици или да се дупите по джамиите? Хората ви избягват и ненавиждат, защото сте нагли, сприхави, злобни и склонни към насилие. Все вие сте жертвите, макар че целия ви култ е базиран на войнственост, зверства и унищожаването на цели народи и държави.

20

ognyanz

преди 7 години

Това трябва да е заговор на Путин срещу България. Да ускорим създаването на постоянна група кораби с участието на Турция докато е време.

19

Анонимен

преди 7 години

Незаконните действия се наказват.Защо не е съден от български съд,а е върнат в Турция.

18

Гост

преди 7 години

До Анонимен 9Най - чистата религия - на убийства, на извращения върху жените, и на малтретирането им. Клане, изнасилване, убийства с камъни - вярно най - чистата религия!

17

Анонимен

преди 7 години

Повръща ми се като го видя тоя индивид.

16

Анонимен

преди 7 години

До Исляма е болест-скоро много скоро ще целуваш краката на същите!!!Бумерангът наистина се завръща ЗНАЙ

15

Анонимен

преди 7 години

Подзаглавието не е коректно. Точно обратното е, Цацаров казва, че държавата е показала една адекватна реакция. И си мисля, че тази адекватна реакция е благодарение на това, че Баце вече не е на власт. Нямам съмнения, че ако се върне на власт, граничарите директно заминават курбан за Ердоган.

14

Активист на БКП

преди 7 години

И защо чак сега преди изборите,другарю Цацаров ?

13

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

преди 7 години

"Но не става дума за лице, което хипотетично е навън и може да осъществи дейност, а за лице, което при честите си и, повече от постоянни пребивавания тук, очевидно е осъществявало дейност, която е най-малкото незаконна и нередна", допълни той.ПИТАМ - АКО ЛИЦЕТО Е ОСЪЩЕСТВЯВАЛО НЕЗАКОННА ДЕЙНОСТ, КАКТО ЦАЦАРОВ СЕ Е ИЗКАЗАЛ - ЗАЩО ТОГАВА ТОВА ЛИЦЕ НЕ Е АРЕСТУВАНО И РАЗПИТАНО ОТ ДАНС? Защо Турция не реагира на изгонването и защо документите са "строго секретни"- защото има престъпление ли???

12

Исляма е болест

преди 7 години

До АнонименПикая на религията ти. Пикая и на всички вас мухамади, мохамади, ахмедовци и абдули...

11

Анонимен

преди 7 години

Най-меко казано, трябва да бъдеш изгонен от прокуратурата колкото се може по-скоро.

10

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, aма защо чак сега?!Преди това чии интереси са защитавали отговорните институции?Въобще няма ли да се направи проверка за изпълнението на задълженията по охрана целостта на държавата? Получавани са заплати..От нас

9

Анонимен

преди 7 години

до:5 Исляма е чиста религия и ти с твоето изказване само показваш ,какъв си отвътре....

8

Анонимен

преди 7 години

Ъ? Ко речи? Като са застрашавали националната сигурност - съд и затвор, а не просто гонене!

7

Анонимен

преди 7 години

Няма такъв кадър ,който да подстрекава към разделение суверенитета на държавата.Мисля ,че това е опит да се повлия е върху изборния процес.

6

КАКВО??

преди 7 години

Ами, че ние имаме ли цялост? А и аз доколкото знам Турция от повече от 30 години извършва такива действия.....да идва Ердоган за да дава пари и работа, че ГЕРБ ни съсипаха.