63

Анонимен

преди 7 години

До ИНЖ - 68Проблемът не е в това има ли срок или не. Ти си работодател, той - служител, който ОТКАЗВА да работи това, за което е назначен от два месеца и настоява новият, неназначеният ВЕДНАГА да започва да работи. Ти ще му платиш ли заплата за последните два месеца?Ще му дадеш заплатите защото ... ТОЙ има морал? И понеже ТИ имаш морал, ще настояваш другия да започва да работи?

62

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Добре е да можеш да говориш, но само с приказки не става... - трябват и то*ки...

61

Анонимен

преди 7 години

"Да дойде при мен да му разпиша служебното правителство!" Точно Радев няма да дойде при теб, явно ти показа още с отказа да участва в констивния ти съвет, че не иска да си има работа със земноводни!

60

Чърчил

преди 7 години

Всички говорят за морал без въобще да знаят смисъла на тази дума...то тяхната работа стана...присмял се хърбел на щърбел...под тях имам предвид политиците...

59

Анонимен

преди 7 години

Явно новият ни президент бяга от отговорност.

58

инж.

преди 7 години

До инж.Кой е виновен, че основният закон е пропит с ду*ха на "колективната безотговорност" ?!

57

Анонимен

преди 7 години

Браво бе новият ни президент се нас.ра даже и преди да влезе в длъжност. За него имах други очаквания. Жалко че гласувах с мисълта че избирам смел български генерал.

56

Анонимен

преди 7 години

Моля моля.Прав е човека още не е на Работа след 22 може да се наеме сега ще гледаме бъркотията на гроб още 32 дена

55

инж.

преди 7 години

До Въпрос 65--Ако в длъжностната му характеристика или пък в издадена конкретна заповед има посочен точен срок, в който да си изпълни задачите, тогава може да имаш претенции. Обаче в заповедта /т.н. конституция/ - НЯМА разписан никакъв срок ! Така, че ше му платиш заплата, че и песен ше пееш! п.п. Кой е виновен, че основният закон е пропит с духа на "колективната безотговорност" ?!

54

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Радев катапултира...

53

Анонимен

преди 7 години

Евала....

52

Въпрос

преди 7 години

Как постъпва работодател със служител, който отказва да изпълнява задълженията си /колкото и отговорни да са те/, а месец преди да напусне и още месец и половина преди това /веднага след изборите/ мрънка и реве, че трябва новоизбрания служител, трябва да свърши незабавно най-важното? Ако сте един работодател, ще му платите ли заплата за последните два месеца?

51

Анонимен

преди 7 години

Тоя мъпет на решетки кой му дава трибуна да словоблудства? А, да - руските диваци.

50

Анонимен

преди 7 години

До инж.Вашата първа точка, прилича по-скоро на опорна точка, нито морал има в нея, нито законност... В едно сте прав, трябваше да има съгласуваност за да се избегне конфуза. А не да се връчва мандат за правителство на политически трупове, да се тупка топката и да се чака една дата.

49

Анонимен

преди 7 години

По кой закон Президентът се връцна и избяга от Клетвата на конституционните съдии!???

48

инж.

преди 7 години

Излишно е да се спрои, бъдете обективни:1. Плевнелиев постъпва морално и в рамките на закона, като не възползва от възможността, да "разбърка картите" на следващията.2. Радев също е прав и също постъпва морално и законно, като НЕ да иска да участва, защото просто в момента все още е ... никой!3. Единстваният законов начин който остава, и който ще се случи е Борисов да добута "служебно" още 1 месецПросто, ясно, морално и законно!

47

Анонимен

преди 7 години

Никой горд и достоен човек би приел подобна ,,оферта,, и то от най-голямото влечуго в българската политика! Типична герберска изцепк!

46

Анонимен

преди 7 години

А кой пише закона? И какъв е бил морала, на този, който го е писал?Ами в нашият случай са го писали избраните във Велико Народно Събрание... Това са написали! Дали ти харесва или не, това е написано и не се променя. Или ако се променя има си ред...

45

Анонимен

преди 7 години

А бе нали преди няколко дни каза че е готов с кабинета си. Голям тарикат се пише новият ни президент.

44

Анонимен

преди 7 години

От едната страна Нинова му суфлира от другата Йотова му подава лисче с написано.*** смешника фуражка!