44

анонимен

преди 7 години

борисов да каже кои предложи костов за гл секретар писна ми вече

43

анонимен

преди 7 години

Четох някъде,че този Костов е от верните хора на Борисов още от морските му бизнес подвизи край Бургас.Като дойде на власт щедро го възнагради за лоялността му лично към него.Сигурно и вие сте го чували или чели в книжките написани за подвизите на Борисов от онова време.

42

У лево!!!!

преди 7 години

Свиквай, Бочко! Ще загубиш с поне 10% на изборите и отиваш в трета глуха. Дори на западните ти господари им омръзна да се занимават с толкова жалък клоун.

41

we

преди 7 години

Тази песен вече сме я слушали! Като спечелим изборите ще царува мир и щастие, от чешмите ще тече мляко или вино и всички ще са супер щастливи!!! Това което Бойко обещае нукой не може да ни годаде!

40

WTF?????????????

преди 7 години

Този мухъл не разбира ли, че не той управлява (и слава Богу)? Махнали му някаква Калинка? Ами идва друга власт - маха старите плевели и управлява. Той ЛИЧНО какво направи? СЪЩОТО!

39

анонимен

преди 7 години

Нинова е номинирана за председател на Коминтерна на мястото на Антонио Гутереш.Но разбира се това не е новина.По голямата новина са дрънканиците на Мутрагеньов.Представяте ли си ако това беше не Нинова а Борисов -държавата щеше да се тресе от "голямата"новина как света признава нашия човек.Много сме смешни,клоунадата продължава.

38

Кметот на Симитли

преди 7 години

Президента ГЕНЕРАЛ Румен Радев се ползува с одобрението на 87% от българските граждани, а генерала на кофпомпата Тиквоний Великолепний и неговата сбирщина ПП Роми ГЕРБ ще загубят с огромна разлика на изборите. Като му слушам несвързаните брътвежи за 'НЕВЕРОЯТНИТЕ' успехи, се чудя дали не живеем е различни държави???

37

Анонимен

преди 7 години

БиБитко що се прави на улав? Той си улав, но за парички е орел, граби отвсекъде. Той си сложи този *** и пияница, явно по негов образ и подобие. И този набеден главен секретар като ди отвореше устата и занемявахме. Мъка, мъка да се намери някоя подходяща дума в спиртосаният му мозък. Когато БиБитко дойде на власт, не изгони ли всичко, изгони. Що риве сега. А Костов е еманация на Тежката артилерия на ГЕРБ. Толкова тъпота на едно място рядко се случва.

36

Каруцаря

преди 7 години

Те го мразят, народа го псува където стане и седне, той пак се кани да управлява! Нямаш ли срам бе ??? Нямаш ли съвест? Мрази те цяла България, с изключение на твоите купени ***! Лъжец!!!

35

Свиневъд1

преди 7 години

Щом питаш "КОЙ" ще ти кажа, но и ти го знаеш много добре, защото сте навързани като свински черва.ПЕЕВСКИ! БИБЛИОТЕКАРИТЕ!Да не би да си учуден?

34

Анонимен

преди 7 години

Не проумявам що за политическа класа сме си избрали или са ни натресли.Толкова са неадекватни.Отнасят се с нас или като със скептици или като с наивници.Нищо разумно не виждам в тяхното говорене имайки предвид живия живот.Как да си дам гласа.Никой не говори с избирателя като с умен и нормален човек.

33

Анонимен

преди 7 години

Самозабравила се мутра! Нагъл, безочлив и ***!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Бацеее,как ще фалшифицирате с Цвъки сега изборите,след като Радев изрита като мръсни котета твоите областни управители и главния ти секретар в МВР.Затова ревеш като девица за х...

31

Анонимен

преди 7 години

Герб не е партия. Герб е организирана престъпна група за ограбване на българския народ! Моите лични впечатления са, че всички членове на тази "партия" са престъпници. Не съм фен на други партии, там положението е подобно. Но при Герб нещата са строго фокусирани и изключително брутални. Нагли и арогантни хора, които нямат милост към никого и които не се спират пред нищо за пари и за власт

30

@БГ

преди 7 години

Замисляли сте се че това е политика с най-много прякори в българската история?Баце, Боци, Боко, Бокаса, Тиквоний, Винету, Прани ***, Бай Кой, Бай Х*й, Борсука, Боко Тиквата, Дон Картоф, Батмана, Шланга, Бай Струй, Мисирката, Мухобойко, Рапона...Не е случайно сигурно, такава народна "любов" и внимание...

29

Деян

преди 7 години

Абе г-н БОРИСОВ видяхме при управлението Ви колко премахнахте бюрокрацията.администрацията и събиране на трудно изкарани пари от дребния предприемач за щяло и нещяло.За лицензи.за доказване на финансова стабилност.за разрешителни .за специални тетрадки по 12 лв/в РИОПСВ/и мн.други!!!То и затова фалирахме толкова дребни,за да осигорим път на едрите.На голите обещания могат да вярват само чиновници,земеделски производители,и фирми за обществени поръчки.Предизборни обещания

28

Анонимен

преди 7 години

До "Никога повече БКП и ДПС на власт"Така написано излиза, че и ГЕРБ не трябва да са на власт, щото са БКП 2. Всичките са горди бивши партийни секретари, нагаждачи, комсомолци, деца и внуци на заслужили другари. Просто са се боядисали в друг цвят.

27

Кр. Маринов

преди 7 години

Боко, тикво, пак си се н*@л.

26

Анонимен

преди 7 години

Добре де, този човек нали сам си подаде оставката, какво иска сега. Той сам се отказа от всичко, а сега реве.

25

Mr STARBUCKS

преди 7 години

Само след ДВА МЕСЕЦА, всичко отново ще бъде наред.Ниновица-Миновица, служебни Правителства,на всичките, шута в г*зЪт.И в ред на мисли, абе къде е днес г-жа ЛЪЖА ?