7

Един от Северозапада

преди 7 години

Щом Герберите вият на умряло, и бившата министърка на енергетиката изкарва всички вътрешноведомствени комисии на всички министерства, изнесли данните, за некомпетентни, Герджиков е на прав път.И добре че го направи публично, и публично ще ги обяви, иначе-влезе ли в прокуратурата, не му се вижда края, а след 5 години-давността за стопански престъпления минава, и "куче влачи рейс, дира няма", както винаги, години до сега.Браво на Герджиков, за смелостта и куража!

6

Анонимен

преди 7 години

Герб много са ги нагазили! Бая кражби!

5

Pandizov

преди 7 години

Защо ли Сл. правителство правел вевизии. Имало органи за тая работа. Къде са те 27 г.? Чукчето е казал "Трактар нада..." Жалкото е, че 100 ревизии милиони пропилени "откраднати" пари, файда нема - всичко е оправдано, пуснато под гаранция благодарение на партйната прокуратура и подкупните забогатели съдии. И така ще си върви. Затова гласувайте не за партиите имащи шанс, а за тези които явно няма да са в парл;амента за да е заяетен гласа Ви.

4

Браво на Герджиков

преди 7 години

Ето това е Премиера на България когото искам да виждам или по-точно да е такъв!Борисов е една карикатура, едно недоразумение, един бай *** на който целия ЕС се надсмива!И даже искам това Правителство да остане и след изборите, независимо кой ще спечели!!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Прав е премиерът, за 14 дни е абсолютно невъзможно да се доловят далаверите и кражбите, също и картелните споразумения. Но според мен работят в правилна посока. Дано намерят неоспорими доказателства. Другото остава в ръцете на правораздавателните органи.

2

zeus

преди 7 години

Реваншизъм щеше да е ако няма нарушения, но се опитват по някакъв начин да натопят предишните, а в случая ГЕРБ така са се oсрaли, че са затънали до уши...

1

Тотален реваншизъм

преди 7 години

По идея на РР. Има контролни и одитни органи и агенции. Не е работа на служебното правителство да прави ревизии. Единствената цел е да се наклони везната за изборите. А по конституция единствената им роля е да се проведат честни избори.