32

Анонимен

преди 7 години

Нaй-великaтa aрмия е aрмиятa нa еврогеейй пaрaдaТaкa кaзa кукуМеркелВъзхищaвaм и сеБойко

31

Анонимен

преди 7 години

Абе китайската е ем по-яка, ем по-близо до народа. И си направиха нови пушки. Ще гледаме сеир, де.

30

Анонимен

преди 7 години

Ако някой не е знаел или не е вярвал КОЙ е терориста 1 на планетата Земя, да чуе Джон Кирби - официален представител на САЩ от снощи.Терористични Заплахи към държавата Русия - това си позволяваше само ИДИЛ.Спешна нужда от дератизация на нашия дом Земя от наглосакските плъхове.

29

Анонимен

преди 7 години

Трибуквие и за "професора", в Г З. Квадратно.

28

MAKEDON

преди 7 години

Samo edna rabota ne ja objavuvaat - kolku mladi vojnici ginat na vezbite godisno...........

27

Анонимен

преди 7 години

Мъж крещя днес във Виена аллах акбар.Предполагам, че не е от "мирната религия" и даже, че не е турчин...

26

Поручика

преди 7 години

Тази "близка" до хората армия съм я виждал отблизо, в частта десантни войски. Удивително е до каква степен на озверяване може да бъде докаран човекът с безнаказаната, с държавна подкрепа солдафонщина - "беспредел", "дедовщина"" и т.д.Аз не искам тази армия в България.

25

456

преди 7 години

До ВасилевАбе армията им изглежда добре хранена а ти все гладен и злобен!

24

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

...."юнармия"--викаш ...ха,ха,хааааааааааа...НЕЩО КАТО ..."ХИТЛЕРЮГЕНД", нали....??!ТИЯ АЛКОХЛИЗИРАНИ МОЗЪЦИ , ДОРИ ЕДНО НАИМЕНОВАНИЕ НА СОБСТВЕНАТА СИ АРМИЯ , НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ------НЕПРЕКЪСНАТО КОПИРАТ , ФАШИСТИТЕ ОТ РАЙХА!ЯВНО , МНОГО СА ГИ ВПЕЧАТЛИЛИ ВЪВ ВОЙНАТА!!!!!!!!!Баща ми /бивш военен-/..непрекъснато ми говореше че всичките военни устави на т. н. "червена армия" ---са тотално копирани от Германските!НЕ ВЯРВАХ --НО СЕ УБЕДИХ , КАТО ВЛЯЗОХ НА СЛУЖБА В АРМИЯТА!

23

Анонимен

преди 7 години

"С бюджета си от 46,6 милиарда евро - над 4 процента от руския БВП"*** нещастниците! На Щатите военният бюджет е 550 милиарда долара и е близо 2% от БВП!

22

Анонимен

преди 7 години

До ЕВРОАТЛАНТИЧКаква неприятана картина:Осем авионосни групи /самолетоносач, подводници и проче/ срещу един "Адмирал Кузнецов" който се крепи над водата благодарение на Бога.80 подводници срещу 12 руски/дано да не потънат като Курск/400 бр ф-22 и ф 35/пето поколение/ срещу десетина Су-35 / 4++/ Противоракетна система "иджис" -38 спътника в орбита и 200 точки за изстрелване в целия свят срещу С-400..........банална система от миналия векДа продължавам ли??

21

ДЕСО ЧУКУЛОВ

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ ВЛАДИМИР ИЛИЧ ПУТИН !ЧАКАМЕ РУСКАТА МОРСКА ПЕХОТА ВЪВ ВАРНА И БУРГАЗ !ЧАКАМЕ ВИ БРАТЯ С ХЛЯБ И СОЛ , -- ЗА НОВОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ БЪЛГАРСКО РОБСТВО.ПАРТИЯ АТАКА Е С ВАС !!СЛУЖИМ НА МАДА РАША !

20

Анонимен

преди 7 години

Ако някой не е знаел или не е вярвал КОЙ е терориста 1 на планетата Земя, да чуе Джон Кирби - официален представител на САЩ от снощи.Терористични Заплахи към държавата Русия - това си позволяваше само ИДИЛ.

19

Анонимен

преди 7 години

Враговете на Русия ги знам, това са всичките и съседи плюс ЕС и САЩ. Не мога да разбера кои им са приятелите с които смятат заедно да воюват.

18

АТАКИСТ

преди 7 години

Най-великият народ!Най-великата култура!Най-непреклонните!Братушките!Поклон! Никога няма да забравим 1878-***!

17

Анонимен

преди 7 години

Браво на руснаците - народ с чест и достойнство.Не наведено-разкрачени лакеи като едни други.Всички знаем кои са другите.

16

АТАКИСТ

преди 7 години

"Вставай, Страна Огромная!"

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15За руснаците животът една рубла не струва!Лелей краварите големи хуманисти , всеки ден са застреляли някой собствен гражданин, а при усърдие и по пет на един път.

14

пехотинец

преди 7 години

Руската тълпа от *** в униформа не може да се нарече армия защото няма никаква централизирана система на високи отговорности като Българската Армия. Руската тълпа наречена армия се крепи само на водката и путин. Ако ги няма тези две величини, всички ще се разбягат открадвайки кой каквото може - танк, зил, ядрена ракета и т.н.

13

Анонимен

преди 7 години

Шоpoшките грантаджии са пропикали газ.Мачкай Раша шopoши!