34

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

А, дано, ама надали !

33

Анонимен

преди 7 години

Бойко, оставяй ги тези недоволните, нека се оправят сами бе!Да искат помощ от Доган и Путин!

32

Анонимен

преди 7 години

И как ще се оправи всичко за 3 дни?!Вие гледате много филми.Ако го оправят до пролетта пак ще е добре.Зима е, условията са трудни през зимата, не знаете ли?Пред компа сте много силни

31

Анонимен

преди 7 години

Това е терористичен акт на КГБ/ФСБ.Само руснаци и комунисти и ислямисти правят такива атентати!

30

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Какъв ви е проблема бе,Червени шматароци !?Защо да не стане всичко до пролет.Има ли пари и организация, нещата се получават.Къде е оная вещица Нинивата ? Колко пари дадоха от Позитано ?Нали се събирате всяко лято по 80 000 на Бузлуджа за лапаница , та *** и Балката.Ми дайте всички по 5 лева де. То е лесно тук само да плюете и да пълните памперсите по столовете, пред компютрите. НЕЩАСТНИЦИ !

29

Галин

преди 7 години

Първо цистерните за превоз на LPG са създадени да издържат челен удар от 110 км. в час !Влаковата цистерна с пропан-бутан не може да се взриви !Взривоопасна концентрация пропан-бутан въздух е от 2 до 9%В цистерната налягането е 8 -10 атм. , спука ли се цистерната , газта ще гори на разстояние от пробойната , нарича се стоящ пламък !Разлятия пропан-бутан гори , но няма как да се взриви.Кажи си ТИКВА, кажи си КАКВО СТАНА....народът те мрази, няма да те заобичат!

28

Анонимен

преди 7 години

Борисов работи на място, всички други се крият в София и в Сараите на Доган

27

Между редовете

преди 7 години

Някой силно се надява на трети мандат, започвайки предизборната си агитация преди да е сдал поста от втория. Такива колизии може да има само в страните от третия свят и разбира се родния Панелестан. Тиквата падна, да живее тиквата!

26

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля,че временно изпълняващия длъжността премиер нагло лъже нещастните хорица верен на мнението си "аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".Всеки нормално разсъждаващ човек няма как да си помисли,че напролет селото може да възкръсне,поради две немаловажни причини:1/тогава ще има избори;2/до тогава ще има служебно правителство с ограничени правомощия.Само да припомня,че в село Бисер хората все още живеят във фургони.

25

Само Борисов

преди 7 години

Ами няма по-добър Премиер от Борисов.Да сте чули за някой друг?

24

Анонимен

преди 7 години

Пак не разбрах, фирмата превозвач има ли застраховка отговорност при превоз на опасни товари? или пак за безхаберието на един друг пишман бизнесмен, ние ще плащаме

23

Българин

преди 7 години

егаси държавата щом контингената е министър преседател

22

Анонимен

преди 7 години

А от къде кмета на Хитрино имаше пари да си купи Мерцедес за 110 000 лв?

21

Тиквун

преди 7 години

тоя без малко да хване на бай *** шлифера

20

Божееее.,

преди 7 години

Тежко им и горко на хората в Хитрино.До пролетта я камилата,я камиларя.Има ли някой,който още да вярва на този изпечен лъ-жец? Какво ли прикрива,само той си знае.Накрая ще го отнесат машинистите за да има кой да понесе вината,а истинските виновници ще останат скрити както винаги.Управляващата сбир-щина трябва да остане в историята,ако искаме да си поемем поне глътка въздух.Те и техните привърженици се доказаха като унищожители на нацията....

19

Голям ПОПУЛИСТ

преди 7 години

е този Б.Б. Така обещаваше и за спасението на КТБ, но НИЩО не направи.АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ. повече вярвам на Гошо, не чак толкоз ***, по-долу.

18

Анонимен

преди 7 години

Нали няма да е като в село Бисер. Където построиха една къща, ама медиите я снимаха от всички страни, че излязоха десет.

17

Анонимен

преди 7 години

Тикваров пак го обзеха халюцинации! Диагнозата е вече тежка и неизлечима!

16

Анонимен

преди 7 години

Коя пролет?

15

Анонимен

преди 7 години

Това ми звучи като "тате ще ми купи колело,ана друг път".