55

Анонимен

преди 7 години

за руснаците е първо ка4ество там и на радиоактивни фе,калий се радват на масата

54

Анонимен

преди 7 години

Сега храната е много по-разнообразна, качествена, достъпна и вкусно отколкото през комунизма!Тогава просто нямаш избор, ядеш ако има нещо на магазина!

53

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ искаха да влизаме и в еврозоната където храната е в евро.

52

Анонимен

преди 7 години

До 55 Мнението ми е с акцент към необходимостта сегашната храна да е качествена, което не може да се гарантира без железен контрол върху нея.

51

садо-мазо

преди 7 години

10 г. се тровят и почна 11 г. и после не стигат парите за болниците.

50

Анонимен

преди 7 години

И по Тошово време българския пастет беше пълен с косми и копита!Не ми хвалете онова време

49

Анонимен

преди 7 години

Сульоооо, преди 1989 киселото мляко не се пастьоризираше, затова траеше малко!С бирата е същото.Я вземи почети бе, комунистееее

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен31"Ами излезте от ЕС като не ви харесва. Англия излиза."...................Не смеят.На свободния и нерегулиран пазар, фирмите , близо до властта, няма да "усвояват" едни евросредства, "земеделските ни производители", пардон, селските ни тарикати и градски мутри, с по 5 трактора и тумба безработни роби на село, няма сда получат субсидии, а икономиката ни-крепяща се само на данъци и далавери, няма да просъществува и 2 месеца.Изнасяме само гастарбайтери и домашни прислужнички.

47

Анонимен

преди 7 години

Преди 1989 г. киселото мляко ставаше негодно за ядене само след няколко дни. Беше истинско. Месото беше вкусно. Плодовите сокове бяха с парченца плод. Истински. Мнението ми не е носталгия по отминали времена. Но храната трябва да е натурална и истинска, но и добреди проверявана от компетентните органи. Хората е необходимо и да се хранят по-здравословно.

46

Анонимен

преди 7 години

Ако европейските не ви харесват купувайте турски. Произвеждате ли нещо, че се оплаквате? Ако произвеждате, консумирайте само български стоки и проблемът ви е решен... Ако НЕ произвеждате и не харесвате европейски, турски, китайски ***, ми *** си от глад. Просто е.

45

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Не Ви взимат за ***!!! Те много добре знаят какви сте щом реагирате на рекламите и спряхте да купувате от българи а се бутате на опашки в немските бакалии!

44

БАХ

преди 7 години

Още ни е срам, че изкарахме лютеницата наркотик.Няма да сравняваме храни, че ще излезе, че млякото, продавано от бабите е много по-добро от нишестето с мюсли и че "натуралния" сок е от шлюпки портокал, гума арабика и захарин, че смления черен пипер е по-евтин от необработения (кой знае какви бъркочи са подправките и "фиксовете), че сиренето е твърде богато на калций (направо чист тебешир), че филетата са всъщност слепени бракувани обрезки, че сьомгата е боядисан хек,че тарамата е палмово масло.

43

Киро шарнира

преди 7 години

До нищо новоТе тебе и мене за хора не ни смятат.....ние сме обслужващия им персонал...ти си тръгнал превод на навигацията да търсиш!

42

Анонимен

преди 7 години

Поредната лъжлива руска новина!И вие се вързахте веднага!Много е глуупав нашия народ!

41

нищо ново

преди 7 години

А как се продават МПС в България с 10-20 процента по евтино, без превод на навигация та на български. Е защо! Защото сме без мнение и самочувствие, комплексирани и корумпирани ***...нари.

40

за съжаление

преди 7 години

До ПуцВ българия няма независими политици!

39

Men

преди 7 години

Ами аз полуфабрикати и разните му там западни химически храни не ям. Основните - млечни продукти, брашно, яйца, месо, риба, плодове и зеленчуци си купувам пресни от Бг производители. А това дали газираното имало захар или глюкоза - голяма работа все същия *** си е.

38

Анонимен

преди 7 години

От бул.га.ристан се носи тишина. Нашите ***.и се гледат очи в очи в момента влюбено.

37

Пуц

преди 7 години

От тук следва въпроса българската агенция за потребителите ще си размърда ли зад**ка да направи подобно проучване, и когато се окажат същите резултатие, българските евро депутати ще се обединят ли с полските, словашките и унгарските им колеги по този въпрос? Защо бг агенцията мълчи? Защо няма изказвания от бг политици?

36

хахахахаахааа.....

преди 7 години

До Анонимен 31 Вход - безплатно. Изход -Брюксел подготвя Лондон сметка на ?60 млрд.