52

Анонимен

преди 7 години

Този няма ли да мръдне поне половин крачка напред. Каква стратегическа част го тресе ? Този не разбра ли че с качването на американския президент Тръмп нещата поемат друга посока. Турция, като мюсюлманска държава няма да влезне в ЕС.

51

Анонимен

преди 7 години

Г-н Президентът съжалявам много,че от историята знаете но я преиначавате.Под ЯЛТЕНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ са подписите на РУЗВЕЛТ, СТАЛИН, ЧЪРЧИЛ.Там е записано,че КРИМ Е част от.СССР.Такава държава Украйна няма.През 1962 год.един ПИЯНИЦА НА МАСАТА ПОДАРЯВА КРИМ на УССР.И в момента такава държава няма .Без решение на ПАРЛАМЕНТ ДАЖЕ НЯМА УКАЗ НА ПРЕЗИДИУМА НА ПАРЛАМЕНТА. 1991 год.ДРУГ ПИЯНИЦА ЗАБРАВЯ ДА СИ ГО ВЗЕМЕ НО ВОЙСКАТА СИ ОСТАВА.И ПУТИН за разлика от Всички вас ДЪРЖАВНИК СИ ГО ВЗЕМА.

50

Анонимен

преди 7 години

А бе, тоя жена му не го ще и утре като го изритат от Президенството, къде ще иде?Както е тръгнал, може да почне всеки ден да си уплътнява времето да ни "отваря" з глупостите, които бръмчат в главата му. Нали гще има повече време вече?Гьон сурат. Народа не може да го понася, а той през ден се натрапва.

49

Schutzstaffel

преди 7 години

Това квичене е радост за ушите ми. Толерастите скимтят като настъпен ***.

48

Нина Георгиева

преди 7 години

Балканите са важни преди всичко за нас БЪЛГАРИТЕ! Погледнете фактите в очите Продажни полицити - колко загубихме ние БЪЛГАРИТЕ от вашето АНТИБЪЛГАРШСКО управление. Американски гъзоблизци! Бие не сте БЪЛГАРИ. Омитайте се и никога не се връщайте.

47

Анонимен

преди 7 години

Интересно каква ли службица са му обещали, че продължава да говори неадекватно?Историята ще го съди!

46

Анонимен

преди 7 години

До срам 24То няма да е само срам. Радев просто ще ни вреди.

45

Анонимен

преди 7 години

тоя клоун от снимката (Прецедента) за какъв се мисли? Да не е изповедник на Путин?!?Пълен ид*от, повярвал си, че е будната съвест на света...Що не се кротне най-после и да престане да злепоставя България и българите?Ако беше човек на място с поне капка достойнство, като гледа, че след час - два ще изчезне от историятат на България, поне да бе престанал да се натрапва.Скъса си *** да търчи насам - натам, да злослови против Русия и да се отърква на САЩ, сега пак рови, за беля...

44

Анонимен

преди 7 години

Всеки си гледа интереса, а нашият тръгнал да обяснява кой какъв го играе. Ние като сме толкова умни и си затворихме 2 реактора преждевременно какво точно спечелихме? Скоро и гето ще станем, защото сме много умни. Кажи за ползите от "евтиния" ток от Мариците. И в морската вода има злато, но на каква цена може да бъде добивано е въпроса. Разпродадохте всичко на комисионна. Хайде кажи нещо за приватизацията, която си беше чисто разграбване.

43

МАЙНА

преди 7 години

Жалко нещо е тва на снимката

42

Анонимен

преди 7 години

Стига вече глупости бе свършваш и няма спиране поне накрая кажи нещо хубаво истена стига лъжи

41

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев, ти си бъдещ безработен! Връщаш се отново на паркинЗите в Германия! (образно казано). Разбираемо е - зле ти е. Не се напъвай да разсъждаваш за неща, които не успя да разбереш. Можеше да се учиш от Гърция, от Италия, ама не, настояваш да се биеш срещу Русия. Гледай, как другата седмица гърците ще посрещнат другия "борец" - Обама.

40

може , може

преди 7 години

До стоминможе скоро и да има

39

Ангел

преди 7 години

Чиба ***,пастирке!!!!!!

38

Анонимен

преди 7 години

Тук някакви герберасти отчаяно блъскат по клвиатурите, завалиите... Още не могат да повярват, че с авторитарния режим на Баце и с мишока от снимката, който се прави на войнствен, е свършено!

37

Даа

преди 7 години

Този *** да последно ще ръси простотии.

36

____________________

преди 7 години

Единственото хубаво на тези избори е, че ще се махнат два цървула - Плевньо и Боко... :D

35

Анонимен

преди 7 години

Роската като онези кукли на ключе, с които си играехме като деца - навиваш го и започва: Русия, ЕС, толерантоност, либерални ценности...Много як! :)

34

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев: врече, врече, врече, врече...

33

бивш гербераст

преди 7 години

Тоя плазмодий да не е раждан в Крим , че орева орталъка .На тиквата все Станишев и Орешарски са му виновни , нанашия Хибридко - Путин .На народа му писна явно от герберастия и мега простотия,след 2 часа сядам с кеф пред ТВ-то да гледам резила нарапона и неговата ревла .