74

Анонимен

преди 7 години

Няма ли съд и прокуратура да повдигнат обвиненения на Свинетка с нейните 97 лв, една лампа не можа да закрепи!Свинетка в Затвора!!!!

73

Анонимен

преди 7 години

До до 61тъп чо, за 28 години демокрация какво построихте? И какво разрушихте? Знаеш ли за 28 години след 45 г. година какво е построено бе? Заводи, пътища, язовири, електроцентрали, които сега не можете дори да боядисате.Теглите милиарди заеми да облепите няколко стари панелки със стириопор.хахахах че при социализма се строяха 70 000 нови жилища всяка година.Сега се строят по 7000, ама няма кой да ги купи, щото нямате пари.А нямате пари, щото закрихте и разпродадохте всички предприятия

72

странно

преди 7 години

защо проблемите са само от северната страна на България ........ май всичко е било насочено към южната част....аз все още помня как един премиер каза " Варна си е село и пари няма да дам за развитие ....." сещайте се, всичко опира до *** надменност ....

71

Анонимен

преди 7 години

Днес пътувах към София. След Правец ни отклоняват към Ботевград. До тук добре, обаче след това няма никакви указателни табели за ОБХОДА, стоят си старите, които те качват на магистралата. GPS-a също се мъчи да те качи на магистралата. Добре че се намери един патрул на КАТ, да ни упъти цялата колона, която се бяхме събрали. Самият проход е в плачевно състояние. Много дупки, тесен като път, изключително много ТИР-ове, по голямата част от пътя се кара на първа с многжество спирания и изчаквания.

70

Анонимен

преди 7 години

Ако всички преди ББ бяха направили и половината което направи той и не се занимаваха със схеми как да откраднат това никога нямаше да се случи

69

Б

преди 7 години

Абе що Свинетка се е скрила ?

68

Лили свинетката

преди 7 години

Ми...то от ремонти не може да се краде.

67

до 65

преди 7 години

Много точно казано!Бих добавил само - и на открито.

66

Анонимен

преди 7 години

Защо при необходимост от основен ремонт са давани същите пари само за рехабилитеция?

65

аз

преди 7 години

54, като не е сух е мокър. Да не мислиш, че температурата е постоянна + 15 градуса без значение от външната?

64

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ С ТЕЗИ, КОИТО СА ОТГОВОРНИ ЗА ПОТДРЪЖКАТА НА СЪОРЪЖЕНИЕТО?ДАЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ НА СЪД?НЯМАМ ПРЕДВИД ИЗМИВАНЕТО НА РЪЦЕ С НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ.ГОВОРЯ ЗА ТОВА ДА СЕ НАМЕРИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ИСТИНСКИЯТ ВИНОВНИК - ТОЗИ ОТ КОГОТО НАИСТИНА Е ЗАВИСИЛО ТОВА - СЪС СИГУРНОСТ НЯКОЙ НА СЕРИОЗНА ПОЗИЦИЯ ОТ ЧИЙТО ПОДПИС Е ЗАВИСИЛО ТОВА.ЩЕ МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ У НАС?ПИСНА МИ ДА НЯМА ОТГОВОРНИ.

63

бор

преди 7 години

Как един път не се развали нещо по правешките тунели? Тая лапмпа някаква рязка корозия ще да я е хванала, че да не са я видели предните 1000 пъти, когато правеха прифилактика на тоя *** с кръпки и дупки второкласен път а.к.а магистрала Хемус. За съжаление и тук няма да има наказан.

62

стиропор

преди 7 години

Темата е малко в страни от случая ,но не дай си боже ,ако парче от саниран блок се стовари и стане същото тогава кой ще е виновен !?!?!?

61

до 61

преди 7 години

То на запад само с магарета движат и в кирпич живеят, там нямаше социализъм

60

BURZUM

преди 7 години

Тиквата е виновен !НЕКАДЪРНИК!

59

Б

преди 7 години

Тиквата дали ще повтаря пак за магистралите ? На новата магистрала Тракия на 254ти км посока София има бабуни ! Искам да им дам бакшиш на Свинетка и Тиквата, че за удоволствие е малко 97лв !

58

Анонимен

преди 7 години

Няма да се учудя ако се окаже, че тунелът само леко е позамерен преди рехабилитацията единствено от земемерите.

57

Металната

преди 7 години

конструкция на Айфеловата кула е от 1889...нямам друг коментар относно заглавието.

56

художника

преди 7 години

А бе като ви чета коментарите излиза че от 89г. насам само Бойко е бил на власт.Щото БСП-то не си ремонтира поне "чинията", та искате Бойко да ви оправи всичките, а ?

55

Анонимен

преди 7 години

Поне панелките са нови и всичко им е наред - заварки, сглобки, лампи - всичко. Само не са баданосани.