42

анонимен

преди 7 години

Пеевски не е предложен от Орешарски, а от злополучният Местан и то по-ултимативен начин.

41

Анонимен

преди 7 години

Единствено Генерал Радев не е газил в политическото блато.

40

Анонимен

преди 7 години

А кой саботираше работата на НС , кой плащаше на протестъри,които дори не знаеха какво правят!!! Кой почти година не стъпи в НС, а създаваше хаос!!! Кой ревеше срещу намерението за 1 млд. заем!!! А сега колко изтеглихме??? Над 25 млд.??? Имали сме излишък на ток! Ами естествено, като вече няма производство! Станахме бедни и зависими. Задачата е изпълнена.

39

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Чудя се тоя човек, защо е още на свобода... - за такова углавно престъпление... - не е разрешил моля ви се СРС-та за углавно престъпление: - съмнение за кражба на катерушка от детска площадка... - а преди това го бяха критикували, че много често и неправомерно е използвал СРС-та... - предлагам 30 години строг, тъмничен... - за назидание...

38

чичъ

преди 7 години

Най-големите политически провали са правителствата Борисов и това на Иван Костов. Този факт както и други ще станат известни, когато се смени тази олигархично-партократична система. И след 50г да стане, нъ ще стане. Един ден оценките за тях ке са сходни с тези за Васил Радославов.

37

Анонимен

преди 7 години

МАФИОТСКА ДЪРЖАВА

36

До питанка

преди 7 години

И на него ще му дойде деня Х заедно с лихвите плюс шесте апартамента. Какво му е стабилно то на правителството че си плащаме за Еврофондовете затънахме в дългове издържаме потенциални джихадисти. Докато Орешарски все пак помисли за пенсионерите то Цветановци не стига че окрадоха пенсионерите ми на всичко отгоре посегнаха и на хапката на милите децица.

35

Анонимен

преди 7 години

Ама ние няма да избираме Орешарски бе, гаспада герберасти и цецерунгели! Радев освен луинги над гъсто населен район нищо вредно не правил за населението.За разлика от Вас!

34

Анонимен

преди 7 години

Мутрата се тресе като болно прасе от страх, че ще изгуби президентските избори. Усеща, че провалите му отдавна минават тези на Орешарски и чрез лакеите си се опитва да замаже ситуацията си. Но толкова провали не могат лесно да бъдат заметени под килима. А ако бяхме нормална държава отдавна Цв.Цветанов трябваше да търка наровете в затвора... заедно с ръководството си.

33

ИЗВРАТЕНО

преди 7 години

В момента България е Извратена .Днес си купиш Синьо Сирене . Когато го отворих - Боже Господи - Мухъл и стари чорапи .Жената веднага ме изгони да го изхвърля , да не ни хване някоя Болест .Явно в България се внасят храни които ни убиват , рака .

32

Анонимен

преди 7 години

А сега медиите на Беевски подкрепят Бойко и никой не протестира! Тогава когато искаха да го правят ДАНС се разрази буря.След парламентарните избори през октомври 2014 г. Беевски влиза в НС като нов депутат по червен килим и шпалир гвардейци.Няколко протестъра се усмихват сладко и доволно, че са се докопали до властта, радват се на Кунка и Бойко...Ни плакат, ни домат, ни камъни, ни дърве.....

31

До Киро Бил гейтцтц

преди 7 години

До Киро кофражиста - не вади истината от контекста - и настоящият ни премиер е участвал в онова ограбване - да не се лъжем МОЛЯ - а да помним!!!!!

30

tih velikan 681

преди 7 години

Samo napred Ceco!!

29

Анонимен

преди 7 години

Митов в Панорама! Кълнеше се, че правителството е направило всичко по силите си да подкрепя Бокова и никога не е действало срещу нея преди 26,09, а сам на няколко пъти се похвали как провеждал редица сондажни разговори с когото трябва относно кандидатурата на Кресталина. Това е продължавало месеци.Не може да бъде за 2 дни. Ризова не се сдържа и каза, на Андрей Ковачев, че е знаела от половин година, че Кресталина ще бъде на тезгяха.Тва е мръсотия, а не кой какви качества имал.

28

?????

преди 7 години

Защо този комунист цв.цветанов още плюе по себе си и своите, а не е на "топло"?

27

Анонимен

преди 7 години

Помните ли как Пеевски скачаше в парламента и питаше Цветанов боли ли и го заплашваше, а мутрата се тресеше от страх и заявяваше че щели да го убиват.Тогава те двамата си направиха правилните изводи и в момента правят всички което искат олигарсите и мафията, за да не сгазят пак лука.Такива уплашени хора са вредни за държавата и народа. Мутрата дори обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени политици и мафиоти.

26

Анонимен

преди 7 години

Найголемият провал в т.нар.преход към"американската демокрация"е присъствието на физкултурници и пжарникари в политическия живот на България.Образовани и знаещи хора,не могат да провалят една държава,но *** и безхаберници могат.

25

Анонимен

преди 7 години

Цецо - президент !

24

Анонимен

преди 7 години

Герб не гледат себе си , че още нямат дори предполагаем кандидат а тръгнал Цветанов да се занимава с другите партии и да плюе!Какво иска от Орешарски? Че Ореха им остави излишък и им сдаде държава без дългове !Отивай в затвора там ти е мястото Цвъки!

23

Каза "човека&qu

преди 7 години

Каза цв.цв. след като управлява повече от всички други и то последните години. Отново размиваме и правим опити за "измиване " на у.срани физиономии от гроб. Защото вяма кой да им е виновен и се връщат към "изконния" враг - техния първообраз и партия майка - Симеоново и БКП:):):)