204

Че

преди 7 години

Капитализма просто не може да продължи да съществува в сегашният му неолиберално-олигархичен вид. Не може да съществува е в вида, в който иска да го върне бай Дончо - експерта по фалити.Друг, трети път и нужен, при който всички участници във формирането на добавената стойност, участват в нейното разпределение. то това е комунизъма, т.е. комуната!

203

vvvvvvvvvv

преди 7 години

уж често чета новините ... от кога сте забранили .. комунизма в бг ..... чуж че скоро някакъв ляв гербаджия искше да направи това .. но ..прието ли е

202

До 236

преди 7 години

Над 75 г., пич.Тези, които днес са на 56 г., бяха на 28 г. през 1989 г. Те не искат социализъм, можеш да бъдеш сигурен в това!

201

ANONIMEN

преди 7 години

NAHITE KOMUNISTI SE PREKRASTIHA NA SOCIALISTI

200

Че

преди 7 години

До РазвитиеДобре!

199

бъдеще време

преди 7 години

вярно, и това го имаше, честен труд "вноска за кола" от раждане на отрочето, изплащането на сватбата му... а защо другарите днес не си купуват Лади, ами изневеряват на идеологията със западни возила

198

Анонимен

преди 7 години

Оказа се 4е комунизма = ислямизма , който не вярва го убиват .

197

Анонимен

преди 7 години

алоооо

196

Развитие

преди 7 години

Как разбирам развитието - качествено образование, некорумпирана система, внедряване на нови технологии, които ще направят живота ни по-здравословен и лесен, спиране на кражбите и злоупотребите, инвестиции в смислени неща, които ще допринесат населението да е по-активно и продуктивно, като инфраструктура, не само в 3 града, инвестиране в модернизация, но не за нещо безсмислено, като пръстов отпечатък в болниците :D Тва е мега тъпо :D Поумняване, помъдряване, култура, манталитет, такива неща.

195

Анонимен

преди 7 години

Спасибо за инициативата , но най-добре ще е да се съберат и вкупом в Северна Корея , там е оригинала .

194

Анонимен

преди 7 години

Всъщност спасяват не комунизма, а демокрацията в България. Комунизма едва ли има нужда от спасение. Това е минало време и е добре да се познава и да се помни, а хората които помнят като нещо добро не трябва да бъдат преследвани.

193

Сър Пичук

преди 7 години

Всички куманисти - под земята!

192

Анонимен

преди 7 години

Не се ли оправите като хора, няма и да се оправите като държава, говоря най-вече за хората на държавна работа!

191

КПСС

преди 7 години

Браво, Другари! Искаме си комунизЪма! Имахме всичко (което ни даваха, понякога и след 10 години), правехме всичко (което ни кажеха, по някога и неща, които не бяха за казване), всички бяхме равни (някои и по-равни, ползващи се от балгата на капитализЪма), всичко се правеше за човека и всички знаеха КОЙ? е човека, партията ни водеше (видяхме до къде ни доведе, но защо ли не искаме да го признаем). Демокрацията не е за нас, но защо който има възможност бяга на запад при нея???

190

Че

преди 7 години

До Анонимен 236Повечето млади предпочитат отворено общество с ориентация към развитието.---хайде сега да дефинираш какво е "развитие", как го виждаш и разбираш ти?

189

Анонимен

преди 7 години

Младите хора сме хора на света, не сме някакви ограничени в съзнанието комунисти затворени в една малка държава, с начин на мислене от миналият век.

188

Анонимен

преди 7 години

Социализмът е едно недоносче ... Да , благодарение на хората , чийто девиз беше - Нашето , наше - чуждото общо .

187

Анонимен

преди 7 години

Комунизъм искат само хора над 55. Повечето млади предпочитат отворено общество с ориентация към развитието.

186

Ние не щем комунизъм

преди 7 години

Но някой от чужбина искал да го спасява!А бе дай да им купим хапчета на тези хора, бе! Може пък да нямат пари да идат на лекар и да си купят лекарства. Докторите от Четвърти километър ще кажат какви точно медикаменти да пратим на "спасителите".Не се шегувам. Докато ние се потриваме и не изпълняваме хуманния си дълг - да осигурим лечение на нуждаещите се, някой друг ще вземе да им подари танкове, та да се чудим после какво да правим!Нали преди 72 г. ни "спасиха" от фашизъм, дето го е нямало!

185

Анонимен

преди 7 години

Веднъж като се спрат обществените поръчки в стил 500 000 лв за 2 принтера, нещата ще тръгнат нагоре, но честно казано тази страна не и остава мн време!